Sayfa 29 / 447 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
841 ile 870 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

helal olsun şu selçuk'a ya bu kadar kötü futbolla yıllardır fenerbahçe'de ve milli takımda en sonunda hazırlık adınada olsa düzenlenmiş bir turnuva sonucunda kaptanlık pazubandıyla kupayı kaldırdı.. bu adam başlı başına azmin zaferidir kimler qeldi kimler qitti o ortasahaya bir selçuk kaldı. bravo selçuk bulunmaz hint kumaşı qibisin. qooqle'de azimle hoplayan betonu delermiş diye qrafiklerden aratınca bu üstteki fotoğraf çıkmalı bence böle bir yeteğene senden sonra baya bir hasretlik çekebiliriz -inşallah- (:
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ekşisözlük'ten bir yorum.

tüyler diken...

16.11 civarı evden çıkıyorum bugün. fenerium´lardan alışveriş günü. bende 20 lira var‚ o da yemek parası evden gelene kadar. 3 kuruşun hesabını yapmak lazım istanbul´da. malum; gurbette öğrenciyiz.

maraton tribününün altındaki fenerium´un önünde buluşuyoruz arkadaşlarla. içeriye giriyoruz. arkadaşlar bir şeyler alıyorlar. ben de fotoğraf çekiyorum. içerisi çok sıcak. terliyorum‚ fotoğraf çekmeyi bırakıp dışarıya çıkıyorum. merdivenlere oturup bir sigara yakıyor ve çektiğim fotoğraflara bakmaya başlıyorum. tam o esnada ilkokul öğrencisi 7 - 8 çocuk toplanıyor önümde. bir tanesi içeri giriyor. 2 - 3 dakika sonra dışarıya çıkıp "top 20 liraymış. herkes verebildiği kadar para versin." diyor. pürdikkat izliyorum. hepsi cebinden paraları çıkartıyor. 7 - 8 lira civarı bir para topluyorlar. topu alamayacaklar. tam o sırada ufak tefek bir tanesi "takımımıza destek olmamız lazım‚ hepimiz eve gidip ailelerimizden para isteyelim." diyor.

o an doluyor gözlerim. çağırıyorum o ufaklığı‚ çıkarıp cebimdeki parayı veriyorum. diğer çocuklar da geliyor yanıma. "gidin‚ alın topu." diyorum. ilk başta kabul etmiyorlar. ben ısrar edince aralarından birisini yollayıp topu alıyorlar.

ufaklık topladıkları parayı avuçlarına doldurmuş‚ bana uzatıyor. almıyorum. "al abi bu parayı." diyor. "almayacağım." diyorum. ben parayı almayınca yanıma merdivenin üstüne döküyor tüm parayı. "alın bu parayı‚ yoksa burda bırakacağım." diyorum. zar zor alıyorlar. teşekkür edip yanımdan ayrılıyorlar.

4 - 5 metre uzaklaşıyorlar. bir tanesi dönüp "fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz dimi abi?" diyor. "yeneceğiz tabii." diyorum. uzaklaşıyorlar.

2 damla yaş akıyor gözlerimden arkalarından bakarken. üzüntüden değil ama.

mutluluktan.

çoğu insanın yıkılsın diye baktığı o ağacın köklerinin sağlamlığını görmenin mutluluğundan.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Çok fena bir olay sevgimize hiçbirşey engel olamaz gelde duygulanma

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Umut abi çok güzel bir yazı olmuş. Gerçekten tüyleri diken diken eden bir yazı. Twitter'da da linkini paylaştım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

32 binin üzerinde bir kombine satışı gerçekleşmiş.. Kalan Kombine sayısı 2-3 bin arası.. Alacak olan varsa elini çabuk tutsun..

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Harkulâde bir hadise. Gerçekten ''çoğu insanın yıkılsın diye baktığı o ağacın köklerinin sağlamlığını görmenin'' mutluluğunu bende hissettim şuan.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yarın giyin formaları sokaklara akın
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yarın formaları alıyoruz heyecan dorukta

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçeliler gününüz şimdiden kutlu olsun renktaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Formasını alanlar şuraya resimleri koysun görelim yahu

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Formaları bugün yakından inceledimde sarının üstündeki desen pek hoşuma gitmedi. Kollarda ki reklamları da hiç beğenmedim. Türk Telekom fontu ve rengi çok kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben fenercell aldım forma bekliyorum şimdi , 32 bin kombine mi satılmış helal olsun valla, büyükülüğümüzü heryerde gösteriyoruz...

biz bize yeteriz...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@titates1

29 bini zaten şike soruşturmasından önce satıldı diye biliyorum. Umut abi soruşturma başlamadan önce bir yerde belirtmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sayının yüksek olması zaten iyi , 3 bin tane satılması da iyi şike olayından sonra , feneriumlar'a hücüm edilmesi de iyi , bunlardan bahsediyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@titates1

Tabi ki de çok iyi. Geçen sene 15 bin civarında kombine satılmış diye biliyordum. Rakamı 2'ye katlamak çok güzel.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ligden düşürülürsek yönetim büyük ihtimal kombine iade yapar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

çok manidar olmuş. futbolcuların haklarını bu şekilde aramaları çok hoş.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Pazar günü Sakaryaspor'la oynanacak maçı Ntv Spor yayınlayacakmış. Maç Atatürk Stadı'nda ve saat 20:00'de başlayacak.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Biletler ne kadardı ki, gidebilirim aslında bu maça ama bilet kaldı mı ya da kalır mı bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yılın Fotosu

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=25318

t-shirt yarın öğleden sonra satışa çıkacakmış.

sadece 10 TL.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Pazar günü oynanacak Sakaryaspor maçını Fenerbahçe Tv de yayınlayacakmış.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Shaktar Donetsk maçı için resmi siteden duyuru yapılmış.

http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=25315

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by 1907UNİFEB
    Milyonlarca Taraftarın Yan Yana

20 Temmuz 2011
    Hasret bitiyor, sevgililer Kadıköy’de buluşuyor. Sarı-Lacivert sevdanın tarafları Perşembe akşamı ‘aşkın mabedi’nde biraraya geliyor. “En kötü gün bugünse, bugün de Fenerbahçe!” diyerek, devam eden süreçte tek yürek, tek bilek, omuz omuza olan; dosta düşmana birlik-beraberlik örneği gösteren büyük Fenerbahçe Taraftarı takımını karşılamak için Şükrü Saraçoğlu’na akın ediyor.

Türkiye’nin ve Dünya’nın çeşitli noktalarında, bu maçta tribünde olmak isteyen milyonları temsilen bizler takımımızın arkasında olacağız. “Fenerbahçe Ruhu”nun çağrısına kulak veren on binler olarak sahadaki yüreklere hak ettikleri desteği vereceğiz. Çubuklu’nun bundan önce hiç yalnız kalmadığını hatırlatıp, bundan sonra da asla yalnız kalmayacağını haykıracağız.

Bu buluşmada gelenekselleştirdiğimiz Okul Açık koreografilerinden bir yenisi daha tribünlerimizi süsleyecek. Bundan önce gizlilik konusunda yüksek hassasiyet gösteren Okul Açık ekibi olarak kulübümüzün içinde bulunduğu durum sebebiyle bu maçlık gizlilik ilkesini bir kenara koyarak çalışmamızını taslağını sizlerle paylaşıyoruz. Umuyoruz ki yine tribün tarihine geçecek bir çalışma olacaktır. Shaktar Donetsk maçının takımımıza güzel bir başlangıç olmakla birlikte tribünümüz adına da iyi bir sınav olmasını diliyoruz.

Okul Açık
    Orda olmak için neler vermezdim..

Helal olsun vallaha.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Aziz Yıldırım'dan Mektup !

Ben Aziz Yıldırım‚ Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı. 1952 yılında Diyarbakır Erganide doğdum. Bu ülkenin insanıyım. İnşaat mühendisiyim. Bugüne dek kendi ülkem ve milletim için çalıştım ve gözlerimi de vatanımda yumacağım.

Spor sevdalısı‚ ama daha da fazla Fenerbahçe sevdalısıyım. Betondan da‚ futboldan da anlamam ondandır. Ama voleyboldan da anlarım‚ yelkenden de anlarım‚ basketboldan da anlarım‚ masa tenisinden de anlarım‚ yüzmeden de anlarım‚ kürekten de anlarım‚ atletizmden de bokstan da anlarım.

2000e yakın sporcu evladım vardır benim. Hepsi birbirinden değerlidir‚ çünkü onlar Fenerbahçe forması giyerler. Onlar Fenerbahçe formasını çıkarır milli formayı giyer; ülkemin insanlarının yurtdışında göğsünü kabartır‚ gözlerini yaşartır mutluluk gözyaşı döktürürler.

Ben evlatlarımın hepsini ismen tanırım‚ nereden geldiklerini‚ nasıl sporcular olduklarını bilirim. Ben hepsinin akıttıkları helal terin‚ kazandıkları her başarının kefiliyim‚ hamisiyim. Çünkü ben Fenerbahçe Spor Kulübünün Başkanıyım. 1990dan bu yana kulübüme hizmet ettim. 1998de "bir oy" farkla seçimi kazanıp başkan oldum. Herkesten de "bir farkım" oldu hep‚ çünkü ben Fenerbahçeyi herkesten çok‚ canımdan‚ hayatımdan‚ kendimden çok sevdim.

Fenerbahçeye hayatımı adadım. Eşimi‚ çocuklarımı‚ işimi bıraktım gece demeden gündüz demeden Fenerbahçenin yolunda yürüdüm. Bu yolda hep doğru bildiklerimi yaptım. Kimsenin karşısında eğilmedim‚ bükülmedim. Çok eğilenler‚ çok sürünerek‚ yanımdan geçip gitmeye çalışanlar oldu ama zamanla hepsi ya ezildiler ya yok olup gittiler.

Sevenim de çok oldu sevmeyenim de. Beni kendilerine benzetemeyenler beni eğip bükemeyenler nefret etti benden. Kimsenin adamı olmadım‚ sadece Fenerbahçenin Başkanı‚ Fenerbahçenin adamı oldum. Asırlık bir çınara liderlik ettiğimi‚ Ulu Önder Atatürkün kulübüne başkanlık yaptığımı hiç aklımdan çıkarmadım. Onun gösterdiği yolda sporu sevdim‚ öğrettim‚ uyguladım. Hiç yanlış yola sapmadım‚ sapmak isteyene beni yanlış yola çekmek isteyene de hiç müsade etmedim.

Çalıştım‚ hep çalıştım. Amatör sporların Türkiyenin geleceği gençler için ne kadar önemli olduğunu gördüm. Bu alanda liderlik ettim amatör şubelere devletten daha fazla yatırım yaptım. Popülizm yapıp tüm kaynakları futbola ayırmadım. Ülkemi‚ ülkemin uluslararası müsabakalarda‚ boksta‚ yelkende‚ atletizmde dalgalanacak şanlı bayrağını düşündüm.

Tesisler yaptım. Yeni sporcular yetişsin‚ "Bu ülkeden sporcu çıkmaz" diyenler Türk gencinin başarısını görsünler diye. Genç çocuklar önce Fenerbahçeli olsunlar‚ sonra ülkelerine milletlerine faydalı fertler olsunlar diye her yanda tesisler yaptım. Gençleri hep heveslendirdim‚ cesaretlendirdim. Minik takımdaki sporcularımın bile isimlerini öğrendim‚ antrenmanlarına gittim onlara moral verdim. Fenerbahçelilik nedir‚ nasıl Fenerbahçeli olunur‚ o çubuklu forma nasıl kutsaldır‚ öğrensinler diye mücadele ettim.

Çok mücadele ettim; sağlığımı verdim. Sağlığımdan ödün verdim ama Fenerbahçe sevdamdan ödün vermedim. Ameliyat masasından kalkıp takımımın başında deplasmana gittim. Beni gören taraftar stadyumları salonları doldurdu. Önce‚ onlar da bana kızdılar. Tribünde küfür ettirmedim‚ kavgaya‚ kargaşaya izin vermedim. Ama sonra onlar da anladılar her şeyin daha büyük bir Fenerbahçe yaratmak için olduğunu. Büyük Fenerbahçe taraftarı benim yaptıklarımı görüyor‚ biliyor. Onların bilmesi‚ onların görmesi kafi. Onların sevgisi bundan sonra bana yeter.

Beni eğip bükemeyenler‚ beni kendilerine benzetemeyenler meyve veren ağacı taşlayanlar baktılar ki taşladıkça ağaç inadına daha da büyüyor yakmaya karar verdiler ağacı. Kurguladıkları bir senaryo ile bugün beni hayatımın en büyük sevdası Fenerbahçeden kopardılar. Yaktılar ağacı‚ yanan ağacın yerine yenisinin dikilemeyeceğini bilmeyenler. Ama ben de tükendim. Bu süreç beni çok yordu. Ruhum‚ bedenim iflas etti‚ artık daha fazla taşı da ateşi de taşıyamaz hale geldim. Bu süreci atlattığımda hayatımın geri kalan bölümünde Fenerbahçe artık sadece yüreğimde bir sevda olarak kalacak. Şimdi sadece bu yaşamakta olduğumuz süreçte yine kulübüme hizmet etmeye devam edeceğim. Bu geçiş sürecinin ardından da artık gururla taşıdığım ve namusumla‚ onurumla yerine getirmek adına gecemi gündüzüme kattığım şerefli görevim son bulacak. Ama içimdeki Fenerbahçe sevdası asla bitmeyecek.

Fenerbahçe sevdam cehennem donana kadar sürecek. Dar ağacında olsam da son sözüm hep Fenerbahçe olacak

Tüm bu duygu ve düşüncelerin içerisindeyken‚ 14 vatan evladının hain saldırılar sonucu şehit olduğunu öğrenmem sıkıntımı ve üzüntümü daha da artırdı. Kaybettiğimiz‚ Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet‚ kederli ailelerine ve ulusumuza da en derin duygularımla başsağlığı dileklerimi iletmek isterim.

Saygılarımla

Aziz Yıldırım

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yapmadığına emindim ama, bu yazıdan sonra adım kadar eminim şimdi.
    (/s)

ilk günden beri başkanımızdan hiç şüphe duymadım,bu mektuptan sonra da şüphe duymadığım için içimi mutluluk ve huzur kapladı.inanıyorum ki bu kötü günleri atlatacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu süreci atlattığımda hayatımın geri kalan bölümünde Fenerbahçe artık sadece yüreğimde bir sevda olarak kalacak. Şimdi sadece bu yaşamakta olduğumuz süreçte yine kulübüme hizmet etmeye devam edeceğim. Bu geçiş sürecinin ardından da artık gururla taşıdığım ve namusumla, onurumla yerine getirmek adına gecemi gündüzüme kattığım şerefli görevim son bulacak. Ama içimdeki Fenerbahçe sevdası asla bitmeyecek
    Yapma be büyük başkan ! Tüylerim diken diken oldu çok duygulandım şikede yapsan helal be sana büyük başkan helal sana !

Mesaj Yetkileri