Avrupa gerçekten çok talihsiz olmuş, fakat bu sezon yaptığın takviyelerle ileri gideceğine inanıyorum. Giresun'a da feci yazık olmuşTransferleri bekliyoruz
![]()
Avrupa gerçekten çok talihsiz olmuş, fakat bu sezon yaptığın takviyelerle ileri gideceğine inanıyorum. Giresun'a da feci yazık olmuşTransferleri bekliyoruz
![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Hazırlık dönemini çok iyi bir şekilde tamamladım. Hem skor olarak hem tüm oyuncuları deneme anlamında güzel oldu. Yine Fenerbahçe ile ortak davet edildiğimiz bir turnuvada finalde üstün gelerek şampiyon olduk.
Avrupa'nın çok ciddi ekipleri karşısında önemli galibiyetler aldık. Rakiplerin tam kadro maçlara çıkması ve aldığımız iyi skorlar Şampiyonlar ligi için hazır olduğumuzu gösteriyor.
Transferde Benfica'dan F. Coentrao'yu ve Fenerbahçe'den Gökhan Gönül için çok uğraştım. Bu iki oyuncuyu alıp transferi sonlandıracaktım ancak sözleşme imzalamaya yanaşmamaları elimi kolumu bağladı.
13 M transfer ücreti vardı. Yine taksitlendirme yoluyla 3 bölgeye takviye yaptım. Orta alanı güçlendirmek amacıyla P. Henrique aldım. Defansa gelecek vaadeden bir Türk oyuncu almam lazımdı. İlerleyen süreçte Brezilya'lılardan birini satacağım. Yine gelecek vaadeden bir sağ bek lazımdı. Cornel Rapa uzun yıllar bu bölgedeki sorunumuzu çözecektir. Belki son bir transfer daha yapabilirim.
Sezona 4 kupa hedefiyle çıktım. İlkini almayı başardım. Kalan 3 kupayıda mutlaka almak istiyorum.