Sayfa 100 / 483 İlkİlk ... 50909899100101102110150200 ... SonSon
2,971 ile 3,000 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Tayfur Havutçu beni de şaşırttı. Kendisi hakkında iddaa bile duymamıştım. Ligin artık tadı kaçtı, herşeyin.. Bugün Trabzonspor maçını izliyorum, takım fevkalade, güzel oynuyorlar. Sonra yöneticiler aklıma geliyor, Nevzat Şakar yoğun bakımda ve gözaltında, 2 yönetici ve başkanı aldılar çıkardılar. Adamın tadı kalmıyor.

Şu an gemi kıyıda, ama gedikler var, biz bunlarla yola çıkacağız. bir süre sonra tamir gerekecek, su üzerindeki gemiyi tamir ederken hepimiz batacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TFF'nin karar vermemesi soruşturmanın daha devam edeceğinden olsa gerek. Başka açıklaması yok. Bu olanlar gerçekten tam bir hayal kırıklığı.
    TariboWest

Sanırım herkesin ortak fikri Spor Toto Süper Lig 2011/2012 sezonu gerçekten keyifsiz ve tatsız bir şekilde geçecek.En büyük zevkimiz futbol da elimizden gidiyor.

Süper Kupa, Metris'te oynanacak herkese hayırlı uğurlu olsun

Şakası bir yana olayların sonuna kadar gidilsin kimin canı yanması gerekiyorsa yanmalı, büyük küçük isimlere bakılmadan gereken cezalar verilmeli..

Tff hala elimizde delil yok demeye devam (!)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

YıLmaz VuraL ve Serdar KuLbiLge tayfası var daha. OnLardan sonra başka daLga geLmezse TFF karar verme yoLuna gider, o yüzden bütün sorguLamaLarı bekLiyorLardır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Süper Kupa, Metris'te oynanacak herkese hayırlı uğurlu olsun

Şakası bir yana olayların sonuna kadar gidilsin kimin canı yanması gerekiyorsa yanmalı, büyük küçük isimlere bakılmadan gereken cezalar verilmeli..

Tff hala elimizde delil yok demeye devam (!)

SavcıLık TFF içerisinde de şüpheLiLer oLduğu için deLiLLeri vermiyoruz dedi. Zaten soruşturmaLarda devam ediyor. Ya ne desin TFF ? Bütün sorguLar bitince zaten deLiLLeri vericekLerdir.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şu andan itibaren TFF'ye söz söylemeye kimsenin hakkı yok bence. Tamam Fenerbahçe ve Sivas'ı düşürsünler. Fakat devamında yeni isimler çıkınca ne olacak? Bu soruşturma tam anlamıyla bitmeden TFF'nin kararını açıklaması hiç mantıklı değil.
    TariboWest

O zamana kadar süper kupa falan kalmaz karar verilirse bu konuda süper kupa Trabzon-İ.B.B arasında oynanır diye düşünüyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu operasyondaki yargı sürecinde aklımı karıştıran şeyler var. Taşları bir türlü yerine oturtamıyorum, kafam da çok karışık bu yüzden ama yanlış olan, yanlış yapılan birşeyler var bu yargılama sürecinde.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

yıkıldım, öldüm, bittim...

nasıl öder bu yönetim Seba'nın, Şeref Bey'in, sekiz yeyince dahi kendini yırtan, maç sonu oturup ağlayan taraftarın hakkını ? nasıl bakarız yüzlerine onların ? bi kupa için değer miydi bunlara...

hem yine takıldığım o kadar transfer yapan bir adam nasıl oluyor da ibb'den bile çekinip şikeye teşebbüs ediyor. yazık, yazık...

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Türkiye Kupası finalini izledim, zar-zor kazandığımızı ve İbrahim Akın'ın iyi oynadığını hatırlıyorum. Beşiktaş şike teklifi yaptıysa bile İbrahim Akın teklifi kabul etmemiş bence. Şike yaptıysa bunun hangi organizasyonda yapıldığı farketmez, cezası bir alt lige düşmek olmalı.
    şikeye teşebbüs aynı cezaları almamıza sebep olur. i. akın kabul etmesede ceza alırız

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    YıLmaz VuraL ve Serdar KuLbiLge tayfası var daha. OnLardan sonra başka daLga geLmezse TFF karar verme yoLuna gider, o yüzden bütün sorguLamaLarı bekLiyorLardır.
    Abi metriste futbolcular, teknik direktörler, yöneticiler var. Maçın başlaması için hakem de lazım. Yılmaz Vural ve Serdar Kulbilgelerden sonra bir de hakemler alınacak gibi geliyor bana.
    TariboWest

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    O zamana kadar süper kupa falan kalmaz karar verilirse bu konuda süper kupa Trabzon-İ.B.B arasında oynanır diye düşünüyorum
    Şu anda öyle birşey mümkün değil.Süper Kupa Beşiktaş ve Fenerbahçe takımları arasında oynanacak.

Fakat Allah bu 2 takımın taraftarlarına da sabır versin.TFF'nin kararını bekleyene kadar bu sene ligden zevk almak haram.

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bu operasyondaki yargı sürecinde aklımı karıştıran şeyler var. Taşları bir türlü yerine oturtamıyorum, kafam da çok karışık bu yüzden ama yanlış olan, yanlış yapılan birşeyler var bu yargılama sürecinde.
    Aziz Yıldırım'ın labarotuvar testi sonucundaki adresi ve Mecnun Odyakmaz'ın mektubunu gördüğümden beri bu şüphe benim de içimi kemiriyor.Ben de aynı şekilde düşünüyorum.Fakat sadece Fenerbahçe odaklı değil,genel olarak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş taraftarı Serdar Adalı ve Tayfur Havutçu'yu yuhalamış.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

yarın adli tatil başlıyor, operasyon da durabilir 1 ay. ya da bitmiş de olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Beşiktaş taraftarı Serdar Adalı ve Tayfur Havutçu'yu yuhalamış.
    serdal adalı'yı bilmem de, tayfur havutçu'nun aklanması ihtimal arasında.

oldu ki aklandı, taraftar nasıl bakar tayfur'un yüzüne?

yine düşünmeden hareket ediliyor.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    yarın adli tatil başlıyor, operasyon da durabilir 1 ay. ya da bitmiş de olabilir.
    Bitmişse savcı delilleri TFF'ye verir mi acaba?
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Bitmişse savcı delilleri TFF'ye verir mi acaba?

TFF iddaname istiyor, onun hazırlanması 2-3 ayı bulur en az.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Adli tatilde nöbetçi mahkemeler çalışıyor diye biliyorum.Acaba onlar devam ettiremez mi bu işleri olmaz sanırsam.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bence bi yer bos birakin ne olur ne olmaz Nevzat Sakar halen icerde

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

NTVspor da az önce şöyLe dedi spiker

''Ateş oLmayan yerden, duman çıkmaz''

Anca kendimizi avuturuz, yok tutukLu yargıLanıyorLar, yok daha suçLarı kesinLeşmedi. Eğer tam dava sonucunda zaten ters bir sonuç çıkarsa bundan sonra çok büyük süpriz oLur.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bende anlayamaıyorum bu durumu. Türk futbolu için çok büyük bir darbe çok
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın (Süleyman Seba - Yaşayan Efsane Başkan) diyip çekiliyorum bir kenara. ŞEREF'in BEŞİKTAŞ'ına bunu nasıl yaptınız, SİYAH'ımın BEYAZ'ına nasıl kıydınız?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben Sadri başkanı neden aldılar ve saldılar onu çok merak ediyorum.Okuyamadım biryerde bilen varsa bir açıklasında bende rahatlıyım kafamda çok şey dolanıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

yeşil sahalardan gelmemiş, futbolun emekçisi olmamış, bu oyun için terini akıtmamış, siyasi - ekonomik - ticari faktörlerle göreve gelmiş, ve görevini de geliş özellikleri ön planda sürdüren yöneticiler ülke futbolumuzun içine ediyorlar. ülkede futbolun içinden gelmiş klüp başkanı, yönetici yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ben Sadri başkanı neden aldılar ve saldılar onu çok merak ediyorum.Okuyamadım biryerde bilen varsa bir açıklasında bende rahatlıyım kafamda çok şey dolanıyor.
    sadri şener tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

bildiğim tek şey bu.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Siyasete karışmadan bir bilgi vermek istiyorum zaten siyasi bir bilgi de değil yöneticilerin silmesini gerektiren bir şey yok.

Aziz Yıldırım---->Nato Müteahhidi
    Serdar Adalı---->Nato Müteahhidi

başka sözüm yoktur.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

kefalet soruşturma sonucunun kararıdır, kefalet ödeyecekse neden hala yargılanıyor, hala yargılacaksa neden kefalet verdi belli değil.

neyse, fanatik te okuduğum kadarı ile CMK. MADDE 109 ye göre ADLİ KONTROL şeklinde sonuçlanmış bizim başkanın durumu.tutuksuz yargılama değil. Yurtdışına çıkmamak, silah bulundurmamak gibi yükümlülükleri var.

CMK. Madde 109

http://www.turkhukuksitesi.com/mevzuat.php?mid=5694
    ...............................

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

...............................
    KefaLet kaLdırıLıp, tutuksuz ve yurtdışına çıkış yasağı iLe serbest bırakıLdı Sadri Şener.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Abi metriste futbolcular, teknik direktörler, yöneticiler var. Maçın başlaması için hakem de lazım. Yılmaz Vural ve Serdar Kulbilgelerden sonra bir de hakemler alınacak gibi geliyor bana.
    aynen bende öyle düşünüyorum Ümit.Hakemler ve medya 3.dalga olur.

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    serdal adalı'yı bilmem de, tayfur havutçu'nun aklanması ihtimal arasında.

oldu ki aklandı, taraftar nasıl bakar tayfur'un yüzüne?

yine düşünmeden hareket ediliyor.
    ben ve benim gibi düşünen bi çok Beşiktaşlıya göre aklanana kadar suçlulardır.Kim olursa olsun Baba Hakkı'nın Seba'nın emanetine böyle bi leke sürdüremez.Aklansalar dahi en azından benim için bi şey değişmez.Beşiktaş, Fenerbahçe bunlar ülke futboluna malolmuş takımlar 2-3 şahsiyet 100 yaşını devirmiş takımlara leke sürdürdü artık hakkımızda hayırlısı.
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri