Küme düşürülsek de düşürülmesek de değişmeyecek tek şeyin Aykut Kocaman olduğunu düşünüyorum. Uzun yıllar takımın başından ayrılmayacaktır Aykut Hoca.
Transfer olmayacağını düşünüyorum ben de artık ama takımda öyle bir bütünleşme var ki, sezona fırtına gibi gireceğimizi düşünüyorum, transfere gerek yok.
yobo gelir bence...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yobo + Bi Türk önlibero yeterli olur artık. Yiğit İncedemir bile kafi.
Gerçi Cristian antremanlarda şöyle koşuyor,laktak testinden şu notu aldı diyerek bizi alıştırmaya başladılar o konuda da.Bi umut bekliyorum ben yinede
zaten cristian'ın yerine olmasa bile selçuk cristian ikilisi az o bölge için.Direk oynayacak oyuncu alınmasa da sayı attırılmalı.Yanlarındaki emre'de çok maç kaçırma potansiyeline sahip çünkü.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Mehmet Topçu diye bir genç gördüm Fb Tv ' de izlerken. Baya hareketli iyi topçu gibi duruyor.
Aykut Kocaman Recep Niyaz için de geçenlerde "maç çevirebilecek kalitede bir futbolcu" yorumunu yapmıştı.Alttan gelenlerin böylesine kaliteli,yetenekli olduklarını görmek güzel.Umarım çalışmalarını aynı disiplinle sürdürürler.
Bu gençler için Aykut Kocaman'ın varlığı da büyük bir avantaj.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Gökhan İnler Napoli'de
Uzun süredir Juventus, Fenerbahçe ve Napoli kulüpleri arasında mekik dokuyan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, 18 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Napoli’ye satıldı. Yeni kulübü, Avrupa’da bu sezonun en pahalı transferleri arasına giren yıldız futbolcu için ilginç bir imza töreni düzenledi. Toplantının yapıldığı odaya aslan maskesi ile girerek herkesi şaşırtan yıldız futbolcu, daha sonra maskesini çıkarıp, sözleşmeyi imzaladı.
gökay, hasan erbey, ilyas, m. topçu, berk elitez...
bunlar fenerbahçe'nin geleceği.
ayrıca john bilton'un katkısını da unutmamak gerekir.
(/s)
Bildiğim kadarıyla Recep Niyaz, Alex'in mevkiisinde oynuyor. Bundan dolayı Alex ile yollar ayrılana kadar Recep'in az az forma giymemeye başlaması ve A takım ile antremanlarda yer alması gerekiyor. Maçlarda oynuyacağına inancım tam. Gelecekte Gökay'dan iyi bir orta saha, Hasan'dan klübede yer alacak kaliteli bir stoper ve Berk Elitez muhteşem fiziğine rağmen pek birşey olacağını düşünmüyorum. Yetenekleri aşikar ama klasik Türk futbolcusu gibi kafadan kaybedeceğini düşünüyorum. Mehmet ile İlyas'ı da tanımıyorum. Umarım hepsinden maksimum verim alırız.
Last edited by Zekirdek : 12.Temmuz.2011 at 18:36 Reason: Recep Berk Elitez ismi eklendi.
Recep Niyaz'ı Alex yetiştirsin 20 yıl oyun kurucu eksiği çekmezsiniz . Fırsat buldukça kuzenimin de oynadığı u15-u16 yaş gruplarının maçlarına giderdim babamla . Bir maçta denk gelmişti , bileklerine çok hakim ve sahada oyun zekasını belli ediyor hemen . Bazen umursamazlıkları oluyor diyorlardı , fiziki açıdan zayıftı fakat yaşına bağlı tabii bu olaylar . Kendisini iyi yetiştirebilirse çok kaliteli bir oyuncu olabilir , Danone CUP'ta Milli Takım kaptanıydı Denizlispordayken .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bu saatten sonra yapılacak en iyi transfer eldeki oyunculardan maksimum verimi almak ve A2'den gelen oyuncuları A takıma hazırlamak olacaktır.Aykut Kocaman'ın bunun üstesinden geleceğine dair inancım tam.Dolayısıyla oldukça rahatım futbol takımımızla ilgili yeni sezon öncesi.
Recep, Gökay, Hasan ve özellikle Mehmet Topcu çok yetenekli gencler. Ama Brüksel kafilesinde yer almıyorlar sanırım aslında onlar için iyi bir deneyim olurdu. Berk yukarıda arkadaşında dediği gibi, yetenek var ama kafa yok. Silkinmesi lazım yoksa Okan gibi gider o da.
yobo ile ilgili girişimlerimiz olacakmış. sonuçlanırsa transferi kapatıyoruz.
aykut kocaman da açıklamıştı zaten.
(/s)
BARONİ transferi doğrulanmış, Corintihinas'la 2 yıllık sözleşme imzalamış, Kaynak; GLOBO RADİO ESPORTES
inşallah doğrudur.
(/s)
asıl kurtulmamız gereken adam baroni değildi. güiza ve bilica'ydı. baroni iyi bir yedek olabilir.
Yahu ben neden hiçbir gazete transfer haberi okuyamıyorum. Şampiyonlar Liginde mücadele edeceğiz; ama kadro filan hazır değil. Tamam şike olayları bunların önüne geçti; ama bu bir takım ve mutlaka hemen transfer bir numaralı gündem olmalı. Yobo bile takımda değil, Avrupa'da dümdüz oluruz bu kadro ile.
fenerbahçe twente maçı itibariyle futbola dönmüştür. aykut kocaman da açıkladı zaten. transfer olayına giriyoruz tekrardan.
gazeteler 2 haftadır dezenformasyon yaptığı için tek bir transfer haberi de çıkmadı haliyle.
(/s)
Fenerbahçe büyük ihtimal Malaga'da oynayan Maresca'yı transfer edecek.
kulüp içinden böyle bir bilgi gelmedi ama kaynak sormadan da edemedim.
(/s)
Fenerbahçe,Malaga'da forma giyen İtalyan futbolcu Maresca ile anlaşmaya vardı..Resmi açıklama için Uefa toplantısı bekleniyor (MİLLİYET)
İspanya'nın Cadena Ser Radyosu ,Maresca transferi için Fenerbahçe’nin geçtiğimiz akşam Malaga’ya resmi yazıyı gönderdiğini iddia etti.