1 ile 30 arası toplam 241 sonuç

Konu: Kendini Gerçekleştiren Kehanet [Sezon 4 - Kupa 11]

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Üst üste çok önemli galibiyetler alınmış Avrupa'da..Dortmud - Galatasaray finali isterim ama finalde Dortmund'luyuz

Bu arada ayda ne kulüp ne kadar zarar ediyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Gol ayakları çok fazla takımda bu sebepten gol bulmanda bence sıkıntı yok. Sabri yerine de artık sağlam bir Bek iyi olur o kadroya.
    Yabancı sınırlaması olmasaydı kuracağım takım akıllara zarar olurdu. Kaliteli Türk oyuncuları bulmakta zor özellikle bek anlamında.

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Kadronun kaliteli olması farklı galibiyetler getirmeye başlamış. En kısa sürede Avrupa şampiyonlukları gelecek gibi...
    Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Üst üste çok önemli galibiyetler alınmış Avrupa'da..Dortmud - Galatasaray finali isterim ama finalde Dortmund'luyuz

Bu arada ayda ne kulüp ne kadar zarar ediyor?
    Avrupa başka bahara kaldı. Çok talihsiz şekilde elendim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

10 kişi kalmış bir takımı kendi evinde farklı geçemediğinde sorunlar başlıyor zaten. Eren Derdiyok saç baş yoldurmaya devam etti. Tüm bunların üstüne +3 uzatma verilen bir maçın 5 dakika uzaması ve son saniyede Diawara'nın golü turun gittiğinin habercisiydi. Deplasmanda yine Eren tonla kaçırınca elendim. Sezon sonunda satacağım uyuz oldum.

Şimdi önümde biri lig ikisi kupa maçı olmak üzere 3 tane Fenerbahçe maçı var. Turu geçip finale kalmak istiyorum.

Mesaj Yetkileri