TT Arena ' ya gelip son model cehennem ile tanışmalarını öneriyorum Chivu ' ya![]()
TT Arena ' ya gelip son model cehennem ile tanışmalarını öneriyorum Chivu ' ya![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Liverpool maçı biletleri nereden satılacak biliyor musunuz? Biletix mi?
Biletix'dir. Yarın çıkıyor sanırım. Ama sadece GS Bonuslara.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İnşallah uygun fiyatlar olur. GSGM'ye özel maçlarda davetiye gitmiyormuş, eniştenin de başına üşüşmiyim sene başı daha bismillahBatıya gideceğim uygun fiyatlar olursa, olmadı mini buluşma yaparız maç öncesi.
Yaparız inşallah.
Varmı başka gelen ?
1- Nedvedmania
2- Revolution
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fiyatlar uygun olursa stat fulle yakın olacaktır bence. Çok kişi çıkar daha.
En düşük fiyat 40 TL olacak sanırım. Öyle okumuştum birkaç gün önce.
Hadi yahu, oldukça tuzlu.
http://web03.biletix.com/etkinlik/MFC11/TURKIYE/tr#
Öyleymiş cidden sağdan bilet fiyatları derseniz çıkıyor.
Bu arada konudaki 1905. mesajı Cihan atmış![]()
Bir hazırlık maçı için biletler çok pahalı.Muhtemelende full dolmaz.20-30 bin kişi gelir.Halbuki 15-20 tl yap öğrencide gelsin,ailede gelsin.
Normal satışa kadar bilet kalırsa gitmeyi düşünüyorum.
Doğu üst 40 tl . Ben doğu üst gideceğim . Doğu alt 150 normalde oraya gıderdım fakat hazırlık macına o kadar vermem.
Ben üstten izlemek istemiyorum ya. Alt tribünler feci oluyor gerçekten, doğu alt oyuncuların tüneline cepheden bakan taraf mıydı?
Biletler hakikatten pahalı, yapacaksın en pahalı bileti 200, en ucuzu 25 herkes gelsin arkadaş. İnşallah bize kalır biletler.
Çocukluk arkadaşım sağolsun davetiye bulmuş, ben de maçtayım.
Bu maç için çıkartılmış olan özel şal atkı http://gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=13096 Çok güzel olmuş ama pahalı![]()
Olsa dukkan senin Cihan'im![]()
Last edited by goosfraba : 26.Temmuz.2011 at 22:48
L'pool formamla orda olmak isterdim.
Last edited by goosfraba : 26.Temmuz.2011 at 22:49
@GodfatheR giy L'pool formanı geç deplasman tribününe kardeşim![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 27.Temmuz.2011 at 03:10
Yalnız aynı zamanda Liverpool fanı olarak Galatasaray-L'pool atkısını almak isterdim ama tükenmiş sanırım çoğu yerde.
Ama genelde atkılar o civarda oluyor Cihan ya.
Ben de bir tek parçalı atkı varGalatasaray yazıyor. Alpaslan Dikmen'le Metin Oktay'ı aramıştım ama bulamamıştım. O kumaşta atkıları hiç sevmiyorum zaten ama takmak için almayacaktım onları.
Ah imkanım olsa gelmem mi yaAma Gerrard oynamıcakmış , Suarez'de yok gelmesem de olur
![]()
![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 27.Temmuz.2011 at 03:11