Fenerbahçe TD. Ümit Boğa bir basın açıklaması yapıyor....

Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz. Söylemek istediklerimi söyleyeceğim ve soru almadan toplantıyı tamamlayacağım. Sezon biter bitmez yollarımızı ayırdığımız yabancı oyuncular hakkında birçok dedikodu ortaya atıldı. Barcelona'ya elendiğimiz gün gelecek seneyi düşünmeye başlamıştım. Transfer için başkanımıza eldeki yabancıların Avrupa için yeterli olmadığını, gelecek sezon revizyon yapmak istediğimi söyledim. Fakat kurulacak kadronun 3-4 yıl dağılmayacak şekilde devam etmesi gerektiğini böylece Barcelona gibi bir sistem takımı olacağımızı söyledim. Başkan ilk başta olumlu karşılamasa da daha sonra bana güvendiğini ve bunu denememiz gerektiğini söyledi. 50 m € gibi bir transfer bütçesi ayırdı sadece transfere. Bu sene çok büyük borçlara gireceğiz ama ilerleyen senelerde gelecek başarılarla kasamızı dolduracağız. Ayrıca transfere de para harcamayacağımız için finans dengelenecek. Taraftarlara da sesleniyorum burdan. Lugano, Stoch, Dia ve Niang taraftarların sevdikleri oyunculardı ama gelecek isimler de onları sevindirecek. Geleceğe dönük plan olacağı için sadece genç oyunculardan kurulu bir ekip olacağımızı da sanmasın taraftarlarımız. Genç oyuncular da olacak, dünya yıldızları da olacak, eğer ki hala kalitesini koruyorsa 30 yaş üstü oyuncu da olacak. Yani taraftarımızdan tek isteğim bana ve yönetim kurulumuza güvenmeleri ve takımlarını eskisinden daha çok desteklemeleri. Beni dinlediğiniz için hepinize teşekkür ederim. İyi akşamlar...