1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    hukuk derki suç ispatlanana kadar herkes suçsuzdur ve biz buna göre hareket ediyoruz.

siz ise kupayı iade etmeyi teklif ediyorsunuz ona rağmen süper kupa maçına çıkmayı düşünüyorsunuz.Bahsettiğiniz turşunun tarifi budur
    Görüşmeye şahit olmuş gibisin , kendinden emin. Demirören finali oynamak koşuluyla mı vermiş kupayı ? Federasyon buna karar verecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Görüşmeye şahit olmuş gibisin , kendinden emin. Demirören finali oynamak koşuluyla mı vermiş kupayı ? Federasyon buna karar verecek.
    tamam unut süper kupa finalini ben bi önceki örnek ordan olduğu için söyledim.BJK avrupa kupalarına katılacak mı? Katılacak.Siz kupayı iade ediyorsanız bu kararınızın arkasında durun da avrupaya da katılmıyoruz suçsuzluğumuz ispatlanana kadar deyin.Öyle metal parçasını vermekle olmuyor bu işler.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    tamam unut süper kupa finalini ben bi önceki örnek ordan olduğu için söyledim.BJK avrupa kupalarına katılacak mı? Katılacak.Siz kupayı iade ediyorsanız bu kararınızın arkasında durun da avrupaya da katılmıyoruz suçsuzluğumuz ispatlanana kadar deyin.Öyle metal parçasını vermekle olmuyor bu işler.
    Federasyon karar verecek cümlesinden ne anladığını merak etmekle birlikte susuyorum..

Mesaj Yetkileri