Drogba hortladı ...
Drogba hortladı ...
Haber işte ne yaparsın![]()
Adebayor'u satın alabilirsek tamam da kiralamaya ne gerek var avrupa'da oynasak neyse.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Haftaiçi en az bir transfer bekliyorum ben![]()
İnşallah![]()
Forlan gelse de kurtulsak![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Arkadaşlar Forlan'ın bu vakitten sonra faydalı olcağını düşünmüyorum tabi benim görüşüm.
kazimavci Kazim Avci
Forlan konusunda, sorunlardan bir tanesi de Arda nin takası gibi görünüyor, GS Arda yı bırakmak istemiyor..
Forlan gibi 2 sene sonra bitecek bir oyuncu gibi Arda gibi önünde seneleri olan,oldukça yararlı ve iyi bir paraya satılabilecek bir oyuncu vermek mantıklı bir yaklaşım olmaz.
Last edited by DisCo : 31.Temmuz.2011 at 22:07 Reason: Düşüncelerimizi ifade ederken daha güzel kelimeleri seçebiliriz. Bu görüşe katılacağınızı umuyorum.
eğer transfer haberi patlarsa yırtmak için kıvırdı gibi geliyorkazimavci Kazim Avci
Forlan'a gelen teklifler arasında en iyisi GS nin teklifi, mantıklı davranıp imza atması bekleniyor..
![]()
Berk senden bu mesaji beklemezdimForlan begenilmiyorsa o parayi vermeden adam akilli yabanci cok zor geliyor Turkiye'ye. Zaten fazlasiyla kaliteli olani sana yar etmiyorlar 5 veriyorsan 10 verip elinden aliyorlar. Oyle bir kivamdayiz ki Puyol gelse, Gerrard gelse "olum bu adamlarin yasi 30u gecmis. Ne gerek var para vermeye." denilecek. Birakin muhasebe yapmayi, yoneticiler senden benden cok dusunuyorlar bu hesaplari. Fatih Terim degil mi Lassana'yi maliyetli bulup reddeden, eee daha ne ?
Loveforfootball Love Football
Mustafa Sarp'ın menajeri Panathinaikos ilgisini doğrulamış.
Yunanistan fatihi Sarpingidis![]()
Bizden çok düşünecekler tabi Kaan işleri neForlan'ı beğenmiyorum demedim Arda'nın takasında kullanılmasına aşırı karşıyım.Avrupa'ya gitmiyoruz lig için forvetlerimiz oldukça yeterli daha 3-4 sene daha oynayabilecek adam lazım bize Kaan
Gerrard,Puyol mevkilerinin en iyileri zaten isterse 35 i geçsin yaşları ünlü şairin dediği gibi yolu yarılamış olmazlar
![]()
Kriz varya yunanistanda böyle kötü transferler yaparak halkın isyan etmesini engelliyorlar ilgiyi futbola çekiyorlar yani.
Arda'yı asla Fatih Terim bırakmaz, hele takasta hiç kullanmaz Berk rahat olabilirsin o konuda ama bize Forlan gelirse rahat 3 sene daha oynar. Bu tempoda olmasa da üst düzey oynarSarpingidis layık olduğu ilgiyi inşallah Yunanistan'da görür.
Forvet'e ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum alınacaksa ortasaha alınabilir sol bek veya sağ bek alınabilir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Arda bu saatten sonra bi yere gitmez bence. Bu senede bizimle, hoş bu sene bizimle olursa.. Seneye şampiyonlar ligine gideriz diye düşünüyorum, e şampiyonlar ligi var, yine kal kal diyeceğiz.
Bu gidişle Arda bizim Steven Gerard'ımız olacak. İnsallah.
Mustafa Sarp'ın futbolculuğunu beğenmiyoruzda bu adamın verdiği röportajları izledim açık ara hayatımda gördüğüm en düzgün ve akıllı konuşan futbolculardan bir tanesi. Şaşırdım valla bu oyuna bu zeka fazla kaçmış.
Ya Mustafa Sarp sevilmiyo falan ama, harbi Galatasaraylı diye biliyorum ben.
İstediği kadar harbi galatasaraylı olsun. Takıma zarar veriyorsa oynamayacak. Ayhan içinde geçerli. Gidiyor formayı çıkarıyor öpüyor felan. Tamam armayı seviyorsundur ama futbolu beceremiyorsun arkadaş. Bırak artık.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şu transfer ücretine yapılan eleştirilere yöneticiler bizden daha çok düşünüyorlar tarzı savunmalar bana çok samimi gelmiyor açıkcası.Bir oyuncu için ödenen ücretler eleştirilebilir.Sonuçta bu ödenen paralar bir risktir ve bu riskin takımlara olumsuz yansıma ihtimalleri vardır.Mesela biz ve Galatasaray bu yanlış transfer politikalarından dolayı çok sıkıntı çektik,çekiyoruz,çekeceğiz.Fenerbahçe'nin de transfer konusunda bu 2 kulüpten çok iyi olduğunu söylenemez ama onların finansal durumları daha iyi olduğu için çok sıkıntı olmuyor pek.Yöneticiler bizden çok düşünüyorlardır da,bu onların işlerini 4/4 lük yapacakları anlamına gelmiyorki.Galatasaray Forlan'a o kadar para bayılıp Forlan beklentileri karşılamazsa o zaman sıkıntı olacaktır.(Tabii başkan çıkıp bu riski ben aldım ve olumsuz sonuçlandı,bu ücreti üstleniyorum vs. demezse) Bu yüzden bu riskin alınıp alınmaması konusunda eleştiriler gelmesi gayet normal.
So what?
Saike
Forlan"a gerek yok bence 1 kere gelmedi bir daha israr edilmesin adebayor gelsin daha iyi hem hizli hem fizikli hem kafa toplarinda etkili dicem ama o tarz elmander var benim tercihim rus arshavin.
sarp konusuna gelince kendisini severim cok mucadeleci elinden geldigi kadar teknik olmaya calisan bir insan ama bazen sacmaliyor bana gore ayhan ve baristan iyi bir adamdi ama olmadi anadolu takimlarinda oynasa daha iyi
Keita Avrupa'ya her an dönebilirmiş.
Kaynak:Fotomaç
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Donecekse bize donse yaMilito iddialari var ciddi ciddi.
Keita dönmek istiyor
G.Saray’a geri dönmek isteyen ancak bonservisi nedeniyle sarı kırmızılıların dönüşüne sıcak bakmadığı Abdulkader Keita, Avrupa’ya dönmek istiyor.
01 Ağustos 2011 Pazartesi - 08:28
Hürriyet
Hürriyet'in servis ettiği habere göre; Keita’ya, PSG ile Sporting Lisbon kulüplerinin talip olduğu ancak Katar Kulübü Al Sadd’ın bu teklifleri geri çevirdiği belirtildi. Keita ise “ Kısa süre içinde yine iddialı bir kulübe gideceğimi düşünüyorum” diyerek Katar Liginde ayrılmak istediğini ima etti. G.Saray Keita’yı geçen yıl 8.1 milyon Euro gibi rekor bir bonservis bedeli ile satmıştı.
Keita'ya gerekirse 15 versinler geri alsınlar. İnanılmaz bir oyuncuydu.
Radyospor'a konuşan FIFA Menajeri Marco Kırdemir: Adebayor, Lassana’ya GS'yi sormuş. Lass, bu konuda Adebayor’a olumlu referanslar verdi.
Marco Kırdemir: Adebayor, Türkiye’yi fazla tanımadığını; fakat kendisine yapılan transfer teklifini çok beğendiğini söyledi
Marco Kırdemir: Bu iki oyucunun birlikte Galatasaray’a gelmesi çok büyük bir olay olur. Parasal koşularda da esnek davranmaya hazırlar.
Marco Kırdemir: Adebayor’un istediği güçlü bir takım, iyi bir proje, vizyon ve hedefler. İleriye dönük bir projenin olmasını istiyor.
Lassana'ya neden soruyor ki Adebayor?