Parçalı forma çok şık duruyor.Siyah olan ise formadan ziyade tam bir antreman tişörtü gibi.Sarı olan da güzel keşke onu da şimdi çıkarsalarmış satışa alternatif olurdu alacak taraftarlar için.
Parçalı forma çok şık duruyor.Siyah olan ise formadan ziyade tam bir antreman tişörtü gibi.Sarı olan da güzel keşke onu da şimdi çıkarsalarmış satışa alternatif olurdu alacak taraftarlar için.
Formaları ben de beğenmedim. Parçalı da, Galatasaray parçalısı değil. Neden dikkat etmezler anlamıyorum. Tam parçalı şurada çok güzel bir şekilde gösterilmiş. Biliniyordur gerçi, yine de paylaşalım.
http://parcalinasahipcik.com/sunum.php
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Sarı hariç diğer formalar güzel olmamış. Siyahın pek satacağını sanmıyorum.
siyah forma resmen t-shirt.bu kadar olmaz ya
Galatasaraylı arkadaşlar üzülebilir Muslera başka takım ile anlaşmış.Bu arada bu haberin hazırlayan editör tam bir reyiz.
![]()
Parçalı ters ama çok şık duruyor bence.Sarı formada gayet güzel.Siyahı beğenmedim tek.Siyah renkte 2008 yılındaki formamız vardı.Eğer onun gibi olsaydı gözüm kapalı alırdım ama pazardan siyah t-shirt alsam aynı hesaba gelir bu forma ile hiç beğenmedim
Formaları beğendim bir Beşiktaşlı olarak. Geçmiş senelerde ticari mantıkla yapılan yanlışlar bu sene yapılmamış, iyi olmuş güzel olmuşUmarım bizim de takımı temsil eden formalarımız olur.
Çok üzüldüm gerçekten de. Bu adamı çok tutuyordum. Yaşı da geçmiş zaten. Zamanında ekşi'deki yorumlara bir bakın.
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t...Fuz%20sabankay
Burak Yılmaz Antalya'dan yetişmişti galiba.
@Revolution
Ferhat'ı yakan maç 4-0 lık Fenerbahçe maçı olmuştu galiba.Bende kendisini severdim.Ufuk transferinde takas olmuştu galiba.Yararlı olabilirdi fakat çok çok büyük bir kayıp değil bence.İrfan hiçbir zaman Galatasaray seviyesinde bir oyuncu olamayacak gibi duruyor.O da Emre Çolak gibi çelimsiz.Oğuz'a ne oldu bende bilmiyorum.Patlama yapacak fırsatı bulamadı.Bu saatten sonrada birşey olmaz ondan.24 yaşında yani
![]()
Aynen öyle, kendi kardeşim olsa bu kadar üzülürdüm resmen![]()
Cafercan Gençlerbirliği'ne gitmiş. Gençlerbirliği'nin antrenör krizi çözüldü mü? Keşke Ersun Yanal olsa yine..
Şu 87 li 88liler döneminden çoğumuzun takık olduğu bir oyuncu var galiba.Ben Ferhat'ın büyük oyuncu olması çok istiyordum.Babam Özgürcan büyük oyuncu olur diyordu.O nesilden bir Arda kaldı vay arkadaş![]()
ben özgürcan ve cafercan ı çok tutuyodum noldu onlara anlamış değilim![]()
Arda da öne çıkmayan tek isimdi belki de. Zafer Şakar da vardı, feci vururdu topaCafercan-Özgürcan-Oğuz her zaman favorimdi. Bir Cafercan döndü Süper Lig'e.
özgürcan bi ara bankasyada gol kralı falan olmuştu galiba kiraladığımızda
şimdi baktım 31 maçta 17 gol atmış 2008-2009 da 20-21 yaşındayken nası oldu da söndü bu çocuk anlamdım
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=97024
Berkin'in akıbeti nedir acaba. Bari onu harcamasak.
Ferhat Manisaspor'a gelmişti ve 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Takımın değişilmez isimlerindedi ve sürekli forma şansı buluyordu. Sözleşmesi bitince Manisaspor'un teklifini kabul etmedi ve Trabzonspor'a gitti. Sonrada kaybolup gitti. Bu arada Trabzonspor ile kontratı sezon sonunda eriyor.
Abartmıyorum Manisapor'da Ferhat'tan sonra düzgün bir sol bek izlemedim. Manisaspor'da ilk sezonunda 21 lig, 5 Fortis Türkiye Kupası ve 5 kez Genç Milli Takımlar seviyesinde oynadı.
İkinci sezonunda ise 31 kez Bank Asya 3 kez Fortis Türkiye Kupası ve 5 kez de Genç Milli Takımlar seviyesinde oynadı. İstikrarlı bir futbolcudu.
İnşallah geri döner Galatasaray'a. Ben de beğenirdim kendisini.
Sabri:C. Ronaldo dünya çapında bir yıldız ancak tabii ki robot değil.Ona karşı Portekiz maçında oynadım.Yine oynarsam elimden geleni yaparım
sabri reyiz cr7 e meydan okumuş![]()
Ne diyecekti, beni patates tarlasına çevirir mi![]()
sahsen ferhat"i bende begeniyordum son 10 yilda yonetim gercekten cok cok yanlis isler yapiyor umarim unal aysal ile bu hatalar duzelir...
Sabri her türlü alır S.S 55
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sarı formanın üzerindeki Türk Telekom yazısı siyah dışında başka bir renk olsa daha iyi olurmuş sanki.
Parçalı klasik sarı forma çok sade siyah forma ise rezalet olmuş bence nikeden daha kaliteli ürünler tasarlayacağını düşünüyordum
U19'un formaları Asların siyahından daha iyi
![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Onlar antrenman formaları. Alt takımlara ayrı forma yapılmaz ki.