@Denizlispor

Çok küçük devletlerde imkansız ama hiç velites yapmazsan ve ordunun iskeletini kaybetmezsen olası bir durum, nadiren de olsa yaptığım oluyor.
Valencia maçını çok ciddiye alıyorum, kulübün kurulma amacı Valencia'yı yenmekmiş gibi geliyor bana.

Segunda Division B Grupo 2 - 8. Hafta maçı

Sağ bekimiz maçın başlarında kırmızı kart yiyince deplasmanda maçın hakimiyetini rakibe verdik. Beraberliği zor kurtardık.

Segunda Division B Grupo 2 - 9. Hafta maçı

Rakibimiz zayıf olunca birden takım farka gitti, iyi bir moral oldu bu galibiyet.

Segunda Division B Grupo 2 - 10. Hafta maçı

Rakibimiz zayıf kadrosuyla üst sıraları zorlayan bir ekipti, savunması sağlam ama hücum hattı çok yavaştı. Bize karşı hiç etkili olamadılar ve 2. yarıda savunma dirençleri de kırıldı. Yedikleri 2 gole rağmen maçın oyuncusu kalecileri seçildi.

Lig Tablosu

10. haftanın sonunda ligde liderliği ele geçirdik, şu an arayı açan bir takım olmasa bile 23. haftadan itibaren kimin şampiyonluk, kimi playoff mücadelesine gireceği belli olur.(Mustafa Denizli modu kapalı) En ciddi rakibimiz Logrones 2 haftadır yeniliyor, kötü formlarının sürmesi bizim işimize geliyor.

Ek not:

4. stoperim şu an ortasaha yokluğunda ortasahada top çalan oyuncu olarak oynuyor. Ve 32 yaşında olmasına rağmen ciddi bir gelişme gösterdi. Bu yaşta bu gelişimi çok nadiren görüyorum.

Sırada: Efsanevi Valencia maçı