1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Agüero Manchester City'de

Atletico Madrid'den ayrılacak olan Arjantinli yıldız Sergio Kun Agüero'nun İngiliz ekiplerinden Manchester City'e transfer olması artık an meselesi.

Agüero City yolunda... Arjantin'li yıldızın İngiltere Premier Lig'e gitmeyi kafasına koyduğu ve bu konudaki en büyük engel olan ailesini ikna ettiği belirtildi.

Atletico Madrid'den kesin olarak ayrılacağı bilinen yıldız forvet için 2 tane önemli teklifin olduğu ve bu tekliflerin birine olumlu yanıt vermesi bekleniyor. Gelen tekliflerin biri Juventus'tan, diğeri ise Manchester City'den.

Şu anda Buenos Aires'te tatilde bulunan futbolcunun yarın Londra'ya gidip Manchester City yetkilileri ile görüşeceği öğrenildi.

Londra'da gerçekleşecek buluşmada, tarafların sözleşmenin detaylarını görüşmesi ve aradaki bütün detayları halletmesi bekleniyor.

Atletico Madrid'in ve Arjatin'in yıldızı Kun Agüero'nun, yarın Manchester'lı yetkililer ile buluşmasından sonra 5 yıllık sözleşmeye imza atacak ve bu sözleşmenin bedeli olarak İngiliz ekibinin, Atletico'ya 45 milyon avro ücret ödeyecek.

Kaynak : Sporx

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

kendisi şu anda londra'daymış. city ile anlaşmış. takımların anlaşmasını bekliyormuş.

kaç forvet oldu city'de ?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben sayamadım Dzeko,Santa Cruzi,Jo,Agüero,Tevez,Balotelli daha var mı bilmiyorum

Quote Originally Posted by ancar View Post
    ben sayamadım Dzeko,Santa Cruzi,Jo,Agüero,Tevez,Balotelli daha var mı bilmiyorum
    Jo Internacional'e gitti. Tevez de Manchester'a dönmek istemiyormuş. Havasını beğenmiyormuş oraların Santa-Cruz'u da yollayacaklar sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Agüero'nun da kafası çalışmıyor demekki. Niye gidersinki henüz 22 yaşında birde Dünyada halihazırda en yetenekli forvetlerden sayılıyorken. Real'e gideydi iyiydi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Man City yıldız öğütücü oldu gelen sönüyor gelen sönüyor.Agüero'nu gitmesini istemezdim ayrıca Jo Internacional'e transfer oldu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Jo Internacional'e gitti. Tevez de Manchester'a dönmek istemiyormuş. Havasını beğenmiyormuş oraların Santa-Cruz'u da yollayacaklar sanırım.
    Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Man City yıldız öğütücü oldu gelen sönüyor gelen sönüyor.Agüero'nu gitmesini istemezdim ayrıca Jo Internacional'e transfer oldu.
    Jo'nun gittiğini bilmiyordum. Daha gönderilmeyenlerde onların oyuncusu olduğuna göre gene bayağı bir forvet var

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default City, Aguero transferinde mutlu sona yakın

27 Temmuz 2011 11:51 | NTV Spor
    Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Sergio Aguero transferinde mutlu sona ulaşmak üzere. Londra'da bulunan golcü oyuncunun kısa süre içinde resmi sözleşmenin altına imza atması bekleniyor.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Gregorio Manzano da Aguero'nun takımdan ayrılmak üzere olduğunu kabul etti.

Copa America dönüşü yıldız oyuncunun takım kampına katılmamasına tepki gösteren Manzano, "Süreci daha fazla uzatmak istemiyoruz. Aguero bundan böyle aramızda olmayacak. Kendisine çok şeyler vermiş kulübünden daha profesyonel bir şekilde ayrılabilirdi" diye konuştu.
    Londra'da bulunan genç forvet, City yöneticileri ile anlaşmanın son detaylarını görüşüyor. Carlos Tevez'i kısa süre içinde elinden çıkarmak isteyen City'nin, Aguero transferi için Atletico Madrid'e, 37 ile 42 milyon euro arasında bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında City'in adam gibi 2 tane forveti oldu.Agüero ve Dzeko.
    Balotelli'nin katkı vericeğini sanmıyorum.Tevez ve Adebayor'da yolcu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

FM'de City baya işe yarıyor ama..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Agüero: "Artık City'nin oyuncusuyum!"

Arjantinli 22 yaşındaki süper yıldız Sergio Agüero, resmi twitter hesabından artık Macnhester City'nin futbolcusu olduğunu ilan etti.

Arjantinli süper yıldız Sergio Agüero'nun Manchester City'ye transferi artık kesin gibi...

Premier Lig ekiplerinden Manchester City ile görüşmeye giden ve bugün sağlık kontrolünden geçen Agüero, resmi twitter hesabından artık City'nin oyuncusu olduğunu açıkladı.

"Artık City'nin oyuncusuyum. Bu kulübe ve şehre geldiğim için çok mutluyum. Hoşgeldin mesajları atan herkese çok teşekkürler." sözlerini kullanan Agüero'nun transferinin City tarafından da kısa süre içinde resmen açıklanması bekleniyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Jo gitti, Adebayor gidici, Santa Cruz sakatlığı falan geçin zaten şans bulması zor, Balotelli'yi Mancini oynatmaz artık son hareketinden sonra, elde kalanlar Agüero ve Dzeko. Ben Agüero'yu Real Madrid formasıyla izlemek isterdim ama imkansız gibi bi şeydi zaten. Hayırlısı olsun.

Bu arada Man.City sürekli forvet alıyor hala forvetleri yok bu nasıl iş
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    11

Önümüzdeki yıl bir mucize oldu da City şampiyon oldu diyelim.Eeee?City hiç bir zaman bir Manu, bir Liverpool olamayacak ki.Belki önümüzdeki 30 senede 20 şampiyonluk elde ederseBenim hayat görüşüme çok ters düşüyor.City'den alacağım paranın yarısına, müzesindeki kupaların parasından daha fazla oranda olduğu bir klübe giderdim.Agüero ve City mi?Yazık etti kendine...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Agüero'nun inanılmaz maliyeti!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin kadrosuna katmak üzere olduğu 23 yaşındaki Arjantinli golcü Sergio Agüero'nun transferinin ayrıntıları belli olmaya başladı.

Sporx.com dış haberler
    Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Agüero transferinde artık sona yaklaştığı iddia edildi. Henüz resmi açıklama gelmemesine rağmen dün twitter hesabından "Artık City'nin oyuncusuyum." yazan Agüero'nun sözleşmesinin ayrıntıları da aralanmaya başladı.

Daily Mail'de yer alan haberde, Agüero'nun bonservisinin 35 milyon sterlin olduğu ancak ek ödemeler de dahil edilince 38 milyon sterline denk geldiği yazıldı. Bunun yanında 23 yaşındaki Arjantinli için haftada 200.000 sterlin ödeme yapılacak olması, 5 yıllık anlaşmanın toplam maliyetini 85 milyon sterline yükselteceği belirtildi.

Dün tatilini kesip Manchester'a gelen ve sağlık kontrolünden geçen Agüero'nun yeni takımında 16 numaralı formayı giyeceği iddia edildi.

Bu transferin ardından City'de, Carlos Tevez ve Adebayor'un ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Önümüzdeki yıl bir mucize oldu da City şampiyon oldu diyelim.Eeee?City hiç bir zaman bir Manu, bir Liverpool olamayacak ki.Belki önümüzdeki 30 senede 20 şampiyonluk elde ederseBenim hayat görüşüme çok ters düşüyor.City'den alacağım paranın yarısına, müzesindeki kupaların parasından daha fazla oranda olduğu bir klübe giderdim.Agüero ve City mi?Yazık etti kendine...
    Tamamen aynı şeyleri düşünüyorum.Noktasına kadar katılıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Bir futbolsever olarak citye gitmesi sana göre yanlış bir hamledir belki ana emin ol kendisi ve ailesinin geleceği için belkide en önemli imzayı atmıştır tabi bencede bir realde falan izlemek daha iyi olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aslında Tevez'de gitmese Agüero - Tevez ikilisi Manchester City'de büyük başarılara öncülük edebilir ancak Mancini'yle zor o iş, hiç bir zaman sevemedim onun yönetim anlayışını.
    7

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Forvetler Takımı yine yaptı yapacağını ...

forma çok yakışmış yalnız. kendine yazık etti orası ayrı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Resmen mavi!

Premier Lig'de mücadele eden Manchester City, Atletico Madrid'ten Sergio Agüero'yu resmen kadrosuna kattığı açıkladı.

Premier Lig ekiplerinden Macnhester City ARjantinli forvet Sergiı 'Kun' Agüero'yu renklerine kattı.
    Resmi siteden yapılan açıklamada, 5 yıllık sözleime imzalandığı belirtilen 23 yaşındaki golcünün 16 numaralı formayı giyeceği de belirtildi.
    Agüero'nun hafta sonu oynanacak olan Dublin Super Cup turnuvasında da forma giyebileceği bildirilirken, taraftarların bu transferden duyduğu memnuniyet de sitede yer aldı.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

City "takım olamadıktan sonra istediğin kadar yıldızın olsun" düşüncesinin en ciddi örneği.Bakalım bu sene takım olabilecekler mi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yıldızları toplamasını anladık da bari birarada oynamaya alışsınlar, her sene 15 adam alıp 10'unu yolluyorlar. Bir Arap veya Rus zengini de FM hayranı olsun, genç yetenekleri toplasın yahu.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Haftada 200.000 Sterlin'e her şey yapılır. 2 sene oynar parayı cebine kor sonra basar gider.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

city'nin iyi oyuncuları var ama defans ve orta saha oyuncuları hala çok kaliteli değil. mesela micah richards kazması banko oynuyor o takımda de jong da bence çok sırıtıyor. james milner ahım şahım bir oyuncu değil. vs... diyeceğim o ki çok kaliteli bir takım kurmak için bütün oyuncuların çok kaliteli olması lazım. öyle kolarov'la, kolo toure'yle, vincent kompany'yle falan oynarken. tevez her sene kamyon yüküyle gol atsa n'olur? bu oyuncular barça, real madrid ya da manchester united seviyesinde takımlar kurmak için yetersiz. seviye yetersizliğini görmek için bir de örneğin inter'in savunması ve orta sahasına bakalım: zanetti, samuel, lucio, maicon, cambiasso, vs...

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri