evet benim oynadıım pek çok oyunda bülent fenere gidioOriginally Posted by aberkay37
evet benim oynadıım pek çok oyunda bülent fenere gidioOriginally Posted by aberkay37
Size ıspatlayamam ama ben İnter'ken Roma maçında benden 3 Roma'dan 4 oyuncu kırmızı kart gördü.
sen mi yenerdinOriginally Posted by ronaldinho34
benim de başıma şu geldi:
barçadayım espanyolla kendi evimde oynuyotum ilk yarının ortalarında kompanyi penaltı yapıp atıldı penaltıyı atamadılar çok sevindim
buraya kadar herşey normal been sevinirken kaleciden dönen top ceza sahasının köşesindeki adam geldi messi admı biçti ve yine penaltı golü yedim bu sefer böyle şans mı olur![]()
![]()
![]()
Daha yeni başıma gelen bir olayı anlatayım.Bir atak sırasında forvet ikilim defansta defans ikilim ise forvetteydi.yani bu taktiğin bir özelliğin değil ve bu atak sonunda defansım tudor forvetimin yapamadığını yaaptı ve golu attı sanki bilgisayar benim için tudoru forvete aldı ve golü attırdı.
ben de Bursaspor'dayım 2. sezonumdu..Türkiye Kupasında çok kritik son maçım vardı İstanbulspor'la deplasmanda...adamlar 7 puanla 2. benim 4 puanım var averajım 0 onların da +1..neyse maç başladı tabi ben en büyük silahlarımı oynattım ve çok da ofansif taktikle çıktım maça..dk. daha 42'ydi skor 3-0 lehimeydi..ikinci yarı başladı artık ben havalara fln girdim galibiyeti garantiledim diyekaleciyi fln değiştirdim..bi gol daha buldum dk. 75. skor 4-0..gittim artık time wastin fln always yaptım,ama o da ne adamlar başladı saydırmaya dk. 81 4-1 87. 4-2 90. 4-3 90+3 4-4 maç berabere bitti ve gruptan çıkamadım oyun yaptı azizliğini yine tabi ben de küfürleri saydım ve FM ile şaka olmaz kanısına vardım
![]()
ingiltere kupa macı ben tottenham -aston villa mac penaltılara kaldı 4-2 yendim 3-0 yenildin elendin dedi sok oldum![]()
bendede corlo mano die 15 yaşında bir uruguaylı bir çocuk futbolu bırakmıştı... gülmekten ölmüştüm walla
ee yaşı gelmisOriginally Posted by westsideboy
bıraksın artık
![]()
türkiye liginde ankaragücü ile mücadele veriyordum kümede kalma mücadelesi sakat üzerine sakat vermişim son maçta üç puan almam gerekiyo maç istediğim gibi gidiyordu maçı 2-1 bitti neyse kümede kaldım aradan bir gün geçti oyun beni ikinci liğe düşürdü.
birde galatasarayı çalıştırırken gökdeniz transfer etmiştim formu beni deli etti adam maç sonucunda 6 puanı geçmiyo 7 puan olsa kurban keceğim sonra adamdan şikatyetçi oldum oyunda gelen mesajlarda galatasaraylı taraftarlar gçkdenize dayak attı diye mesaj geldi
gs başındaydım iyi sezon geçiriyom taraftar tam destek halindeler gökdenizi transfer ettim adam her maç sonu 6 ile oynuyo adam 7 puan alsa kurban keseceğim adamın performasından şikayetçi oldum sonra mesaj geldi gs fanatikler gökdenize dayak atmış diye mesaj geldi
adam kabul etse bile maltepesporlu bi topcuya hemde chelsea teklifini reddedecek kadar salak sa nasil calisma izni alacaksinki zatenOriginally Posted by LaKe
oyunda fulham 20. oldu 2.lige düşdü lig tablosuna baktım fulhamın 9 puanı silinmişdir diye yazı yodu.finansdan baktım kulüp alacaklar elindeymiş iflasetmiş.![]()
![]()
![]()
herkezinde puanlari siliniyor
ayni olay bu basliktada var
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=14135
evet bugün bi vaka daha oldu![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
evet oluyo bazen bende İTALYA da başıma gelmişti
Ben SS olmadan inanmam kusura bakma ama ..Çünkü aynı olay bugün açılmıştı belki o yüzden bu arkadaşta açmıştır
![]()
daha önce çek liginde görmüştük can bence bu kadar önyargılı davranma![]()
ben bunu daha önce bi 2.lig takımında görmüstüm ilginc onların da puanları silinmis die bi yazı wardı...
Ben bi keresinde Fenerbahçe ye karşı Gençlerbirliğindeyken aut dikişinden gol atmıştım.Walla çok komikti gülmekten karnıma kramp girdi.
Bi seferinde de maçta toplam 4 gol olmuştu ama skor hala 0-0 dı.
böyle bir konu önceden açılmıştı regen oyunculardan böyle beceriksizler çıkıyor arada
genelde böyle oyuncular hemen emekli oluyor aynı konu mevcut
bendeki oyuncu degişik
ben ilk kez gördüm bazen oyun saçmalıyo böle.![]()
oluyo bzn böle.
beceriksiz işte ne olacak..
ama bu konunun aynısı önceden açılmış
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=12300
var mevkısı ama kalıtesız oldugu ıcın iyi kullanamıyor normal bir şey.
Oyunun türlü türlü hatalarından biri.
İlginç oyunun detaylarında çokça hata var onlardan biri...
Dünyanın en büyük genc yıldızlarından biri olan fernando torres caprazdan kaleciyide gecti kale bostu atmadı içeriye actı kimse vuramadıistese cok rahat gol atardı
![]()
Aziz Yıldırım bana yıldız oyuncu al al diyip durdu bende bi türlü alamadım sonra bi baktm kadroya Milanlı Kaka' yı almıs bende büyüksün Aziz Başkan gercektende alamayacagın oyuncu yokmus dedim![]()
Editörden bütceyi 100 trilyon yapmıstım![]()
![]()