Her türlü çekişmenin yaşanabildiği lig olan Premier Lig benim favorim.
İlk sıralara girebilecek fazla takımı bulunan ve alt sıralardaki takımların üstteki takımlardan puan almayı başarabildiği liglerin başında gelen İtalya Ligi ile devam ediyor.
La liga heyecan bakımından biraz daha artı yönde çünkü 2 3 takım dışında ilk yıllarda başarı yakalamak kolay olmuyor Real Madrid ve Barcelona zaten üst kısmı sahipleniyorlar.Öncelikle aldığınız ufak veya orta dereceli takımlarda finansı düzeltme,takıma genç ve ileriye dönük oyuncular ile kurmanız gerekiyor daha sonra büyük takımlarında zamanla zayıflaması sonucu şampiyonlukları alabiliyorsunuz.Oyuna zevk katan yönleri bunlar fakat La Liga nın alt liglerinin hiç keyif vermediğini söyleyebilirim.
Türkiye Süper Lig önemli ligler arasında gelmesinin sebebi tanıdık ve ülkemizin takımları olduğu için yoksa yapay zeka ve oyun zevki çok alt seviyede her takımla en geç 2 sezonda istediğinizi yapabiliyorsunuz.Türk halkında biraz benimseme olayı vardır onun vermiş olduğu bir bağlılıkla aldığım her takıma biyerlerden gönül bağı oluyor.
İngiltere alt ligleri ise heyecanlı ve çekişmeli olması bakımından sevdiğim liglerin başında geliyor.Çok fazla takım olması ve güçlerin birbirine yakın olması başarıyı kolay getirmiyor ve bu da oyuna bağlılık açısından çok önemli.
Norveç ligi ile her seride kariyer yapmaya çalışıyorum zevk veriyor.
Diğer taraftan Rusya Ligi, Almanya Ligleri, Fransa Ligleri çok soğuk ve itici geliyor bana.
Brezilya ligide oynamayı sevmiyorum ama oyuncu bakımından en zengin bölgelerden biri son yıllarda.

Alıntılı Yanıtla