Sizin Hiç 78 gol atan regeniniz oldumu
![]()
O profile sahip adam atmayacak da kim atacak ki?Normal yani.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=94352
burdan takip edebilirsinoyunu açınca ss koyarım
![]()
Schalke de baya enayiymiş.Adamı 1 maç bile oynatmamışlar.İyi bir keşif yapmışsın Ahmet abi ve oyuncuyu takımına katmışsın.Tebrik ederim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Roberto Carlos'u 1 sene sonra Fenerbahçe yine aldı bende.
Uploaded with ImageShack.us
real bursabursa ligdede 10 puan farkla lider eleyeceklerini düşünmüştüm ama giuseppe meazza kabusları oldu ve 3-0 yenilerek elendiler
![]()
Bora Körk galatasaray başkanı oldu![]()
Uploaded with ImageShack.us
takıma alınan yeni psikolog etkisini anında gösterdi![]()
böyle maç olur mu arkadaş! bizde insanız bizim de sabrımız var. tamam oyun falan ama stres yapıyor adamda.
Maçta 3 kere eşitliği sağladım. yediğim gollerin biri penaltı biri net ofsayt. biri de geri pasın kısa düşmesi sonucu oluşan kontra atak. hayır onu geçtim göbeğin sağ tarafına koyduğum 3 adamda sakatlandı.
önce noble sakatlandı. yerine adam'ı aldım o'da sakatlandı. sonra brown gitti en son o da sakatlandı maçı 10 kişi bitirdik. bu adamlar sezonda bir yada iki kere sakatlanıyorlar. ama bir maçta 3 defa ? Ya sabır! şimdi gelde kayıtlı oyunu silme. 3 sene oynadık boşa gitmesin. yeter yahu. Beşiktaş maçlarında bu kadar stres olmuyorum ben.
sakatlık:
![]()
Last edited by SyNdRoMe23 : 12.Temmuz.2011 at 05:12 Reason: ss değişti
Yok arkadaş +3 uzatma verdi 90+9da bitirdi. Böyle şey mi olur ya! Birde 90+7de gol yiyelim, oldu.
Aynen öyle nasıl olsa atamazlar dedim birden 10 kişi kalınca gittik![]()
Muhteşem hücum üçlüm
![]()
üçlüye yarıldım ya![]()
Bari normalde öyle ekonomisi iyi olmayan vasat bir takımdı. Daha sonra bu adamların başkanları görevi bırakmış. Bu senede Bari öyle adamları transfer ettiki dedim bu işte bir iş var. Yeni başkanlarına bakınca içimden dedim Allahım sen herkese böyle başkan nasip et.
Bunlarda transferleri herifler 147 M € harcamış ya..
![]()