Saat 1 oldu ben daha yeni geldim eve
Süper, mütiş, olağan üstü bi atmosfer vardı. Kaç bin kişi olduğunu bilmiyorum ama 30-40 bin kişi vardır. Bir hazırlık maçı için ideal bir sayı

Tribünleri anlatamıyorum bile. Video çekicektim ama "Amaan yemişim videosunu bu an kaçmaz" diyip video çekmekten vazgeçtim

Bi ara üstümüzde bi bayrak açıldı. Kaana mesaj attım (O numaralıdaydı) ultrAslan yazıyormuş.
Takıma gelirsek onlarda mütişti. Hepsi pres yapıyor, hepsi isabetli pas yapıyor, hepsi mücadele ediyor. Fatih Terim etkisi bu işte. Son golü göremedim. Sonra eve dönerken telefondan girip baktım mütiş atmış Elmander.
Liverpool taraftarına da tribün nasıl olunur dersi verdik

Keşke Madrid maçı da burda olsa
Kaan da gelince yazar. Gerçi kendisi Sinem Kobal'la sohbet etmekten maça pek bakamadı ama
Not : Maça gidenlerin dikkatini çektimi bilmiyorum ama numaralı tribünün sol kısmında yabancı uyruklu, içkili, dengesiz, kafası kıyak bi genç vardı. 16-17 yaşlarında. Maç boyunca Fatih Terim gibi olaylara tepki gösterdi, üstündekini çıkardı, koltuklar arası sürekli git gel yaptı. Gollerden sonra da son 45 dk sürekli dans etti

Videosu düşer belki internete. Hatta TV de çekmiş olabilir. 2. yarı maçı bıraktık onu izledik gülme krizine girdik. Maça 10 kişilik bi grup olarak gitmiştik. O çocukla göz teması kurmaya çalıştık ve sonunda başardık. Bize "I Love Youuu" diye bağırıp duruyordu. Polisler toplandı başına sakin ol felan dediler ama fayda etmedi

Maça gidipte görmeyen çok şey kaçırdı