91 ile 120 arası toplam 156 sonuç

Konu: Gökhan Gönül

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    unutulan birşey var.

her futbolcunun tabikide inişli çıkışlı zamanları olacaktır.

gökhan gönül son 2 yıldır çıkışta ve buna göre bir profile ulaşması gerekiyor.

her yıl performansına göre özellikleri zaten değişir.

yoksa her yıl neden football manager araştırması yapıyoruz ki? verelim stabil bir özellik ona göre oynasın. football manager bu değildir.

bir oyuncunun şu ana kadar ne yaptığı değil, nasıl oynadığı önemlidir.

kaç maça çıktığı şöyle önemlidir. araştırmacıların bir fikir edinebilmesi için en az yarım sezon oynaması gerekir. ama gökhan 2007'den beri as ve hiç kesilmedi. yani yeteri kadar izlenildi.

galatasaray ise son yıllarda sağ beksizlikten sabri'yi oynatıyor ve bana kalırsa oraya yabancı oyuncu düşünmüyorlar sınırlamadan dolayı.

ama bu sene o konuda brezilyalı bir sağ bekin konuşulması, istenmesi manidardır. sabri'nin yetersiz görülmesinin kanıtıdır.

özetle, sabri'nin ne zaman ne yapacağı belli olmayan, savruk ve dengesiz bir oyun yapısı varken, gökhan'ın dengeli oyunu fenerbahçe taraftarına güven veriyor.
    Bende onu demiştim diğer mesajlarda

Bir oyuncunun ne yaptığı oldukça önemlidir. Mesela oynadığı oyunla ülkesine dünya kupasını getirmesi mi önemli yoksa 34 maça çıkıp 7 asist yapması mı? Buda tartışılır. Şuan da gündeme çıkan bi Eboue transferi var. Oda hem sağ kanatta hemde Sabri'nin sakatlığını ele alarak yapılacak olan transfer.

Gökhan'ın formunu sürekli uzun tutması, az sakatlanması ve istikrarlı olması büyük avantaj. Çünkü bu tür özellikler her futbolcuda olmaz ve birazda karakter meselesidir. Ben şuana kadar Sabri Gökhan'dan daha iyi demedim sadece neden bu kadar çok fark varmış gibi davranıldığını merak ettim hepsi bu. Her iki futbolcuda aynı özellikle. Atağa ve defansa destek veren, süratli top kapan bek oyuncuları. Fakat son zamanlarda Gökhan'ın Sabri'den daha iyi performans sergilediğine kanaat getirebilirim.
    Last edited by William Rookwood : 25.Temmuz.2011 at 04:09
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri