Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin kadrosunda bulunan Emmanuel Adebayor, Real Madrid'e dönmek için Jose Mouırinho'nun çağrısını beklediğini belirtti.
14 Temmuz 2011 Perşembe - 15:03
Reuters
Geçtiğimiz sezon 6 aylığına da olsa Real Madrid forması giyen Togolu golcü Emmanuel Adebayor, Manchester City'den ayrılıp Real Madrid'e gideceği günleri iple çekiyor.
Manchester City'nin sözleşmeli oyuncusu olan ancak önümüzdeki günlerde Real Madrid'den teklif beklediğini ve İspanyol devinin Los Angeles'daki kampına katılmayı hayal ettiğini belirten Adebayor: "Eğer Real Madrid'e gitmeyeceksem başka bir takıma transfer olmak gibi isteğim yok." şeklinde konuştu.
"Şu anda Mourinho'dan telefon bekliyorum ve umarım arar. Eğer beni takımında görmek isterse, Real Madrid formasını en az 3-4 sezon giyip daha sonra da emekli olmak istiyorum." diyen 27 yaşındaki golcü, "Ona buradan söylemek istediğim tek şey: 'Eğer bana ihtiyacın varsa ben buradayım.' Bana ihtiyacım olan güveni verdi ve tekrar futbol oynama keyfi kazandırdı." diyerek Mourinho'ya mesaj yolladı.
Geçtiğimz günlerde Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho'nun transfer konusunda "Agüero Madrid'in, Neymar ise Santos'un futbolcusu. Adebayor ise 6 ay da olsa bizimle beraber olmuştu. Bu durumda bize en yakın olan isim Adebayor'dur." şeklinde açıklama yapması da bu transferin yakın zamanda gerçekleşeceği beklentisi yarattı.
2008 yılında Afrika'da yılın oyuncusu seçilen Adebayor, geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Real Madrid'e katılmış ve özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki Tottenham maçında attığı gollerle dikkat çekmişti. Toplamda 14 kez giydiği eflatun beyazlı forma ile 5 gole imza attı.

Alıntılı Yanıtla