Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 117 arası toplam 117 sonuç

Konu: 2014 Dünya Kupası'nda Kura Heyecanı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hollanda bizim grupta alır başını gider zaten ama romanya biraz tehlikeli takım gerçi eski jenerasyonu yok ama yinede bizi 2.likte zorlayan ekip olacaktır.Yunanistanın grubu bence çokta kek falan değil slovakya ve bosna çok fena zorlar onları hatta ben bosnanın 1. olacağını düşünüyorum.Kadrosunu hala yenileyemeyen yunanistan darbesini alır bu sene

İyi kura çektik bence de.
    Hırvatistan-Sırbistan maçlarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hollanda ve Romanya haricinde kağıt üzerinde iyi bir kura çekmişiz.Hadi Hollanda neysede Romanya olmasaymış daha iyi olurmuş.Aslında potansiyelimizi ortaya koyduktan sonra Hollanda ile çok çekişiriz de ama işte bizim milli takım acayip dengesiz.E,F,G gruplarından birisi daha iyi olurdu doğrusu.Neyse hayırlısı artık.Umarım artık Euro 2012 ile birlikte bütün turnuvalara katılma serisi başlatırız.Çünkü katıldığımız her turnuvada renk katıyoruz kesinlikle.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Vay hollanda gelmis maça gideriz artik

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Romanya'dan ne kadar bu kadar çok çekiniyorsunuz anlamıyorum ne yaptı bu adamlar
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Romanya artik eski romanya degil. Küçük takimlari hafife alip puan kaybetmeyelimde

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sanki turkiye eski turkiye yabanci hoca hiddink ile olmaz bu takima turk hoca eli degmesi lazim

Hollanda - romanya - macarlar en cok zorlancagimiz maclar gruptan cikamayada biliriz cunki futbolumuz hic tat vermiyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence kura iyi ama 2.'lik bile kesin değil. Hiddink bile takımı bir yere getiremiyorsa kabullenelim artık, abarttığımız kadar iyi değiliz, savunmamız Gökhan Gönül dışında zayıf, hücum hattı Arda'ya bağlı. Bir tek sağlam bir ortasahamız var ama diğer eksiklere yetmiyor demekki.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Aslında kadromuz fena değil banko oynayacak Nuri sahin ve Mehmet Ekici var daha başka yetenekli genclerde var takım bir birine alışması lazım

1 sene içinde kadrolar biraz değişebilir bence.Aslında güzel kura çektik ben artık gidelim diyorum şu 2014'e.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    sanki turkiye eski turkiye yabanci hoca hiddink ile olmaz bu takima turk hoca eli degmesi lazim

Hollanda - romanya - macarlar en cok zorlancagimiz maclar gruptan cikamayada biliriz cunki futbolumuz hic tat vermiyor

Romanya'nın yeni jenerasyonundan (87-90 doğumlulular) 1 tane yıldız adayı gösterin diyeceğimki tamam haklısınız... Kendimizi şu an Romanya ile kıyaslamayalım. Biz Romanya'nın çok çok önündeyiz. Bu kadar aşağılık kompleksinide gerek yok. Zaten Mutu, Chivu gibi isimler milli takımı bıraktı Romanya'da...
    I'm back...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Romanya'nın yeni jenerasyonundan (87-90 doğumlulular) 1 tane yıldız adayı gösterin diyeceğimki tamam haklısınız... Kendimizi şu an Romanya ile kıyaslamayalım. Biz Romanya'nın çok çok önündeyiz. Bu kadar aşağılık kompleksinide gerek yok. Zaten Mutu, Chivu gibi isimler milli takımı bıraktı Romanya'da...
    Torje var bildiğim kadarıyla ama bi o var işte

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Grup aslında hiç de fena değil. Şöyle bir Euro 2008 dönemi olsa liderliğe bile göz dikerdik ama şimdi elimiz eteğimiz tutuşuyor hale bakın.. Kendi kimliğimize büründüğümüz halde çıkmamıza bir engel yok bence..

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Romanya ve Macaristandan değil ama korkum Andorra ve Estonyaya puan kaybetmek. Bizim adetimizdir okyanusları, denizleri aşar derelerde boğuluruz. Grupta Hollanda olabilir ama kendimizide o kadar hor görmemek gerek bizde kötü bi takım değiliz. Allahın izniyle bu Dünya kupasında arzı endam edeceğiz biz ben buna inanıyorum (:

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

genc futbola ac oyunculardan korkucaksin. =)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eğer Hiddink Gökhan Zan gibi oyuncuları kadroya alırsa ilk 2'ye gireceğimizi sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hollanda dışında çok iyi kura bence. Hollanda'ya ise her 2 maçta da yeniliriz bence,çok net. Hali hazırda son Dünya Kupası finalistiler ve özellikle elemelerde bilekleri bükülmüyor. Son 3-4 eleme grubudur neredeyse puan kaybetmiyorlar. Ama yine de 2. oluruz diye düşünüyorum.Macaristan ve Romanya eski güçlerinde değiller.

Nasıl kura çekersek çekelim 2.liklere alışkın olduğumuz için, play-offlara hazırlıyalım kendimizi..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aslında her şey ortada Ne Hollanda'yı liderlik için zorlayabilecek bir takım var ne de bizi ikincilik için (:

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Çok güzel bir kura oldu . Lider olarak çıkacağımızı düşünüyorum ...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Son Dünya Kupası finalisti olmasının yanında bir de Hollanda'nın elemelerde de çok rahat olduğu ortada.Bence üçüncü Macaristan olacaktır Romanya'ya göre onlar daha iyi bence şuanda.Estonya ve Andorra ' ya karşı 4/4 yapalım da
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Romanya ile ikincilik için mücadele ederiz. Hiç de rahat bir 2.lik beklemiyorum. 1.lik zaten hayal ötesi. Hiç de kendimizi şişirmeye gerek yok,o kadar da iyi takım değiliz.Arda'nın ayağına bakıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Romanya'dan ziyade Macaristan daha çok zorlayacak.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Bence bu grup tam bir ölüm grubu niteliği taşımakta nedeni hollanda gibi geçen kupanın finalisti ile oynayacağız kendimizi sıkarsak hollanda maçlarından alacağımız en az 4 puan ile grubu lider bitirme şansımız artar aynı şekilde macaristan romanya maçlarından en az 4 er puan alırsak grubu liderbitirme şansımız artar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu gruptansa; sırayla G,E, ya da en kötü ihtimalle F grubunu tercih ederdim. Ondan sonra ancak bu grup gelebilir belki tercih sırasında.

Hollanda alır gider ama bu Hollanda'yı deviremeyeceğimiz anlamına gelmez, özellikle deplasman maçında baya taraftarımız olur bu bile bence birşeyler yapmaya yetebilir.

Hollanda alır giderse eğer 2.liğe oynayacak takım sayısı bence fazla, norveç, yunanistan ya da portekiz'in grubuna düşseydik 2.likten daha emin konuşabilirdik.

Ortalama bi kura olmuş ne çok rahat ne ölüm grubu.

Romanya'da Adrian Mutu ve Gabriel Tamas kamptan kaçıp içki içtikleri gerekçesiyle milli takımdan ömür boyu men edilmişler . Chivu'dan sonra savunma ve forvetten en önemli iki oyuncularını kaybetmeleri bizim açımızdan iyi oldu .

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri