Malesef kabloluda yok A Haber.Fakat youtubeden falan veriyorlar diye biliyorum.
http://www.ahaber.com.tr/webtv/video...er/canli_yayin
Buyur
Malesef kabloluda yok A Haber.Fakat youtubeden falan veriyorlar diye biliyorum.
http://www.ahaber.com.tr/webtv/video...er/canli_yayin
Buyur
Teşekkürler![]()
Youtube'dan da bizim ülkede yayınlanmıyormuş. a haber'in internet sitesinden izleyebilirsin.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
İzliyorum.Böyle pek sarmıyorBuda berabere biter
![]()
Bu berabere bitmez gibi.Humberto ilk defa bu kadar etkili.Alexis Matias Fernandes ve Luis Jimenez in girmesine göre degişir.Şu an bile fena degil.Bir şekilde gol atmak zorund Peru,Şili de defans yapmıyor oda saldırıyor
Şu kupada 4-5-6 sistemle sırf beraberlik kuponu yapsaydım köşeyi dönmüştüm şimdiye. Aklımı seviyim aklımı![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Uzun bir aradan sonra 13 şehit haberi geldi yazık günahtır ya![]()
Allah belalarını versin. Soysuz şerefsizler![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Üzülerek aldık yine haberi.
Ne zaman bir son bulacak bu işler merak içerisindeyim doğrusu.
Ancak arkadaşlar yine de tepkimizi gösterirken kendimize hakim olmaya çalışalım. Böyle bir konuda tepkinizi gösterirken ceza alın falan istemem. O yüzden biraz sakin, soğuk kanlı, usturuplu yorumlar yapın.
valla ben vicdan azabı çektim, biz orda 5 gereksiz oturmuş film izlerken, 13 asker biz film izleyelim diye şehit oldu. gerçekten vicdan azabı çektim.
Ah şu holigan olup sözde taraftar olan futbol magandaları da gitse ya vatani görevlerini yapsalar ya Ellerinde emanet yokken karşıdakileri aciz durumda değilken sözde delikanlılıklarını ortaya çıkarsalarya..
Daha neler yazacamda duruyorum.
Allah Rahmet Eylesin , Ailelerine sonsuz sabır versin şehitlerimizin.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Başımız sağolsun, Allah rahmet eylesin. KAHROL PKK...!!!
Maalesef her zamanki klasik şeyleri yazabiliyorum, esas içimdekileri yazarsam olmaz şimdi.
Yine lanet ediyoruz . Yine Kahrol PKK diyoruz . Peki ya sonuç ? Biz böyle olduğumuz sürece şehitte bitmez bu vatanda , lanet eden de .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Az önce ilk defa bayıldım. Gerçi tam bayılmadım da gözlerim karardı yere düştüm. Kanapede uzanmış televizyona bakıyordum. Birden kalktım, gözlerim karardı, bilincim gitti gibi oldu. Sonrada yere düştüm.
Hep merak etmiştim bayılmak nasıl birşey diye. Anlamış oldum şimdi![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Benimde gözüm kararırdı sürekli ama ilk defa yere düşürücek kadar şiddetli oldu. Şimdide hafiften bir baş ağrısı başladı. Hafiften tırsmaya başladım![]()
Aniden kalkmandan dolayı oluyor.Açlıktanda olabilir tabi.Bana da oluyor.
Bende de bir defa yere düşürecek kadar ciddi olmuştu.Diğerlerinde bir süre başım dönüyordu.Olduğum yerde durunca geçiyordu hemen.Hatta o yere düştüğümde sabah yeni uyanmış,balkona gidiyordum.Balkonun kapısının önünde olmuştu.Valla balkonda olsaydı,aşağı falan çakılabilirdim mazallah.![]()
So what?
Saike
Ben bir kere hastanede bayıldım.Hiç öyle ahım şahım birşey değil yani.İlk gözümü açtığımda 4-5 hemşireyi başımda görünce rüya sanmıştım
Gözümü kapatıp tekrar açtığımda anladım gerçeği sadece uyku hali.Tabii 10 15 dakika ayılamıyorsunuz o ayrı.
Bu göz kararmasının sebebi Kansızlık falan olabilir veya aç isen şekerin düşmüştür bana bir kere hastanede oldu
Bana da yazın sıcak aylarda olur kalktığımda göz kararması filan.Tabi Adana nın sıcağını bilen bilir vücut napsın dengeleyemiyor tabi![]()
Aklıma takıldı Berat kandili midir ? yoksa Beraat mı ? Ben Beraat diye biliyorum ama
Berat diye biliyorum bende
berat kandili doğrudur![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."