Maçlar çok gollü geçiyor fakat çokta gol yiyorsun. Taktik ekranını paylaşabilir misin?
Maçlar çok gollü geçiyor fakat çokta gol yiyorsun. Taktik ekranını paylaşabilir misin?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Türkiye kupasınıda kazanarak sezonu 2 kupa ile tamamladım.
Baktğımızda 59 maçta 178 gol atıp 57 gol kalemde görmüşüm. Gol atma anlamında gerçekten ciddi bir oran yakaladığımı düşünüyorum. Çünkü sadece ligdeki takımlara değil Avrupa takımlarına karşıda aynı istikrarın olması beni memnun etti. Tabi yine baktığımızda maç başına 1 gol yemişiz. Özellikle bek bölgesindeki zayıflık bunun en önemli etkisi bana göre. Bunun yanında 5-6 gol bulduktan sonra oyunun mantığı gereği 1-2 gol mutlaka yiyorsunuz. Yani 1-1 iken 5-1 yakalamıyorum. 5-6 olduktan sonra gol geliyor.
Transfer çalışmalarına başladım. Başarılardan sonra transfer için iyi bütçe geleceğini düşünüyorum. Üstüne satacağım oyuncularıda eklediğimde önemli isimlerle anlaşarak Şampiyonlar Ligini kaldırma hedefini gerçekleştirmeye çalışacağım. Zaten hücum anlamında bir sıkıntım bulunmuyor. Önceliği yerli olmak üzere kanat bölgelerine flash isimleri almayı düşünüyorum. Eğer alamazsam orta alanı Türkleştirip defansı yabancılara emanet edeceğim.
Süper lige çıkan yeni ekiplerde Adanaspor, Denizlispor ve Orduspor oldu.