Sayfa 3792 / 4326 İlkİlk ... 27923292369237423782379037913792379337943802384238924292 ... SonSon
113,731 ile 113,760 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Site hayata geri döndü
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün beni idmana çağıran takımlardan birini elemiş oldum. Bakalım hayırlısı

Beyler bugün kamburluk için ortopedi'ye gittim. adam hiç bir şey yok sende dedi. Bir tane film çekindik işte -yaşlılar röntgen filmine ad aktarması yapıp film derler ya - baktı falan kemikler normal bu yaşta ki gençlerde hep olur dedi

zaten doktor benden daha kamburdu o da öğrenciyken ders çalışırken olmuş çoğu insanda var bu sen kafana takma normal dedi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ayağına kadar gelen fırsatları tepme Kaan

Bende zamanında bu tür çok fazla hata yaptım , Veya antrenörlerime kandım yoksa şimdi çok rahat bir şekilde top oynuyordum

Hele ki İstanbul gibi bir yerdesin aman diyim yaşında geçmeden at kendini bi takıma malum yaş 20 olduktan sonra çok çok zorlaşıyor bu işlerde yükselme şansı insanın..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@SyNdRoMe23

Aynısınıda ben yaşıyordum. Biraz olsun rahatladım. Benim ki kolum kırıldıktan sonra olmaya başlamıştı. Alçı boynuma ip ile bağlıdı. Bende evde rahat durmayıp geziyordum. Sonra olmaya başladı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Kaan yine sen iyisin. Bizim takımın antreman sahası yıkıldı ve yerine güzel bir park açıldı. En geç 1 ay sonra sezon açılışı var. Ne yapacağımız meçhul. Tahminen antreman yapılmayıp maç saatinde sahada toplanırız bu yılda böyle geçer.

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    @SyNdRoMe23

Aynısınıda ben yaşıyordum. Biraz olsun rahatladım. Benim ki kolum kırıldıktan sonra olmaya başlamıştı. Alçı boynuma ip ile bağlıdı. Bende evde rahat durmayıp geziyordum. Sonra olmaya başladı.
    Bende PC başında oturmaktan oldu. Boyun biraz uzun öne doğru yamuldu. Herkeste çok ilerler şöyle olur böyle olur dedi doktor hiç bi şeyin yok normal dedi adamın geçiştirmediğine de eminim röntgen yetişmeyince benle beraber röntgen laboratuvarına indi sonuçları bekledik oturduk çok ilgilendi yani. zaten dediğim gibi adam doktor benden daha beter

sırt üstü yüz dedi. bir de bir tane germe hareketi gösterdi. eğer çok takıyosan fizik tedaviye git oturma posizyonları falan öğretirler sana dedi. iyiydi yani çok sevinçliyim o kadar korkuttular hiç bir şey çıkmadı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yarın mesleğimdeki ilk işime başlıyorum Üsküdar Hayvan Barınağı'nda 1-2 aylık tecrübe kazanıcam inşallah

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun Cihan.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Saol.

Ben aslında bi klinikte çıraklığı tercih ederdim ama bu seferlik barınak oldu Gerçi mezun olduktan sonra da zaten klinik açana kadar büyük bir ihtimalle buraya başvurucaktım

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

1 haftaya kalmaz kovarlar seni

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ramazanda geliyor iyi olur valla

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Turgut Abi buralardaysan niye antalyaya gelimiyon abi yada niye aramadın hala

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Turgut Abi buralardaysan niye antalyaya gelimiyon abi yada niye aramadın hala
    Olum sen nerelerdesin bir ara İzmir'deydin İstanbul'a geleceğim filan diyordun. Ailenle sorun olmuştu nedir son durum merak ediyorum valla, artık Turkcell'e geç delirtme adamı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Başta barınakta çalışıcam diye biliyordum ama klinikte çalışıcakmışım. Çalıştım da

İlk gittiğimde ameliyatla bi kedinin rahmi alınıyordu. Sonra 4-5 kediye aşı, pansuman yapıldı. Bi ara birisi yolda bulduğu martıyı getirdi

Belediyeye bağlı bir yer olduğu için sokak hayvanlarına ücretsiz operasyonlar yapıyorlar. Eğer sizinde kediniz , köpeğiniz varsa bu tip belediyelere bağlı yerlere götürürseniz normalden çok daha ucuza, hatta bazı müdahaleler ücretsiz olarak yapılıyor. Birisi yolda ayağı yaralı bi yavru kedi bulmuş. Veteriner kliniğine götürmüş ve tüm tedavileri için 400 lira istemişler. Ama burda bedavaya yapıldı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa mucadelesinin galibine verilecek kupa basına tanıtıldı...

zaytung

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

resim sadece bende mi gözükmüyor yoksa çıkmamış mı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bir sıkıldım bir sıkıldım bir sıkıldım. Yok mu şöyle eğlendirecek birşey ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Bir sıkıldım bir sıkıldım bir sıkıldım. Yok mu şöyle eğlendirecek birşey ?
    haxball çok sıkılıyordum tesadüfen oynadım dehşet bir şey

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    haxball çok sıkılıyordum tesadüfen oynadım dehşet bir şey
    Uzun süredir oynuyorum onuda şuan kaliteli oda bulamıyorum oynayacak.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

wolfteam mı oynasam yav benimde canım sıkkın baya

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

-> Ceza Sahasının Sol Köşe Gönderine Yakın
    Çizgisinden Topla Dripling Yaparak Gelen Futbolcudan Bomboş Durumdaki
    Arkadaşına Anlamlı Mesaj: "Al da at!"...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

http://www.dailymotion.com/video/xjm...011_shortfilms

yukarıda ki linkte bir magnum reklamı var, o kadının adı ne acaba çok merak ediyorum

27. Default

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    http://www.dailymotion.com/video/xjmp7o_magnum-reklamy-2011_shortfilms

yukarıda ki linkte bir magnum reklamı var, o kadının adı ne acaba çok merak ediyorum
    Rachel Bilson'dur Kendisi

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Rachel Bilson'dur Kendisi

off a nasıl bilemedim bende diyorum bir yerden tanıdık geliyor ama kim ? çok teşekkür ettim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dün oyun motoru düzelene kadar Fm oynamama kararı verdim.Bir daha ki seriyi almayacağım.Artık öyle bir saçmalık oldu ki oyunda kariyeri falan bıraktım.

Hercules kariyerimde ilk maçımı kazandıktan sonra 3 maç kaybetmiştim.(Barcelona Valencia ve Sevilla arka arkaya fazla geldi tabi ).Getafe deplasmanına çıktığımda ben 16. sıradaydım Getafe lig lideriydi.Oyuncuları gaza getirmek için bir ton konuşma falan yaptım etkisi de oldu maça harika başladık.20 dakika tek kale oynayıp saçma sapan goller kaçırdık.Sonra Getafe 10 kişi kaldı.Ben lig liderini yeneceğim diye sevinirken o da ne Getafe 10 kişi kaldıktan sonra tek kale oynamaya başladı.Bir takım 11 kişiyken oynayamadığı oyunu 10 kişiyken nasıl oynar bilmiyorum ama neyse 2. buldukları pozisyon gol oldu.Neyse dedim yeneriz ikinci yarı.İkinci yarı takımı hücuma çıkarıp arka arkaya 2 gol buldum.Ardından 3. golü yakaladım diye düşünürken Nelson Valdez kaleciyi geçiğ boş kaleye öyle bir kaçırdı ki aman Allah'ım.Ardından Getafe 9 kişi kaldı.Ben iyice rahatladım.Takımı eski düzenine çektim Getafe 9 kişi kalınca daha net pozisyonlar bulup inanılmaz pozisyonlar kaçırmaya başladım.Derken penaltı kazandım.Farinos topu auta attı o dakikadan sonra olanlar oldu.Albin ilk önce 2 kişiyi geçip 30 metreden bir vurdu aklım çıktı.Henüz Fm'de böyle bir gol görmemiştim.Top sol çatala çarpıp sağ taraftaki ağlara öyle bir gitti ki boru gibi golün karşılığı bu olmalı.Ardından 90+3 uzazmaya rağmen 90+7 ye kadar oynandı maç ve 90+7 de Albin aynı yerden bir kez daha vurdu ve Calatayud elinden kaçırdı 3-2 oldu donup kaldı bir daha oynarsam iki olsun.

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Dün oyun motoru düzelene kadar Fm oynamama kararı verdim.Bir daha ki seriyi almayacağım.Artık öyle bir saçmalık oldu ki oyunda kariyeri falan bıraktım.

Hercules kariyerimde ilk maçımı kazandıktan sonra 3 maç kaybetmiştim.(Barcelona Valencia ve Sevilla arka arkaya fazla geldi tabi ).Getafe deplasmanına çıktığımda ben 16. sıradaydım Getafe lig lideriydi.Oyuncuları gaza getirmek için bir ton konuşma falan yaptım etkisi de oldu maça harika başladık.20 dakika tek kale oynayıp saçma sapan goller kaçırdık.Sonra Getafe 10 kişi kaldı.Ben lig liderini yeneceğim diye sevinirken o da ne Getafe 10 kişi kaldıktan sonra tek kale oynamaya başladı.Bir takım 11 kişiyken oynayamadığı oyunu 10 kişiyken nasıl oynar bilmiyorum ama neyse 2. buldukları pozisyon gol oldu.Neyse dedim yeneriz ikinci yarı.İkinci yarı takımı hücuma çıkarıp arka arkaya 2 gol buldum.Ardından 3. golü yakaladım diye düşünürken Nelson Valdez kaleciyi geçiğ boş kaleye öyle bir kaçırdı ki aman Allah'ım.Ardından Getafe 9 kişi kaldı.Ben iyice rahatladım.Takımı eski düzenine çektim Getafe 9 kişi kalınca daha net pozisyonlar bulup inanılmaz pozisyonlar kaçırmaya başladım.Derken penaltı kazandım.Farinos topu auta attı o dakikadan sonra olanlar oldu.Albin ilk önce 2 kişiyi geçip 30 metreden bir vurdu aklım çıktı.Henüz Fm'de böyle bir gol görmemiştim.Top sol çatala çarpıp sağ taraftaki ağlara öyle bir gitti ki boru gibi golün karşılığı bu olmalı.Ardından 90+3 uzazmaya rağmen 90+7 ye kadar oynandı maç ve 90+7 de Albin aynı yerden bir kez daha vurdu ve Calatayud elinden kaçırdı 3-2 oldu donup kaldı bir daha oynarsam iki olsun.

valla şu son sürümde böyle saçmalıklar özellikle var. ben 2 sene fm 10 oynadıktan sonra-sınavdan dolayı 1 sene es geçtim- bu yaz fm11'e ancak başlayabildim ve maç motoru kesinlikle fm10'dan daha kötü.

bir de şu başta dediğin fikstür saçmalığı bana hep oluyor. bir kere de üst üste gelmesin zor maçlar, daha 4 sezon oynayabildim oyunda ancak dördünde de ingilizlerin 5 büyüğünün en az 3'yle üst üste maçım oluyor.

Mesaj Yetkileri