hiç 11 oynatmak nasip olmadı ama joker olarak her oyunda kadroma katarım her zaman da işini yapar sağolsun 17 yaşında olduğu içinde avrupa kupalarında kontenjan dolduruyor 3-4 sene sonra
hiç 11 oynatmak nasip olmadı ama joker olarak her oyunda kadroma katarım her zaman da işini yapar sağolsun 17 yaşında olduğu içinde avrupa kupalarında kontenjan dolduruyor 3-4 sene sonra
Arkadaşlar Kadlec'i aldım.Bobo sizce onun aradığı partner olabilir mi?
Bobonun partneri Bobo onun partneri olsun .d
İlk sezon Beşiktaş'a 950k'ya getirdim.Henüz devre arası olmasına rağmen 23 gol attı toplamda.Şuanki Ca'ya bakmadan oynatın kesinlikle verim alırsınız.
Ahmed Khalil ile beraber oynatırsanız çok fena oluyor.Karşınızda rakip falan kalmaz
Tek forvet gider mi bu eleman?Niang'a veda etmeyi düşünüyorum sene sonunda. Önümüzdeki 10-15 yıl arası. Yerli olarak daha iyisi çıkmazsa oynatçam
Transfer yapmayı sevmiyorum. Fenerbahçe'nin parası gidince kötü hissediyorum. Nede olsa beyin bedava
Gider gider tek forvette gider 30 atmaz 25 atar ama giderTabii Poacher oynatman lazım
Screw you guys, I'm goin' home
İlk sezonlarında en az senede 20 maça çıkarırsanız acayip iyi gelişiyor.
2017 senesinden bir görünüm. 24 Yaşında
Senelik kısmı niye karaladın Yarkın? 3 sene sonra aldığınız paranın 30 katına satmanız anormal olmaz. İyidir Kadlec iyidir.
baroş'un genç ve gelişmemiş versiyonu.türkiye liginde anadolu takımları için iyi tercih olabilir ama büyük takımlar için ilk sezon fazla birşey beklemeyin.gözüme çarpan en büyük özelliği isabetli şut vurması.çok sert vuramıyor ama 5 şut çekse 4'ü isabetli oluyor..
4-2-3-1 sisteminde tek forvet poacher oynattım yok abi alamıyorum istediğim verimi poacher değilde target man gibi sanki boşta kalan toplar ve kafa topları dışında şöyle top sürüp karşı karşıya kaldığını görmedim tam bobo tipi bir oyuncu
[IMG][/IMG] 3.sezon başı profili
@stoch753
Kadlec'in sabit PA ve CA'sı yok kiminde 150 olur PA kiminde 170. Her oyunda değişir.
Screw you guys, I'm goin' home
Süper bir oyuncu.
@stoch
Kadlec sabit pa ve ca sı olan oyuncu olmadığı için kiminde 15 te kalır finishing kimide de 20 ye çıkar onun için her oyunda değişir