Sayfa 102 / 483 İlkİlk ... 25292100101102103104112152202 ... SonSon
3,031 ile 3,060 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Dinlemeye takılan görüşmede, ilk olarak işadamı H.A., Başkan Sadri Şener ile görüşüyor. H.A.'nın görüşmede, “Ankara'dayım Melih başkan ile beraber” dediği, Sadri Şener'in, “En kritik yerdesin sen ya. Aziz dinlettiriyormuş yav bizi. Melih başkan, bu hafta ümidimiz o. Melih başkana selam söyle, güveniyoruz. Ben biliyorum ki Ankaragücü bu hafta işi halledecek” şeklinde karşılık verdiği iddia edildi.

Daha sonra H.A.'nın yanında bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in telefonu aldığı ve Sadri Şener'e, “Aziz'den inşallah bu maçı alacağım. Size yarayacak o inşallah” dediği öne sürüldü.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Tayfur havutcunun boyle islere kariscagini sanmiyorum umarim yanilmam..

insallah galatasarayimizin adi boyle islerde cikmaz zaten ligi 8.ci"mi ne bitirdik ne sikesi yapcaksak

Mehmet Ali Aydınlar:Savcı Bey'e soruşturmayla ilgili bilgi ve belge verip veremeyeceğini sordum. Henüz soruşturma devam ettiği ve gizli olduğu için belge veremeyeceğini söyledi.Soruşturma tamamlandıktan sonra bizimle paylaşabileceklerini söylediler.Biz önümüze bir termin (belirlenmiş zaman, randevu) koyduk.Farklı gelişmeler olursa yeniden değerlendireceğiz. Bizim verdiğimiz karar, yönetim kurulu kararıdır.Sürekli toplantı halindeyiz.Aldığımız kararları revize edilebilir.Sonuçta bu kararlar Allah'ın emri değildir.En doğru kararı vermeye çalışıyoruz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Görünen o ki daLga devam edecek. HakemLere sıçramasını bekLiyorum ben, zaten sıçramazsa kimse kimseyi şike iLe suçLamasın. Şike oLması için ortada yönetici,futboLcu ve hakem kombinasyonu oLması gerek ki böyLe de iddaa ediLiyordu zaten.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

M.Baransu: "Soruşturmayı yürüten üst düzey bir yetkilinin bana açıklaması: Altı takımın küme düşmesi gerekiyor. Lig 12 takımla oynanmalı."
    M.Baransu: "M.Ali Aydınlar hukukun gereğini yapmazsa hukuk kendisine gereğini yapar. Şikecileri korumak, şikeye ortak olmak anlamına gelir."

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Benim ŞEREF'li takımıma bu lekeyi sürenler en kısa sürede ne gerekiyorsa yapılsın ve ilişiği kesilsin. Bu takımda bu renkler altında böyle insanlar istemiyorum ben.
    Aynen.Gerekiyorsa kupa elimizden alınsın,küme düşürülmeyi gerektirecek bir durum varsa hemen düşürsünler.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

En kötü senaryoyu düşündüğümüz zaman bizimkiler en fazla şikeye teşebbüs etmiş olabilirler.Zira İ.Akın ve İskender o maçta takımlarının kazanması için ellerinden geleni yaptılar.Şike yapsalar İ.Akın penaltıyı gole çevirmezdi,İskender penaltıyı yaptırmazdı veya yine İskender ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünde topu ağlara yollamazdı.Bu maçta iyi oynama gibi bir teklif de mantıklı gelmiyor bana.Ya da öyle olmamasını düşündüğüm için böyledir.İBB bizi takım olarak zorlayan bir ekip,kupayı kazanmak için ekibin diğer çok önemli oyuncularını da ayarlamak lazım.Zar zor kazandık zaten.Şu konuda müsterihim.Kazandığımız kupada bence bir hile hurda yok yukarıda açıkladığım sebeplerden dolayı.En fazla İ.Akın ve İskender'i bağlama gibi bir teşebbüs olmuştur.(dediğim gibi çok mantıklı değil böyle bir şey ama belli olmaz tabii) Umarım öyle bir şey de yoktur.Umarım sadece bu oyuncuları transfer etmek için girişimde bulunulmasından dolayıdır tüm bu soruşturma olayı.
    So what?
    Saike

Bence de kupayı kazanmamızda hile hurda yok ama teşebbüs olduğu kesin,zira böyle olmasaydı Serdal Adalı şuan serbest olurdu.Sonuçta İBB elinden geleni yaptı takım olarak ama şikeye teşebbüs var maalesef.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Manisaspor - Trabzonspor maçında teşvik primi olarak iddia edilen para transferi maçtan birkaç gün sonra olmuş. Nasıl teşvik olacak anlayamıyorum. Hadi Manisa puan alsa birşey demiyeceğimde Manisa'da kaybetti maçı. Aziz Yıldırım ise Kenan Yaralı'nın kişisel bir sorunu için para istediğini iddia etmişti. Bu belirttiğim bilgi gerçek ise Aziz Yıldırım'ın eli burada da güçleniyor. En azından bu müsabakanın teşvik primi iddasından kurtulabilir.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 14.Temmuz.2011 at 16:21 Reason: silinenden alıntılar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

olmasi gereken buydu

Şike soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen isimlerden teknik direktör Yılmaz Vural, savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Beyler hemen balıklama atlıyorsunuz. Soruşturma gizli soruşturma .. Kabul etmiş deniyor da kim söyledi yani Savcı falan mı.. İafedeye avukat katılır o da yalanlıyor. Hemen etkilenmeyin TV'den. Sonuçta rating dünyası rahat olun bekleyin.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

SON DAKİKA! Beşiktaş kulübü başkanı Y.Demirören şike davası sonuçlanana kadar Türkiye Kupasını az önce geri iade etmiş! Helal olsun

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

HeLaL oLsun. Gerçekten heLaL oLsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Güzel bir davranış Beşiktaş'tan.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Beşiktaş kupayı iade etti!

Besiktas Asbaşkanı Serdar Adalı ve Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun , Türkiye Kupası Final maçı öncesi transfer teklifi yaptıkları iddiasıyla tutuklanmaları üzerine Beşiktaş yönetimi tarihi bir karar aldı.

Günün erken saatlerinden beri toplantı halinde olan Beşiktaş yönetimi. 2010-1011 Ziraat Türkiye Kupası'nı federasyona iade etti.
    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Takimimla tekrar gurur duydum, madem adimiz bu operasyonla geçiyor ve takimimizdan iki kisi tutuklu aklanana kadar yada suclu bulunulurlarsa kupaya iade etmek en dogru karar.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Demirören sırf başkaları alkışlasın diye kendi camiasına güvenmeyerek son yıllardaki en büyük hatasını yapmıştır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Helal olsun Beşiktaş yönetimine.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

güzel bir davranış tebrik etmek lazım gerçekten hatta aynı davranışı fenerbahçe den de beklamek lazım...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Demirören sırf başkaları alkışlasın diye kendi camiasına güvenmeyerek son yıllardaki en büyük hatasını yapmıştır.
    Ne alakası var ki dediğin şeyle kupanın geri iade edilmesinin ? Belki sana bu reklam olarak geliyodur belki göz boyama olarak geliyordur. Ama adamlar aklanana kadar ne aldıysak geri veriyoruz diyor işte. Bunda kötü bir durum yok bilakis yakışanı yapıyorlar gibi geliyor bana.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by byariff View Post
    SON DAKİKA! Beşiktaş kulübü başkanı Y.Demirören şike davası sonuçlanana kadar Türkiye Kupasını az önce geri iade etmiş! Helal olsun
    Helal olsun Beşiktaş'a...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Helal Olsun !

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    güzel bir davranış tebrik etmek lazım gerçekten hatta aynı davranışı fenerbahçe den de beklamek lazım...
    Fenerbahçe camiası kendine ve olayda ismi geçen şahıslara sonuna kadar güveniyor. Böyle reklam amaçlı bir davranış sergileyeceğini sanmıyorum.

Gerçekten bu davranışın reklamdan başka ne kazandırdığını merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kamuoyu tepkisini azaltmak için yapılmış bi hareket bence de.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Fenerbahçe camiası kendine ve olayda ismi geçen şahıslara sonuna kadar güveniyor. Böyle reklam amaçlı bir davranış sergileyeceğini sanmıyorum.

yapılan olaylar reklamdır deildir ama nabzı düşürmek ve kendine olan güvenini ortaya koymak adına güzel bir davranış şuçlu bulunursa nasıl olsa alınacak kupa ayrıca şu ifadeye karşıyım aklanan kadar denmiş bence şüphe kalkana kadar demeleri daha doğru olurdu şahsi fikrim.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Yönetimin kararini alkisliyorum ne olursa olsun dogru yada yanlis bu olayda adimiz geçiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Bursa

Helal Olsun Sana Beşiktaş ! ! !

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sen eğer suçluysan zaten o kupayı senden alırlar. Tribünlere oynuyor Demirören. Bu hareketiyle de işin içinden sıyırdı kendini

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

YanLız anLayamadığınız nokta Beşiktaş yönetimi hocasına ve yöneticisine güvenmediği için değiL, aksine tamamen arkasında oLduğunu göstermek amacı iLe kupayı iade etme kararı veriyor. FarkLı aLgıLamayaLım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah aşkına nesi reklam yahu?Ben Beşiktaş'lı değilim ancak Beşiktaş doğru olanı yaptı.Aklanana kadar biz bu kupayı müzemizde görmek istemiyoruz diyorlar neresi reklam?

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

İşte olayların perde arkası!

Beşiktaş Kongre Üyesi ve Avukat Ali Rıza Dizdar, bugün Ahmet Ateş'i ziyaret etmek için Metris cezaevine gitti.

Ahmet Ateş ile yaptığı görüşmenin ardından yaşanan gelişmeleri HABER1903'e anlattı.

- YUSUF DİYE BİRİSİ ADALI'YI ARAMIŞ -

" Ortada Yusuf diye bir menajer var. İbrahim Akın ile İskender Alın'ı Beşiktaş'a transfer etmek için çabalayan bir isim. İbrahim Akın, Galatasaray kulübüne gidecekmiş. Serdal Adalı, Ahmet Ateş'e demişki; Yusuf denen birisi arıyor bunu tanıyor musun? Ahmet Ateş'te ben bu ismi tanımıyorum ama bir araştırayım demiş. Tayfur hoca da bu oyuncular iyi, alırsak iyi olur demiş. Bu olay Bursaspor - Beşiktaş maçının öncesinde yapılan bir konuşmadır. Bu isim Bursa'dayken, Tayfur Havutçu gelin yüz yüze konuşalım demiş. Yusuf bey Otel'e gelirken, Otel'in tarifi için Ahmet Ateş'i arayıp yol tarifi istemiş. O sırada bazı olaylar çıkınca görüşememişler. Daha sonradan Yusuf beye Milliyet gazetesine gelin orada konuşalım notunu bırakmış. Ama Savcının bu hususta kafasına taktığı nokta şu; Neden menajerin yalnız gelmesini istediği yönünde. Serdal Adalı'da demişki, tabii ki yalnız gelmesini istedim. Çünkü futbolcuların fiyatının arttırılmaması için. "

- YETER Kİ TRANSFERİN BİTSİN -

" İbrahim Akın, "Ben bir at istiyorum" demiş. Serdal Adalı'da, Akın'a senin transferin bitsin yeterki ben sana daha iyilerini hediye ederim demiş. Şunu açıkça söylüyorum, tek kelime bile Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş'in İbrahim Akın'a maçta kötü oyna, maçı bize sat gibisinden konuşması olmamış. Ben bir Hukukçu gözüyle şunu gördüm, bu olayda bir kurban yaratmışlar. Bunlarda Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş oldu. " dedi.

- SAVCI İBRAHİM'E İFADE İMZALATMIŞ -

"İbrahim Akın ile görüşme şansım olmadı ama avukatı Hakan A. ile görüştüm. Savcı İbrahim Akın'a sen bir ifade imzalayacaksın ben seni serbest bırakacam demiş. İbrahim'de ifadeyi imzalamış. Daha sonra mahkemeye çıkacağını duyunca da mahkemede bu ifadeyi yalanlamış. " dedi.

- SAVCI KENDİNİ TATMİN ETMİŞ -

"Mahkemesi olmayan suçtan dolayı içeride tutuluyorlar. Anlamsız bir tutuklama oldu. Savcı kendini tatmin etmek için Adalı, Tayfur ve Ateş'i tutuklamış." diyerek sözlerini tamamladı.
    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Mesaj Yetkileri