Emre ve Gökhan Gönül'ün de girmesi ile takım daha da hareketlendi 2.yarı.Semih'in ayağından gelen 2 gol var ve şu an skor 4-3.
Emre ve Gökhan Gönül'ün de girmesi ile takım daha da hareketlendi 2.yarı.Semih'in ayağından gelen 2 gol var ve şu an skor 4-3.
3 golü kim attı?
semih atti
Semih attı.
Skor ne olursa olsun maç sonunda penaltı atışları varmış.Amacını anlayamadım ama![]()
Penaltılarda 5-3 kazandık![]()
Penaltıların nedeni turnuvayı takımların aynı gol ve aynı averajla bitirmeleri halinde şampiyonu belli etmek. @chemedya
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
“SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE” TİŞÖRTLERİ SATIŞA ÇIKIYOR
“Hep destek tam destek”, büyük Fenerbahçe taraftarı için bir slogan değil, takımına sonsuz desteğini anlatan bir ifade, bir yaşam biçimidir. 12. Adam, her koşulda takımının, kulübünün yanındadır. Bizi büyük ve rakiplerimize karşı güçlü, yenilmez ve tek kılan aramızdaki bu güçlü bağdır.
Tribünlerde hep dillerde bu sevda bitmez gönüllerde darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe. Bu slogandan yola çıkarak hazırlanan tişörtlerimiz 15 Temmuz Cuma gününden başlayarak Fenerium mağazalarında taraftarlarımızla buluşuyor. Taraftarımızdan gelen yoğun istek üzerine üretilen "son sözümüz fenerbahçe" tişörtlerini, en yakın Fenerium mağazasına uğrayarak ya da internet üzerinden fenerium.com.tr adresine bağlanarak inceleyebilirsiniz.
Dünkü maçtan en çok Orhan Şam ve Cristian'ı beğendim.Takım genel eksiği aerobik kapasiteye henüz ulaşamaması,o da 1-2 haftaya hallolabilecek birşey.Ayrıca bu sezon birçok maçta Gökhan Gönül'ü sağ önde izleyebiliriz gibi geliyor bana.
Yarın Sevgi Eylem Gerektirir organizasyonunun 4. günü ve Feneriumlara akın edilecekti. Yönetimde taraftarımız için yarın tüm Fenerium ürünlerinde %25 indirim olduğunu açıkladı. Yeni sezon formalarından birini bu yolla almaya çalışıyordum fakat formalar Manisa'ya 19.07.2011'de gelecekmiş.
Yeni sezon formaları güzel olmuş. Tanıtım resimlerin de Gökhan Gönül'ün üzerinde Çubuklu çok iyi durmuş. Gökhan'ın fotoğraftaki asil duruşu, Mükemmel. İnşallah üzerinde hep Çubukluyu görürüz Gökhan'ın.
Bence Aykut Kocaman'ın geçen sene ki şampiyonluğa hiç bir katkısı yoktu. Tamamen Alex + takım kalitesine bağlı galibiyetler aldı. Bu takımı Daum yönetseydi açık ara şampiyon olurdu.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
(/s)
Daum 8'de 8'le başlamış, son 10 maçın 9'unu da kazandırmıştı. Forvette Guiza'nın savunmada Bilica'nın olduğu, özellikle 2. yarıda rotasyonda çok az oyuncunun olduğu bir kadroyla. Daum bence hem takımı mental hem de taktiksel yönden hazırlamakta bayağı başarılı bir isimdi ve bence hak ettiği değer hiç verilmedi.
Aykut Kocaman gençleri oynatmayı daha çok seven ve hücum futbolunu daha çok seven bir isim ama Andre Santos'u yarım sene kullanamadı, Alex'i sene başında yarım yamalak oynattığı için Fenerbahçe Avrupa'ya gidemedi. 4-4-1-1(kısa vadeli hedef) ile 4-3-3(uzun vadeli hedef) arasında takıldı, bir süre 2 apayrı taktiği oynatmaya kalktı. Alex kaldığına göre Aykut Kocaman da belli ki kısa vadeli düşünüyor, o konuda usta olan Daum'u ise yolladınız.
Hiç bir katkısı yoktu he.?
Gerçekden hani karalanırda bir kişinin emeği bu kadar karalanmaz yahu ayıp, takımı bitik halden yine canlandıran oyunculardı doğru diyorsun..
Santos'un problemleri varken, sorunu halleden hoca değildi, takıma birlik beraberliği aşılayan hoca değildi Alex'di doğrusun...
Yeni Malatyaspor maçı sonrası Aykut Kocaman istifasını verecekken Emre,Gökhan,Volkan'ın " Hocam lütfen istifa etmeyin , bu duruma biz soktuk biz düzelteceğiz " demesiyle başlayan bir seri var.Aynı durumda Daum olsaydı bu futbolcular aynı tepkiyimi verecekti ? Ayıca Aykut Kocaman müthiş bir arkadaşlık ortamı sağladı takımda.André Santos kendisi hakkında aleyhine konuşmalar yapmasına rağmen onu dışlamadı , kendisiyle özel bir görüşme yapıp geri kazandı.2.yarıdaki Santos'un performansı zaten ortada.Stoch yedek olmasına rağmen hep sırasını bekledi onu da küstürmedi , zamanı gelince oynayacağını söyledi ve Stoch'un da son maçlardaki katkısı ortada.
Daha bunun gibi bir çok sebep sayılacakken Aykut Kocaman'ın bu şampiyonlukta katkısı olmadı demek büyük haksızlıktır.
Geçen seneki şampiyonluğun en büyük pay sahiplerinden birisidir Aykut Kocaman.
Aykut Kocaman'ı ne zaman maça gitsem kulübede gördüğüm zaman aldığım huzuru hiçbirşeye değişemem.Çünkü biliyorum,kalbi tıpkı benim gibi Fenerbahçe için çarpan bir insan var kulübede.Bu benim hislerim sırf bu da değil tabi.Kendimi bildim bileli Fenerbahçe'nin bütün maçlarını takip ederim.Takımı geçen senenin 2.yarısında Zico'dan beri ilk defa bu kadar iştahlı ve göze hoş gelen bir futbol oynarken seyrettim.İlk yarıda silik olan Cristian,Andre Santos filan 2.yarı şahlandıysa Aykut Kocaman'ın sayesindedir.Yine 2.yarı yeterince forma şansı bulamamış Stoch oynadığı az sürede bile katkı vermişse takıma bu Aykut Kocaman'ın o futbolcuya verdiği güven hissidir.Aylardır forma şansı bulamamış Güiza Gençlerbirliği maçında Lugano'nun attığı golden sonra çocuklar gibi seviniyorsa bu Aykut Kocaman'ın takımda yarattığı arkadaşlık havası sayesindedir.Futbolcularla arasındaki ilişki gerçekten harika.Fenerbahçe'ye çok yakışan bir teknik direktördür Aykut Kocaman.18'de 17'yi değil Daum bizi çeyrek final oynatan Zico bile yapamazdı diye düşünüyorum.Aykut Kocaman Fenerbahçe'nin ruhudur,daha uzun yıllar takımımızın başında olacktır kendisi.
ve ben inanıyorum,birgün bir Avrupa Kupası kazanırsak bunu bize getirecek teknik direktördür Aykut Kocaman.![]()
transfer haberlerinde bu konu nasıl tartışılıyor anlamamakla birlikte ben de yazıyım düşüncelerimi.Öncelikle sene başında birçok oyuncu hazırlık kampı yapamadı,transferler gecikti ve Alex'te çok çok formsuzdu.Kötü başlamanın sebebi budur.
Santos'u yarım sene kullanmadı doğrudur.Ama bunun cevabı santosta idi.Disiplinsizdi oynamadı.Şimdi Santos'a sorsanız çalıştığı en iyi bir kaç hocadan biri olarak Aykut Kocaman ismini de verir emin olun.
Daum kazanmak için çamur futbol oynatan bir hocaydı.Yani çirkin bir futbol oynuyodu fenerbahçe sıkıcı,göze hoş gelmeyen bir takımımız vardı.Aykut Kocaman'ın Fenerbahçesi ise çogu zaman bunun tersini yapıyor.
Daum'da son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi içinde tuttu takımı doğrudur ama Daum'un takımı kaç puan almış Aykut Kocaman'ın takımı kaç puan almış bunu da hesaba katmak gerek.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
19 Temmuz'da hem yeni sezon formamı hem bu yukardaki t-shirtü gidip alıcam. İmkanı olan herkes de almalı. Bugün her zamankinden daha fazla destek olmamız lazım kulübümüze. Hem maddi hem manevi anlamda.
Benim demek istediğimi anlamamışsınız. Ben Fenerbahçe'nin Türkiye ligini hedef olarak görmesini yakıştıramıyorum. Çok büyük kulüpleriz artık Avrupada başarı yakalamamız gerek, Young Boys ve Paok gibi takımlara elendik. Benim demek istediğim Aykut Kocaman yerine başka bir teknik adam olsada şampiyon olurdu Fenerbahçe, çok kaliteli isimlere sahip ve bir takım olmuşlar. Daum olsa belki daha ileri gidebilirdi onu demek istedim
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Avrupa hedefiniz varsa Daum en son tercih olmalı. Adam 2004-2005 ve 2005-2006 'da Alex'li , Anelka'lı , Appiah'lı , Tuncay'lı , Marco'lu o müthiş kadroyu rezil etti Avrupa'da. Bi kaç dikkat çekici galibiyetten başka hiç bişey yapamadık. Zico bile o kadronun yarısıyla çeyrek final oynattı.
Daum olsa belki daha ileri gidebilirdi ama en fazla 1 sene,sonrası yine hüsran.Daum vizyonu sınırlı,sığ bir teknik direktördür.Daum'un hiçbir şekilde Avrupa Kupalarında başarılı olacak bir vizyonu olduğunu düşünmüyorum.Adam kendi ülkesinde bile "Büyük ikinci" olarak anılıyor,düşünün yani.
Fenerbahçe Trabzonspor maçında kaybettiği şampiyonluğun getirdiği travmayı öyle kolay kolay atlatamadı.Young Boys ve PAOK maçlarını statta canlı seyretmiş biri olarak söylüyorum bunu.Young Boys bizim çok rahat eleyebileceğimiz bir takımdı fakat o kadar korkak bir futbol oynadık ki büyük bir şoka uğradık.
PAOK maçında ise öne geçtikten sonra takım skoru koruyacağım telaşına geri çekildi ve yine hata yaptı.Dediğim gibi bu olayda şampiyonluğu son maçta kendi sahanda kaybetmenin getirmiş olduğu bir travmadan kaynaklanıyor.Tabi Yobo,Dia,Niang gibi isimlerin takıma geç katılması da Avrupada erken elenmemizde etkili oldu.
Aykut Kocaman takımı bu travmadan çıkarmak ve onların kendilerine olan güvenlerini yerine getirmek için çok uğraştı.Şampiyonluk sürecine öyle kolay kolay girmedi takım yani.
Sonuç olarak Türkiye Liginde Şampiyonluk Fenerbahçe için daima yeterli bir hedef olmamıştır.Fakat geçen sene içinde bulunduğumuz zor bir durumdan dolayı elde kalan tek hedef o olmuştur.
Bu sene Fenerbahçe için hedef yine ligde ve kupada şampiyonluk,fakat ondan öncesinde Avrupa Kupalarında üst turlarda oynamaktır.