Aziz Yıldırım'ın şekeri yükselmiş yine. 350'lerdeymiş yanlış duymadıysam. Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılmış.
Aziz Yıldırım'ın şekeri yükselmiş yine. 350'lerdeymiş yanlış duymadıysam. Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılmış.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
aziz yıldırım şeker komasına girmiş. durumu ciddiymiş.
(/s)
Hadi ya. İnşallah düzelir sağlığı.
Demekki içeride başka birşeyler dönüyor. Birden bire bi kupanın ileriye ertelenmesiyle şeker komasına girmesi bana ilginç geldi.
Edit : İyi bari yalanlama gelmiş.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
4 klasör belge TFF'ye gönderilmiş.
TariboWest
Aynen bunu düşünüyorlar ama yasanın çıkma yılı var, ve geçen yılları araştırmak zordur haliyle; geçmişe gidip telefon dinlemesi vs. yapamayacaksan veya yapanlar gelip suçu kabul etmedikçe ancak iddaa olarak kalır...
Avukat başka ne diyebilirdi ki?Evet Aziz Yıldırım suçlu diyecek hali yok sonuçta, o adamı savunurken...
"Etik kurulu; şike yok derse talimatlara uymak zorundayız. Biz göreve gelmeden hangi takımların Avrupa'ya katılacağı bildirilmiş. UEFA kendi takvimini uyguluyor. 31 Mayıs'tan sonra herhangi bir değişiklik yapmıyor."
Mehmet Ali Aydınlar
ligler ertelendi deniyor ?
Toplam kac klasor belge var acaba ?
Ağustos sıcağının yeni mi farkına varmışlar, lig planlanan tarihinde başlayacak açıklaması yapılırken Ağustos ayında kar falan mı bekleniyordu ? İlginç geldi bana bu açıklama.
Kriz dönemlerini yönetmekte sorun yaşıyoruz. Federasyonun kendine güveni olmadığı için bu yollara başvuruyor. "O gün şartlar ertelenmemesini gerektiriyordu bugün ertelenmesi gerekiyor" diyememenin açıklaması budur.
Spor Hukuku Enstitüsünden TFF'ye sorular;
http://www.sporhukuku.org/dosyalar/b...20-07-2011.pdf
Sıcağı bahane etmek konuşuluyor ama Meduna'da unutulmasın. Mondragon görmeseydi 15 metre önümde ölüyordu adam.
Ligi geç başlatmak mantıklı. İspanyada, İngilterede 20 takım varsa, bizden fazla kupa oynuyorlarsa biz de yapabiliriz. ama bu şekilde de avrupa kupalarında ön eleme oynayacak takımlara ızdırap olacak. en az 30-40 gün antremanlara başlayıp, bir nevi başarılarıyla rezil olacaklar.
TUTUKLULUK İTİRAZLARI REDDEDİLEN BAZI İSİMLER:
-Aziz Yıldırım
-Şekip Mosturoğlu
-İlhan Ekşioğlu
-Mecnun Odyakmaz
-Bülent Uygun
-Ümit Karan
-Korcan Çelikay
-Olgun Peker
-Abdurrahman Yakut
-Cemil Turan
-Yusuf Turhanlı
-Tamer Yelkovan
Normalde bu konuya bir daha yazmayacaktım ama Habertürk'te bir program var şu anda. Faik Işık'ı tanımıyorum ama Karadenizli sanırım. Kimseyi konuşturmuyor, bir bağırıyor salonda 8 kez yankılanıyor. Asıp kesiyor saatlerdir. Başım ağrıdı yeminle komedi.
Biraz önce bir laf etti taraftara oynuyor sanırım, o laftan bunu anlıyorum.
Bence de çok komik bir adam, biz iyi güldük ailecek. Babam Fenerbahçeli, Aziz Yıldırım'ı bu avukat savunacaksa işi zor, mahkemede de böyle ise hakim atar bunu dışarı dedi. Tabii burada şovunu yapıyor, mahkeme de tavrı değişecektir herhalde.
Bu adam savcıyı döver yeminle . Çok komik
http://s1.directupload.net/images/110722/xaeqwh4j.swf