Nestor Fernando Muslera Galatasaray'da.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/26587/ vöeeeeeeeeeeeeyyy
Nestor Fernando Muslera Galatasaray'da.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/26587/ vöeeeeeeeeeeeeyyy
Last edited by di canio : 20.Temmuz.2011 at 00:32
Yalnız inanılmaz pahalı oldu.. Cana hakkında bir açıklama bekliyorum, çünkü KAP bildiriminde Cana'dan hiç bahsedilmemiş.. Muslera anladığım kadarıyla direk 6 Milyon 750 Bin Euro bonservis bedeliyle alındı.. Cana'yı da 5'ten sattığımızı düşünüyorum. Yani aşağı yukarı Cana+1,75 Milyon Euro'ya geldi Muslera..
Melo Mourinho'nun listesinde ise Mourinho intihar etsin.
Fio'da iken fena bir oyuncu gibi değildi ama Juventus'ta foyası ortaya çıktı. Orta sahadan basit yan pas yapıp arapası diye ileri şişiren Melo'dan ne köy olur ne kasaba. Juventus'u izlerken o kadar sıkılıyorsun ki Melo'ya söylenmekten kendimi alamıyorum.
Asrı hatası olur, yediği kazığı çıkarmaya çalışıyor Juventus.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Resmi site çöktüÇook uzun yıllar sonra kalemiz sağlamda
![]()
Canayı lazio'yu ikna etmek için verdik. Asıl parayı Uruguay takımına verdik hakları onlar elinde bulunduruyormuş.
Daha önceki açıklamada Cana'nın Lazio'ya gönderildiği söyleniyordu. Sanırım, Muslera'nın bonservis haklarının çoğu Lazio'da değildi. Biz o hakları aldık, üstüne de Cana'yı verip Cana için para aldık. Bence böyledir.
Bence aşağı yukarı Cana + 2 milyon euro'ya filan gelmiştir.
zemlinskis'i değil de transferi konuşursak, konu dışına çıkmamış oluruz.
(/s)
6.75 milyon euro çok para değil Muslera için.Çıkışta genç kaleciden bahsediyoruz neresi fazla ?
Çok güzel oldu. Kaleci inşallah sapıtmaz ilerde![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bonservis olayı 6.750 + Cana şeklinde. Lazio ile hesap Cana ile kapatılıyor, diğer kulübe de nakit veriliyor. Oyuncunun bonservis maliyetine en az 12 milyon euro diyebiliriz yani. Biraz fazla ancak 5 yıllık anlaşma ve ücret olarak 2 milyon euro bu transferdeki olumlu noktalar olmuş. Cana'nın gidişine üzülsem de yapacak bir şey yok ne yazık ki, Muslera iyi bir performans gösterirse bu para mevzuları ikinci planda kalacaktır.
Galatasaray çok iyi bir kaleci transfer etti. Hayırını görsünler.
Last edited by GeNç KaRTaL : 20.Temmuz.2011 at 02:55
bırakalım para hesabını çok iyi bir kaleci aldık onu konuşalım
6.750.000 EUR + Lorik Cana ise pahalı dedim. Lorik Cana'nın transfermarkt.de'de piyasası 8.500.000 EUR olarak verilmiş. Eğer transfer böyle gerçekleşmişse 15.250.000 EUR'ya gelmiş olur. Ki, bence pahalı. Bir açıklama yapılırsa net bir şekilde anlaşılır.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Para da konuşulmalıKonuşulmadığı için kulüplerimiz birçok oyuncunun parasını ödeyemiyor. Dediğin gibi de olabilir. Bence o da fazla bir kaleci için. 5 yıllık sözleşme ve yıllık 2 milyon euro'ya anlaşılması çok önemli bir artı.
Maliyeti yüksek gelse de çok kaliteli bir transfer olduğu gerçeğini değiştirmez. Umarım uyum sorunu falan gibi şeylerle uğraşmadan, iyi performans sergiler.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Birebirde yetenekli ancak yan topta zaafları olan bir kaleci Muslera, eksiklerini Taffarel faktörü ile giderebileceğini düşünüyorum. İhtiyacımız olan bir bölgeye, hem bugün için hem de gelecek için yapılan bir yatırım. Verim alınmasa bile satılacağı zaman büyük zarar ettirmez Muslera. Tek sıkıntı ödenen paralar ve Cana gibi bir oyuncunun gidiyor oluşu. Ancak Muslera'yı direk almak istesek çok daha ciddi paraları ödememiz gerekecekti ki mevcut durumda bu zor gözüküyor.
hayirli olsun gelecegi belliydi zaten yillik 2m cok iyi para bu yasta bir kaleciye arti dunyanin en iyi 10 kalecisi arasinda uzun yillar hizmet edebilir tekrardan galatasarayima hayirli olsun
şu forvet transferi yerine defenasın vede orta sahaya bi oyunca alsalar tam olacak
konu dışı mesajlar hakkında bir açıklama yapayım.
yönetim olarak gerçekten sabrediyoruz, silmekle kalıp...
bu yüzden şu andan itibaren atılan konu dışı mesajlar uyarı puanıyla beraber silinecek.
(/s)
yazamadım kaç gündür.transfermarkt.de bikaç gün önce muslera'yı gs kadrosuna almıştı.
-----------------Muslera--------------------
---Sabri----Ujfa----Semih--------Çağlar-
-Kazım(trn.?)-Selçuk-Cambiasso---Arda-
------------Baros------Elmander-----------
Keşke Semih patlama yapsa, Çağlar da form tutsa.2 kangrenden kurtarsalar bizi... Tabii böyle şeyler beklemek yerine oraya 2 transfer yapabiliriz. Fakat sanırım savunmaya takviye yapılmayacak.
(trn.?) : Transfer?
Ve tabii keşke Cambi gelse.![]()
Pino gidecekse, iki ortasaha birde defans ile transfer sezonunu kapatırız diye düşünüyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern