Forma tanitimi ne zaman olacak?
Forma tanitimi ne zaman olacak?
korsan için falan deniyor ama bu kadar bekletilmesi yanlış bence. korsan alacak adam yine korsan alır abi. çıksın bir an önce alalım işte. forma çıkana kadar formaya ayırdığım parayı yiyorum ben.
Last edited by GeNç KaRTaL : 17.Temmuz.2011 at 01:53 Reason: yazım yanlışı.
Yani dedigin gibi korsan alacak adam yine korsan alir. GS ve FB formalarini tanitti bizde artik tanitsak diyorum, merakla bekliyorum..
Maç basliyor
ilk maçta granada atletico'yu 1-0 yendi.
İspanyol spikerin tabiriyle ERNEST. 1-0 BJK.![]()
ilk maçi kazandiksiradaki Granada
Bu maçın kadrosu ilginç olmuş yalnız.
Cenk
Hilbert - Toraman - Sivok - Tanju
Holosko - Fernandes - Veli - İsmail
M.Akyüz - Almeida.
İsmail'den sol açık olarak yararlanıyoruz ve Veli kanatta değil, ortada oynuyor.
ikinci maçta kanatlar pek islemiyor ve Mehmet Akyüz'ü begenmedim
Aynen ve bunda kanatların gerçek bir kanat oyuncusu olmamasının da etkisi var. Solda İsmail, sağda Holosko o bölgelerin adamları değiller kesinlikle. Ayrıca Hilbert kesinlikle gitmeli ve Holosko kalmalı. Bize sağ bek şart artık bunu da görürler umarım.
Veli ve Holosko o penaltıları atarken ne düşünüyordu öyle acaba? Yaradana sığınıp topu tribüne yolladı ikisi de.Mehmet Akyüz de mahvetti maçı, tecrübesizliği ve heyecanı her halinden belliydi. Bu haliyle önündeki forvetleri kesmesi mümkün değil. Sağlık olsun yine de, A.Madrid'i yenmek de güzeldi.
Bize sağ bek + 3. kaleci lazım ama bu durumda transfer yapmamız zor. 2. lik bile iyidir teknik adamımız bile yoktu. çok sorun var ama çözecek adam içeride...
Beşiktaş'ta gelecek sezon teknik direktör kim olacak?
renktaşlar kampanyaya katılın takımımıza sahip çıkalım
HERKES İÇİN ACİL ADALET İSTİYORUZ
ŞİKE VE TEŞVİKE HAYIR. SPORDA ŞİDDETİ KINIYORUZ. BUNLARA BULAŞMAMIŞ İNSANLARIMIZA ÖZGÜRLÜK. SERDAL ADALI, TAYFUR HAVUTÇU VE AHMET ATEŞ'E ÖZGÜRLÜK İSTİYORUZ. GECİKMEDEN HEMEN ŞİMDİ ONLARA ADALET İSTİYORUZ.
Sizlerde bu kampanyaya destek vermek istiyorsanız [email protected] adresine İsim - Soyisim yazarak E-mail atabilirsiniz.
Tayfur Havutçu istifa etmiş.
ziya doğan haberleri var.
(/s)
Daum ismi de geçiyor.
Ziya doğan gelsinde şu simao ve q7 yi önlibero olarak izleyelim bakalım nasıl oynuyolarmış.
Ziya Doğan kendisini önermiş anladığım kadarıyla.Hiç gerek yok.Açıkcası Daum olabilir diye düşünüyorum.Şu süreçte ligi iyi tanıyan bir hoca daha iyi olur bizim için.Yerli olarak bizi hedeflerimize taşıyacak kalitede hoca sayısı da çok az zaten.Bakalım hayırlısı olsun.
So what?
Saike
Forumlarda Metin Tekin sportif kordinatör olarak gelsin, koch kalsın.Tayfur gelince teknik direktörümüz olsun deniliyor.
eto'o bitmiş.
Bence Daum iyidir, Koch'la beraber de çalıştı zaten. Daum'a hakettiği değer verilmiyor bence.
Rolandh koch ile devam edebilirler bence alman disiplininden sasmiyan bir adam daum"da olur ama yukardada arkadasimiz dedi zaten hak ettigini vermiyorlar adama.
Ntv sporda başkan demirören T.D olarak Gutiyi falan düşünüyor diyor. Oyuncu - Menajer gibi olacak herhalde.
Yok artık , Guti mi ?
denemeye değer bence
benim gönlüm Denizli'den yana. Gelsin önce teknik adam olsun sonra sportif direktör falan...
Yahu ne Guti'si? Fantaziye hiç gerek yok.Hiç olmadı Mustafa hocayı çağırın,bu zor dönemde geri çevirmeyecektir teklifi.
So what?
Saike
Mustafa Denizli çok iyi olur gerçekten.Guti haberine hiç ihtimal vermiyorum,ama olursa inanılmaz ilginç olacak.
Denizli Tayfur gelene kadar teknik direktör ardından sportif kordinatör diyorlar.Guti ise kesinlikle aspargas.
eto'o bitmiş.