Az önce küfürden konuştuk, bir baba hindi tezahüratı çok konuşuldu. Üzgün müsün?
Zaman zaman üzüldüğüm anlar oldu ama rahatlıkla söyleyebilirim ki bu benim çıkardığım bir şey değil. Yıllar önce yapılmış bir tezahürat. Ama medya ben bestelemişim gibi muamele yaptı. Aslında güzel bir slogan. Galatasaraylı, Beşiktaşlı futbolcu arkadaşlarım çok iyi bilir beni. Benim amacım hiçbir zaman bir takımı, taraftarını aşağılamak olamaz. Daha bugün küçük bir taraftar geldi ve ona bir baba hindi tezahüratında eşlik ettim. Fena mı oldu, en az bir ay tribünler küfürden uzak durdu. Bir de rakip oyuncuyla aramızda herhangi bir problem yok, sadece maç içinde olan şeyler. Tümer bize geldiğinde Mahmut Hanefi yanına gidip “Abi hakkını helal et, bazen çok kötü küfürler ettim sana” dedi. O da gülerek hem hakkını helal etti hem de kendisinin de zaman zaman bize küfrettiği için üzgün olduğunu söyledi. Şakalaştık. Yani kin gütme gibi bir şey olamaz. Taraftar bunu görmeli, bazen sinirlenirsin, ağzından kötü bir şey çıkar ama hepsi bu. Uzatmamak gerekir. Küfüre beste yapılır mı!
inandırıcı bi açıklama yapamamış hala
---------------------------------------------------------------------------------------
Sana ne diye takılıyorlar?
Galatasaray maçında bir pankart vardı Şeker Kız Candy diye… Yanaklarım da kırmızı ya, bazen arkadaşlar ya ‘şeker’ ya da ‘Şeker Kız’ diyor. Art niyet olmadıktan sonra bunlardan rahatsız olmam. Takılmayı da severim bana takınılmasını da…
ben bu pankartı yapanı biliyorum ama söylemem
![]()

Alıntılı Yanıtla