Sayfa 28 / 447 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

daum kendisi de her zaman vurgulamıştır zaten. hedefimiz lig. avrupa 2. planda. böyle bir adamla avrupa da başarılı olmamız imkansız. ayrıca; fener'in kadrosu hemen hemen her sezon rakiplerine oranla daha üstün oluyor. ama her sezon şampiyon olamadığına göre demek ki aykut kocaman da farklı olan bir şey var.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    fener'in kadrosu hemen hemen her sezon rakiplerine oranla daha üstün oluyor. ama her sezon şampiyon olamadığına göre demek ki aykut kocaman da farklı olan bir şey var.
    buna katılıyorum.kritik nokta,bence burada

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Benim demek istediğimi anlamamışsınız. Ben Fenerbahçe'nin Türkiye ligini hedef olarak görmesini yakıştıramıyorum. Çok büyük kulüpleriz artık Avrupada başarı yakalamamız gerek, Young Boys ve Paok gibi takımlara elendik. Benim demek istediğim Aykut Kocaman yerine başka bir teknik adam olsada şampiyon olurdu Fenerbahçe, çok kaliteli isimlere sahip ve bir takım olmuşlar. Daum olsa belki daha ileri gidebilirdi onu demek istedim
    Daum'un oyun sistemiyle gelecek başarı bizden uzak dursun. Bu arada Fenerbahçe ligi hedef olarak görmeden kazanamaz. Bizim ligimiz Norveç ligi değil ki Her sene Rosenborg şampiyon olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Daum olsa belki daha ileri gidebilirdi ama en fazla 1 sene,sonrası yine hüsran.Daum vizyonu sınırlı,sığ bir teknik direktördür.Daum'un hiçbir şekilde Avrupa Kupalarında başarılı olacak bir vizyonu olduğunu düşünmüyorum.Adam kendi ülkesinde bile "Büyük ikinci" olarak anılıyor,düşünün yani.

Fenerbahçe Trabzonspor maçında kaybettiği şampiyonluğun getirdiği travmayı öyle kolay kolay atlatamadı.Young Boys ve PAOK maçlarını statta canlı seyretmiş biri olarak söylüyorum bunu.Young Boys bizim çok rahat eleyebileceğimiz bir takımdı fakat o kadar korkak bir futbol oynadık ki büyük bir şoka uğradık.

PAOK maçında ise öne geçtikten sonra takım skoru koruyacağım telaşına geri çekildi ve yine hata yaptı.Dediğim gibi bu olayda şampiyonluğu son maçta kendi sahanda kaybetmenin getirmiş olduğu bir travmadan kaynaklanıyor.Tabi Yobo,Dia,Niang gibi isimlerin takıma geç katılması da Avrupada erken elenmemizde etkili oldu.

Aykut Kocaman takımı bu travmadan çıkarmak ve onların kendilerine olan güvenlerini yerine getirmek için çok uğraştı.Şampiyonluk sürecine öyle kolay kolay girmedi takım yani.

Sonuç olarak Türkiye Liginde Şampiyonluk Fenerbahçe için daima yeterli bir hedef olmamıştır.Fakat geçen sene içinde bulunduğumuz zor bir durumdan dolayı elde kalan tek hedef o olmuştur.

Bu sene Fenerbahçe için hedef yine ligde ve kupada şampiyonluk,fakat ondan öncesinde Avrupa Kupalarında üst turlarda oynamaktır.
    Güzel yazmışsın. Şuan ki Galatasaray'ın durumuda hemen hemen aynı şekilde o travmayı atlatması zaman alıcak.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ayrıca şunu belirteyim. Young Boys maçlarında stoperde İlhan ve Bekir oynamıştı hatırladığım kadarıyla. Ve yine o İlhan geçen 34 maçlık STSL'de sadece Manisaspor maçında 1 dakika görev aldı. Kimlerle oynadığımız unutulmasın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

tribündergi

DEDIKODU - Basbakan Recep Tayyip Erdogan'in FB Spor Kulubu'nden kongre uyeliginin ihraci icin 250 imza toplandi.

Bugün Standard Liege ile 2.hazırlık maçını oynayacağız.Takımın Twente maçından daha diri bir görüntü ile sahada olmasını bekliyorum bu maçta.Bir de 2.ci bir totem yaptım yeni formalarla ilgili ona göre forma almaya gidicem salı günü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    tribündergi

DEDIKODU - Basbakan Recep Tayyip Erdogan'in FB Spor Kulubu'nden kongre uyeliginin ihraci icin 250 imza toplandi.
    Geç olmadan kulübü bunlardan temizlemek lazım ama adam başbakanken geçi erkeni yok bu işin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün Fenercell'e geçtim , forma da yollayacaklar , kulübe katkımız olur inşallah zor zamanında , keşke arjantin forma yollasalar tabi ama bakalım ne yollayacaklar

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Maçı hangi kanal vericek?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

euro futbol (d-smart)

taraftar fenerium'lara akın etmiş.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Fenerıum'lar yıkılmış bugün

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fenerium'a gidemeyenler de internet üzerinden akın etti Ben de epey etmişim, ipin ucunu kaçırdık.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Bugün Fenerbahçeli olduğum için bir kez daha gurur duyduğum günlerden birisiydi

Şimdi Liege maçını izlemeye koyulabiliriz artık

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe şike olayını bile finansal olarak başarıya dönüştürebildi, helal olsun valla.

Tam açtım maçı golü yedik 1-1 Fenerbahçe'nin golü Güiza'dan gelmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Güiza'dan bende burdayım sinyali bu.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Güiza müthiş bi gol attı Ama en dikkat çeken isim Dia, çok güçlü çok seri.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yine Dia yine Dia

Cristian'ın oyunu umut veriyor 2-1.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

cristian acayip güçlenmiş. kondüsyon %100 izlenimi verdi. keza selçuk ile beraber pas alış-verişlerde pek hata da yapmıyor.

dia'ya nazar değmesin inşallah.

bu arada güiza'nın golünü seyredemeyenler için,

http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/guizadan-mukemmel-bir-vole-|-fenerbahce-1SXTVQ25217SXQ?cstwit=1
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Golü izledim harikaymış. Birde golü izlerken gözüme Twente maçı çarptı onada baktım. Caner yine aynı Caner hiç değişmemiş onu farkettim.

Şu Dia sakatlanmadan sezonu geçirebilse çok farklı bir takım oluruz da zor bizim ligimizi sakatlamadan tamamlaması.Umarım uzun süreli sakatlıklar yaşamaz bu sezon ona çok ihtiyaç var,özellikle avrupada.

Dia ve Cristian'ı oldukça güçlenmiş gördüm bu maçta,epey sevindirdi bu durum açıkcası Şampiyonlar Ligi'nde Dia'nın,Stoch'un performansları önemli olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gökhan gönül 7 numara giyiyor. niang?
    (/s)

Semih Şentürk 3-1 Dia 3 asistle maçın yıldızıydı şüphesiz.

Orhan'ın golü hazırlarken risk aldı,kötü bir topa girdi.İnşallah ciddi bir sakatlık değildir.

Turnuvanın şampiyonu Fenerbahçe oldu.Birazdan kupa töreni olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gördüğüm kadarıyla orhan'da birşey yok. sapasağlam çok şükür.

selçuk belçika güzelinden kupayı aldı

takım 24.00'dan önce türkiye'ye doğru yola çıkacak.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Dia'nın 3 asist yapması çok sevindirici. Umarım geçen seneki gibi sakatlıklarla boğuşmaz. Ben ligden çok Şampiyonlar Ligi'nde Dia'yı merak ediyorum ve Şampiyonlar Ligi'nde daha etkili olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Orhan Şam: Taraftarından malzemecisine, teknik heyetinden futbolcusuna kadar hayatım boyunca görmediğim bir dayanaışma gördüm.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çubuklu tam Champions League forması olmuş

Mesaj Yetkileri