Liverpool İngiliz oyuncu sevdasına çok çok fazla para harcadı.Bence ederinden fazlaya aldılar Carroll dahil son 1 senedir aldıkları ingilizleri.Buna rağmen kalitesi azalmış bir premier lig var karşımızda 3-5 sene öncesine oranla, o yüzden Gerrard döner ve sakatlık geçirmezse şampiyonluğa oynayabiliriz.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ashley Young için 6 ay uğraşıp adamı ManU'ya kaptırmak çok fazla koyduğu için alelacele alternatifi olan Downinge bayıldılar parayı. Jo Henderson için de fazla para harcandı. Jonjo Shelvey de mümkünse kiralansın bir yerlere, işe yarayacağını zannetmiyorum. Charlie Adam bence bu sezon alınan en iyi oyuncuydu.
Gerrard'ın olmadığı 1 aylık sekansın iyi geçmesi lazım. Transferlerin bekleneni vermesi lazım. King Kenny'nin takımı iyi kenetlemesi lazım. Lazım da lazım ama bu sene umutluyum nedense Liverpool adına.![]()
Boas`ın CheLsea si bakaLım neLer yapacak. Ben en çok onu merak ediyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
L'pool ruhunu geri getirmek için İngiliz topçuya yatırım şarttı. Belki 10 edene İngiliz olduğu için 15 verdik ama bu hamle kesinlikle yapılmalıydı.
1 Ağustos 2011 14:21 | NTV Spor
Manchester United'ın Inter'li Wesley Sneijder için girişimleri sürüyor. Daha önce kesin bir dille Milano'dan ayrılmayacağını söyleyen Hollandalı yıldızdan bu kez farklı yönde açıklamalar geldi.
![]()
Manchester United'ın Inter'li Wesley Sneijder için girişimleri sürüyor. Daha önce kesin bir dille Milano'dan ayrılmayacağını söyleyen Hollandalı yıldızdan bu kez farklı yönde açıklamalar geldi.
Paul Scholes'un emeklilik kararı almasının ardından yeni bir ortasaha oyuncusu arayan Manchester United'ın gündemindeki bir numaralı isim Wesley Sneijder.
Alex Ferguson'un ısrarla istediği Hollandalı yıldız için İngizli kulübü, Inter ile temasa geçmişti. Taraflar arasındaki görüşmeler sürerken, Sneijder’de tutumunu yumuşatmış gibi görünüyor. Daha önceki açıklamalarında kesinlikle Inter'den ayrılmayacağını belirten yıldız futbolcu, bu kez Manchester United'a açık kapı bıraktı.
''HAYATTA HER ŞEY MÜMKÜN''
Inter'in Dublin Süper Kupa Turnuvası'nda oynadığı Manchester City maçı sonrası basının karşısına çıkan Sneıjder, transferle ilgili soruları da yanıtladı. "Gördüğünüz gibi buradayım, mutluyum ben mutlu bir adamım. Her gün antrenman yapmak bile beni mutlu eder" diyerek sözlerine başlayan Wesley Sneijder, 10 yıldır sürekli olarak üst düzey kulüplerde oynadığını, hakkında spekülasyon yapılmasının da normal olduğunu belirtti.
Manchester United'la ilgili ısrarlı sorular üzerine, yıldız futbolcunun cevabı ise, transfer ihtimalinin arttığı şeklinde yorumlandı. Asla kesin çizgileri olmadığını ifade eden 27 yaşındaki oyuncu, "Hayatta her şey mümkün. Futbolda da her an herşey olabilir bekleyip göreceğiz" şeklinde konuştu.
2009'da Real Madrid'den Inter'e transfer olan Hollandalı yıldızın, İtalyan kulübüyle 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Premier Lig şampiyonu Manchester United'ın Ekvadorlu yıldızı Antonio Valencia, kulübüyle olan sözleşmesini 4 yıl uzattı.
01 Ağustos 2011 Pazartesi - 14:46
Sporx.com dış haberler
Manchester United'ın Ekvadorlu yıldızı Antonio Valencia, kulübünden gelen teklifi kabul ederek sözleşmesini 4 yıl uzattı.
İki yıl önce Wigan Athletic'ten M.United'a transfer olan 25 yaşındaki oyuncu, M.United'da kaldığı için mutlu olduğunu ve kulübe geldiği ilk günden beri aynı heyecanı taşıdığını söyledi.
Son Premier Lig şampiyonun M.United'ın efsane teknik direktörü Sir Alex Ferguson da, Valencia'nın kendisini çok geliştirdiğini ve zaman zaman sakatlık problemleri yaşasada takıma büyük katkı sağladığını söyledi.
Uzun süre sakatlıkla boğuşan Valencia, M.United formasıyla bugüne kadar 69 maçta 10 gol attı.
New York Red Bulls ile Arsenal arasındaki maçta eski oyuncusunu son 5 dakikada Arsenal adına oynatmak isteyen Arsene Wenger'in bu teklifi hakem tarafından geri çevrildi.
01 Ağustos 2011 Pazartesi - 14:17
Sporx.com dış haberler
Emirates Cup'ta dün akşam karşı karşıya gelen Thierry Henry'nin takımı New York Red Bulls ile Arsenal arasındaki maçtan sonra konuşan Menajer Arsene Wenger, duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi.
Arsenal'in efsane futbolcusu olan Henry'i son 5 dakikada kendi takımları adına oynatmak istediğini söyleyen Wenger, kuralların buna izin vermediğini belirtti.
Henry'i oynatmak için yan hakemin yanına kadar gittiğini belirten Fransız teknik adam; "Devre arasında hakemin yanına giderek Henry'i oynatmak istediğimi söyledim ancak kuralların kesin olduğunu ve böyle birşeyin mümkün olmadığını bana anlattı" şeklinde konuştu.
Emirates'e duygusal bir dönüş yapan Fransız futbolcu, taraftarlar tarafından büyük bir coşku ile karşılanmış ve statta duygusal anların yaşanmasına neden olmuştu.
Premier Lig'de mücadele eden Newcastle United'ın 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Joey Barton'ın serbest bırakıldığını açıkladı.
01 Ağustos 2011 Pazartesi - 17:52
Sporx.com dış haberler
Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, 28 yaşındaki orta sahası Joye Barton'ın serbest bırakıldığını açıkladı.
Uzunca süredir Newcastle'da olmaktan mutsuz olduğu bilenen Barton'ı düşük de olsa bir bonservis bedeli karşılığı satmak isteyen siyah beyazlı ekibin Barton'ı serbest bırakığı dile getirildi.
Barton'ın Newcastle'dan ayrıldıktan sonra, Tottenham ve Arsenal'in devreye girmesi bekleniyor.
Maçlarda yaşadığı kavgalar ve özellikle son dönemde twitter üzerinden yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çeken Barton'ın yeni takımının önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.
Manchester City altyapısından yetişen Barton, 2002-2007 yılları arasında mavilerin formasını giydikten sonra Newcastle United'a transfer olmuş ve bu takımda 79 maça çıkmıştı.
Başlığa bakınca Super Mario Balotelli sandım![]()
eto'o bitmiş.
Bende Balotelli sandım.
28 yaşında adam ne çocukluğu kalmış (:
Aynen balotelli sandım![]()
İyi de Newcastle'da bi vukuatı olmamıştı şaşırtıyordu bizi. Free olması ilginç.
Başlık değişmiş çok iyi olmuş çokta güzel olmuş![]()
eto'o bitmiş.
1 Ağustos 2011 14:21 | NTV Spor
Paul Scholes'un emeklilik kararı almasının ardından yeni bir ortasaha oyuncusu arayan Manchester United'ın gündemindeki bir numaralı isim Wesley Sneijder.
Alex Ferguson'un ısrarla istediği Hollandalı yıldız için İngizli kulübü, Inter ile temasa geçmişti. Taraflar arasındaki görüşmeler sürerken, Sneijder’de tutumunu yumuşatmış gibi görünüyor. Daha önceki açıklamalarında kesinlikle Inter'den ayrılmayacağını belirten yıldız futbolcu, bu kez Manchester United'a açık kapı bıraktı.
''HAYATTA HER ŞEY MÜMKÜN''
Inter'in Dublin Süper Kupa Turnuvası'nda oynadığı Manchester City maçı sonrası basının karşısına çıkan Sneıjder, transferle ilgili soruları da yanıtladı. "Gördüğünüz gibi buradayım, mutluyum ben mutlu bir adamım. Her gün antrenman yapmak bile beni mutlu eder" diyerek sözlerine başlayan Wesley Sneijder, 10 yıldır sürekli olarak üst düzey kulüplerde oynadığını, hakkında spekülasyon yapılmasının da normal olduğunu belirtti.
Manchester United'la ilgili ısrarlı sorular üzerine, yıldız futbolcunun cevabı ise, transfer ihtimalinin arttığı şeklinde yorumlandı. Asla kesin çizgileri olmadığını ifade eden 27 yaşındaki oyuncu, "Hayatta her şey mümkün. Futbolda da her an herşey olabilir bekleyip göreceğiz" şeklinde konuştu.
2009'da Real Madrid'den Inter'e transfer olan Hollandalı yıldızın, İtalyan kulübüyle 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sanki çook ciddi bir turnuva, ne olacakmış sanki oynasa. Hoş Henry maçın kaderini değiştirir, orası ayrı![]()
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un başkanı John W. Henry, bu sezon en büyük hedeflerinin Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olduğunu dile getirdi.
Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da başkan John W. Henry bu sezon kesinlikle Şampiyonlar Ligi'ne gidilmesi gerektiğini dile getirdi.
Daily Mail'de yer alan habere göre, son 3 hazırlık maçında 3 gol yiyerek hiç galip gelemeyen Merseyside ekibinde Başkan John W. Henry, ligi en kötü ihtimalle ilk dört içerisinde bitirmeleri gerektiğini söyledi.
"Bizim asıl hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne katılabilme hakkıne lde etmek. Eğer bunu başaramazsak bu gerçekten büyük bir hayal kırıklığı olacaktır." şeklinde konuşan Başkan, "Ancak henüz lig başlamadan konuşmak erken olur. Bana göre bu sezon en büyük rakibimiz Manchester United olacaktır. Onlar çok iyi bir kadroya sahipler ve oldukça formda görünüyorlar." sözlerini kullandı.
Liverpool bu transfer döneminde yaklaşık 45 milyon sterlinlik bir transfer harcaması yaptı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Liverpool için biraz büyük bir hedef (:
Bu sezon herkes Liverpool'u en ciddi rakip olarak görüyor nedense. Ligin ilk 4-5 maçında gemide kaptan olmayacak ve harcanan paraya rağmen kadro sınıf atlamış falan degil. Bu sezonki Liverpool ligde maksimum 4. olup ŞL'ye gidebilir daha fazlası beklenmemeli.
Şampiyonluğa oynanmasa bile şampiyonlar ligine gidecek bir derece elde edilmeli.O zaman belki yine bu seneki kadar para harcanır ve takım ligin en iyi kadrolarından biri olur.Ben bu sene de şampiyonluğa oynanacağını düşünüyorum ama kaptansız kötü bir başlangıç yüzünden bu hedeften uzaklaşılırsa hedef ilk 4te kalmak olmalı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Şampiyonluk çok zor.
Ama şampiyonlar ligi, olabilir.
Transfer piyasasının hareketli takımlarından Manchester City, Samir Nasri için 22 milyon sterlin ile Arsenal'in kapısını çalmaya hazırlanıyor.
02 Ağustos 2011 Salı - 10:45
Sporx.com dış haberler
İngiltere Premier League'de transferin çılgın takımı Manchester City, transfer çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Atletico Madrid'den Sergio Kun Agüero'yu kadrosuna katan City, Arsenal'in yıldız futbolcusu Samir Nasri için de girişimlerini sürdürüyor.
İngiliz basınında çıkan haberlerde; Teknik direktör Mancini'nin ısrarla istediği Samir Nasri'nin 22 milyon sterlin karşılığında 48 saat içinde City'li olabileceği iddia edildi.
Arsenal ile henüz sözleşme yenilemeyen ve 2012 yılında kontratı bitecek olan Nasri'nin talipleri arasında Manchester United ve Inter de bulunuyor.
24 yaşındaki yıldız, altyapısında yetiştiği Fransız ekibi Marsilya'daki üstün performansıyla dev kulüplerin dikkatini çekerek 2008'de Arsenal'e transfer olmuştu. Premier Lig'de 3 sezonda 85 maça çıkan Nasri'nin 18 de golü bulunuyor.
Nasri ManU'ya gitmediyse City'e hayatta gitmez bence.
Nasri Arsenal'de güzel.
Bence de transfer olmaz, ayrıca 22 milyon sterlin City için pek çılgınlık değil.