Sayfa 500 / 896 İlkİlk ... 400450490498499500501502510550600 ... SonSon
14,971 ile 15,000 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Buraya yazmak bir garip ve bu da acı verici.Bu sene transfer falan olmaz zaten maddi olarak zor duruma düşeceğiz muhtemelen.Elimizdeki kadroyla güçlenen rakipler ve avrupada umarım başarılı olabiliriz.

Ayrıca Aykut Kocaman'ı şu son olaylardan sonra kimse gönderemez.
    alexi ve aykut kocamanı lider konusunda eleştirenlere son bi haftada olanlar yaşananlar tokat gibi cevaptır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Küme düşürülsek de düşürülmesek de değişmeyecek tek şeyin Aykut Kocaman olduğunu düşünüyorum. Uzun yıllar takımın başından ayrılmayacaktır Aykut Hoca.

Transfer olmayacağını düşünüyorum ben de artık ama takımda öyle bir bütünleşme var ki, sezona fırtına gibi gireceğimizi düşünüyorum, transfere gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yobo gelir bence...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yobo + Bi Türk önlibero yeterli olur artık. Yiğit İncedemir bile kafi.

Gerçi Cristian antremanlarda şöyle koşuyor,laktak testinden şu notu aldı diyerek bizi alıştırmaya başladılar o konuda da.Bi umut bekliyorum ben yinede

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

zaten cristian'ın yerine olmasa bile selçuk cristian ikilisi az o bölge için.Direk oynayacak oyuncu alınmasa da sayı attırılmalı.Yanlarındaki emre'de çok maç kaçırma potansiyeline sahip çünkü.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gökay bu sene direk olarak A takım kadrosunda olacak. Yine İlyas ve Mehmet için çok olumlu yorumlar var. Özellikle İlyas'ın süratinden bahsediyodu A2 takımını takip edenler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topçu diye bir genç gördüm Fb Tv ' de izlerken. Baya hareketli iyi topçu gibi duruyor.

Aykut Kocaman Recep Niyaz için de geçenlerde "maç çevirebilecek kalitede bir futbolcu" yorumunu yapmıştı.Alttan gelenlerin böylesine kaliteli,yetenekli olduklarını görmek güzel.Umarım çalışmalarını aynı disiplinle sürdürürler.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu gençler için Aykut Kocaman'ın varlığı da büyük bir avantaj.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan İnler Napoli'de

Uzun süredir Juventus, Fenerbahçe ve Napoli kulüpleri arasında mekik dokuyan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, 18 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Napoli’ye satıldı. Yeni kulübü, Avrupa’da bu sezonun en pahalı transferleri arasına giren yıldız futbolcu için ilginç bir imza töreni düzenledi. Toplantının yapıldığı odaya aslan maskesi ile girerek herkesi şaşırtan yıldız futbolcu, daha sonra maskesini çıkarıp, sözleşmeyi imzaladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gökay, hasan erbey, ilyas, m. topçu, berk elitez...

bunlar fenerbahçe'nin geleceği.

ayrıca john bilton'un katkısını da unutmamak gerekir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    gökay, hasan erbey, ilyas, m. topçu, berk elitez...

bunlar fenerbahçe'nin geleceği.

ayrıca john bilton'un katkısını da unutmamak gerekir.
    Recep Niyaz'ı unutma unutturma

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Recep Niyaz'ı unutma unutturma
    unutmuşum gerçekten. recep niyaz listenin başında gelir zaten
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bildiğim kadarıyla Recep Niyaz, Alex'in mevkiisinde oynuyor. Bundan dolayı Alex ile yollar ayrılana kadar Recep'in az az forma giymemeye başlaması ve A takım ile antremanlarda yer alması gerekiyor. Maçlarda oynuyacağına inancım tam. Gelecekte Gökay'dan iyi bir orta saha, Hasan'dan klübede yer alacak kaliteli bir stoper ve Berk Elitez muhteşem fiziğine rağmen pek birşey olacağını düşünmüyorum. Yetenekleri aşikar ama klasik Türk futbolcusu gibi kafadan kaybedeceğini düşünüyorum. Mehmet ile İlyas'ı da tanımıyorum. Umarım hepsinden maksimum verim alırız.
    Last edited by Zekirdek : 12.Temmuz.2011 at 18:36 Reason: Recep Berk Elitez ismi eklendi.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Recep Niyaz'ı Alex yetiştirsin 20 yıl oyun kurucu eksiği çekmezsiniz . Fırsat buldukça kuzenimin de oynadığı u15-u16 yaş gruplarının maçlarına giderdim babamla . Bir maçta denk gelmişti , bileklerine çok hakim ve sahada oyun zekasını belli ediyor hemen . Bazen umursamazlıkları oluyor diyorlardı , fiziki açıdan zayıftı fakat yaşına bağlı tabii bu olaylar . Kendisini iyi yetiştirebilirse çok kaliteli bir oyuncu olabilir , Danone CUP'ta Milli Takım kaptanıydı Denizlispordayken .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Bu saatten sonra yapılacak en iyi transfer eldeki oyunculardan maksimum verimi almak ve A2'den gelen oyuncuları A takıma hazırlamak olacaktır.Aykut Kocaman'ın bunun üstesinden geleceğine dair inancım tam.Dolayısıyla oldukça rahatım futbol takımımızla ilgili yeni sezon öncesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

A2 takımdan oyuncu gelsin yeter. Transfere falan gerek yok. Kulubu bilen, taraftardan birazcık olsun çekinen, aldığı parayla havaya girmeyecek adam lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Recep, Gökay, Hasan ve özellikle Mehmet Topcu çok yetenekli gencler. Ama Brüksel kafilesinde yer almıyorlar sanırım aslında onlar için iyi bir deneyim olurdu. Berk yukarıda arkadaşında dediği gibi, yetenek var ama kafa yok. Silkinmesi lazım yoksa Okan gibi gider o da.

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Recep, Gökay, Hasan ve özellikle Mehmet Topcu çok yetenekli gencler. Ama Brüksel kafilesinde yer almıyorlar sanırım aslında onlar için iyi bir deneyim olurdu. Berk yukarıda arkadaşında dediği gibi, yetenek var ama kafa yok. Silkinmesi lazım yoksa Okan gibi gider o da.
    Hasan var,Gökay ise milli takım ile kampta olduğu için kafilede yer almıyor.Recep ve Mehmet için ise birşey söyleyemeyeceğim sanırım Sakaryaspor maçında şans verecektir bu isimlere Aykut Hoca.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Hasan var,Gökay ise milli takım ile kampta olduğu için kafilede yer almıyor.Recep ve Mehmet için ise birşey söyleyemeyeceğim sanırım Sakaryaspor maçında şans verecektir bu isimlere Aykut Hoca.
    Pardon Hasan'ı görmemişim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yobo ile ilgili girişimlerimiz olacakmış. sonuçlanırsa transferi kapatıyoruz.

aykut kocaman da açıklamıştı zaten.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

BARONİ transferi doğrulanmış, Corintihinas'la 2 yıllık sözleşme imzalamış, Kaynak; GLOBO RADİO ESPORTES

inşallah doğrudur.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

asıl kurtulmamız gereken adam baroni değildi. güiza ve bilica'ydı. baroni iyi bir yedek olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Cristian haberi Globo'da gerçekten çıkmış. Corinthians forumlarında yazıyolar sürekli. Brezilya'lı bir taraftarla konuştum, kesinlikle gelmeli Cristian muhteşem falan diyolar.

Nesil
    2006

Yahu ben neden hiçbir gazete transfer haberi okuyamıyorum. Şampiyonlar Liginde mücadele edeceğiz; ama kadro filan hazır değil. Tamam şike olayları bunların önüne geçti; ama bu bir takım ve mutlaka hemen transfer bir numaralı gündem olmalı. Yobo bile takımda değil, Avrupa'da dümdüz oluruz bu kadro ile.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

fenerbahçe twente maçı itibariyle futbola dönmüştür. aykut kocaman da açıkladı zaten. transfer olayına giriyoruz tekrardan.

gazeteler 2 haftadır dezenformasyon yaptığı için tek bir transfer haberi de çıkmadı haliyle.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Yahu ben neden hiçbir gazete transfer haberi okuyamıyorum. Şampiyonlar Liginde mücadele edeceğiz; ama kadro filan hazır değil. Tamam şike olayları bunların önüne geçti; ama bu bir takım ve mutlaka hemen transfer bir numaralı gündem olmalı. Yobo bile takımda değil, Avrupa'da dümdüz oluruz bu kadro ile.
    tamamiyle gazetelerle alakalı. transfer haberi uydurmaktan daha önemli işleri var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe büyük ihtimal Malaga'da oynayan Maresca'yı transfer edecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

kulüp içinden böyle bir bilgi gelmedi ama kaynak sormadan da edemedim.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe,Malaga'da forma giyen İtalyan futbolcu Maresca ile anlaşmaya vardı..Resmi açıklama için Uefa toplantısı bekleniyor (MİLLİYET)

İspanya'nın Cadena Ser Radyosu ,Maresca transferi için Fenerbahçe’nin geçtiğimiz akşam Malaga’ya resmi yazıyı gönderdiğini iddia etti.

Mesaj Yetkileri