Valencia takımı son yıllarda müthiş işler yapmaya başladı sahiden ...
Mükemmel bir bitirici forvete sahip olmadıkça Real Madrid Barcelona'nın rakibi olamaz . Mourinho faktörü bile onları kurtaramaz ...
Daha çok beklersin o telefonu . Kesinlikle büyük kulüp oyuncusu değil Adeb ....
Kariyerini zedelemiş. Daha büyük kulüpler istiyordu halbuki kendisini ...
Yok artık LeBron James ...
Valencia'da çok güzel işler yapabilecek bir isim.Bu sene kendini parlatabilirse seneye Valencia'da bile kalmayabilir bence![]()
Yok artık gülüyorum sadece yorumlarınıza ... Coentrao mevcut sol bekler içinde dünyanın en iyisidir. Cristiano Ronaldo'yla birlikte rakip takımların sağ kanadını bu sene fena şekilde felç edebilirler ...
Adebayora Hediyem olsun bu şarkı
http://www.youtube.com/watch?v=K6JfNHE8PS4
Çok ihtiyacı olacak gibi .
A. Sanchez resmen Barça'da!
Barcelona, Şilili oyuncu Alexis Sanchez'in transferinin bittiğini resmi olarak açıkladı...
Uzun süredir Udinese'de forma giyen Şilili hücum oyuncusu Alexis Sanchez'in transferi için çalışan Barcelona, nihayet mutlu sona ulaştı.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre başarılı oyuncu ile 5 yıllık anlaşma yapan Barcelona, oyuncunun kulübü Udinese'ye ise 37.5 milyon avro ödeyecek.
Kulübün resmi internet sitesinde Sanchez için bir açıklama yapan Teknik Direktör Pep Guardiola ise, "O çok genç ve yetenekli bir oyuncu. Üç farklı mevkiide ondan yararlanmak mümkün. Kesinlikle başarılı olacaktır" ifadelerini kullandı.
Son olarak Şili Milli Takımı'nda Copa America'da mücadele eden Alexis Sanchez, geçtiğimiz sezon Udinese forması ile 12 golün altına imzasını atmıştı.
goal.com/tr
Barça sign Alexis Sánchez
www.fcbarcelona.cat
FC Barcelona and Udinese have reached an agreement on the transfer of Alexis Sánchez. The deal is for 5 years. The cost of the transfer is 26 million with variable cost of 11.5 million.
The 22 year old Chilean player is coming to Barça from the Italian club Udinese, where he’s played for the last three seasons. Last season he was voted best player in Serie A, after scoring 12 goals in 31 games.
This summer (of 2011) he’s been playing in the Copa America for his country’s national team, who were eliminated in the quarter-finals by Venezuela. Alexis played a total of four games in which he scored 1 goal and where he was chosen MVP in two of the matches.
Dazzled in Italy
After his debut in the 2008/09 season with Udinese, where he played 95 games, the last two seasons have been the most prolific in terms of his play and goals. Last season he scored 12 goals, 4 of them in the same game, and has been sought by the best teams in the world. However, he has been strongly committed to playing for Barça.
buda resmi barça nın resmi sitesi
hayırlı uğurlu olsun Villa-Messi-Sanchez 3lüsü çok can yakar.
Yeni İbra'sı olur Barça'nın Yine Pedro'da o kanat ki bence Pedro çok da iyi oynuyor.
Pedro'ya yazık olacak bence. Ben çok beğeniyordum Pedro'yu.
Valla ben bu adamı Bojan'la Pedro'yla kıyaslamam, çok daha iyi bence. Ama ödenen para çok fazla. + Pedro muhtemelen Katalan'dır öyle bir avantajı var.
Alexis Sanchez > Bojan + Pedro
iyi topcu ama cok fazla para affelayda var bakalim ne olca
Transfer ücreti sanchez için az bile...
Sanchez'le Pedro ve Bojan mı karşılaştırılıyor ? Yapmayın arkadaşlar...![]()
Barça ansıl durdurulacak bilemiyorum
Çok iyi transfer gerçekten...
30 MN € çok fazla Ama Coentrao'nun da müthiş bi DL olduğu su götürmez bi gerçek.
Pedro yetenekten ziyade oyun zekası ile ilk 11'de yer bulmuş bir adam. Sanchez'in oyun zekası bu kadar üst seviye değil ama önünde uzun yıllar var ve Barcelona'nın sistemine alışırsa çok can yakar. Yine de ben Barcelona'nın takımı korumasını beklerdim.
Biraz rötarlı da olsa 10 numarayı kapmış.
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Las'ta olması kötüydü zaten.
Aynen. Lassana Diarra'da olması bi hayli saçmaydı,isabet olmuş Mesut'a verilmesi.
Lass'ın 10 numarayı boşaltmasına sevindim.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Nuri'ye daha çok yakışırdı.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Yakışır.İnşallah ilerleyen senelerde Nuri'ye devreder.
ben nuri ye 10 numaradan çok 5 numara verilmesini istiyorum (bkz. zidane )![]()