Sayfa 609 / 1204 İlkİlk ... 1095095595996076086096106116196597091109 ... SonSon
18,241 ile 18,270 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Drogba hortladı ...

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Haber işte ne yaparsın

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Adebayor'u satın alabilirsek tamam da kiralamaya ne gerek var avrupa'da oynasak neyse.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Adebayor'u satın alabilirsek tamam da kiralamaya ne gerek var avrupa'da oynasak neyse.
    Ben de öyle düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Haftaiçi en az bir transfer bekliyorum ben

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

İnşallah

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kazimavci Kazim Avci

Forlan GS ye çok yakın.. Sürprizler olmazsa, yakında açıklanır..
    Forlan gelse de kurtulsak
    Screw you guys, I'm goin' home

Arkadaşlar Forlan'ın bu vakitten sonra faydalı olcağını düşünmüyorum tabi benim görüşüm.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kazimavci Kazim Avci

Forlan konusunda, sorunlardan bir tanesi de Arda nin takası gibi görünüyor, GS Arda yı bırakmak istemiyor..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Forlan gibi 2 sene sonra bitecek bir oyuncu gibi Arda gibi önünde seneleri olan,oldukça yararlı ve iyi bir paraya satılabilecek bir oyuncu vermek mantıklı bir yaklaşım olmaz.
    Last edited by DisCo : 31.Temmuz.2011 at 22:07 Reason: Düşüncelerimizi ifade ederken daha güzel kelimeleri seçebiliriz. Bu görüşe katılacağınızı umuyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kazimavci Kazim Avci

Forlan'a gelen teklifler arasında en iyisi GS nin teklifi, mantıklı davranıp imza atması bekleniyor..
    eğer transfer haberi patlarsa yırtmak için kıvırdı gibi geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Berk senden bu mesaji beklemezdim Forlan begenilmiyorsa o parayi vermeden adam akilli yabanci cok zor geliyor Turkiye'ye. Zaten fazlasiyla kaliteli olani sana yar etmiyorlar 5 veriyorsan 10 verip elinden aliyorlar. Oyle bir kivamdayiz ki Puyol gelse, Gerrard gelse "olum bu adamlarin yasi 30u gecmis. Ne gerek var para vermeye." denilecek. Birakin muhasebe yapmayi, yoneticiler senden benden cok dusunuyorlar bu hesaplari. Fatih Terim degil mi Lassana'yi maliyetli bulup reddeden, eee daha ne ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Loveforfootball Love Football
    Mustafa Sarp'ın menajeri Panathinaikos ilgisini doğrulamış.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Loveforfootball Love Football
    Mustafa Sarp'ın menajeri Panathinaikos ilgisini doğrulamış.
    Yok artık ciddi misin
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yunanistan fatihi Sarpingidis

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Berk senden bu mesaji beklemezdim Forlan begenilmiyorsa o parayi vermeden adam akilli yabanci cok zor geliyor Turkiye'ye. Zaten fazlasiyla kaliteli olani sana yar etmiyorlar 5 veriyorsan 10 verip elinden aliyorlar. Oyle bir kivamdayiz ki Puyol gelse, Gerrard gelse "olum bu adamlarin yasi 30u gecmis. Ne gerek var para vermeye." denilecek. Birakin muhasebe yapmayi, yoneticiler senden benden cok dusunuyorlar bu hesaplari. Fatih Terim degil mi Lassana'yi maliyetli bulup reddeden, eee daha ne ?
    Bizden çok düşünecekler tabi Kaan işleri ne Forlan'ı beğenmiyorum demedim Arda'nın takasında kullanılmasına aşırı karşıyım.Avrupa'ya gitmiyoruz lig için forvetlerimiz oldukça yeterli daha 3-4 sene daha oynayabilecek adam lazım bize Kaan Gerrard,Puyol mevkilerinin en iyileri zaten isterse 35 i geçsin yaşları ünlü şairin dediği gibi yolu yarılamış olmazlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kriz varya yunanistanda böyle kötü transferler yaparak halkın isyan etmesini engelliyorlar ilgiyi futbola çekiyorlar yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda'yı asla Fatih Terim bırakmaz, hele takasta hiç kullanmaz Berk rahat olabilirsin o konuda ama bize Forlan gelirse rahat 3 sene daha oynar. Bu tempoda olmasa da üst düzey oynar Sarpingidis layık olduğu ilgiyi inşallah Yunanistan'da görür.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Forvet'e ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum alınacaksa ortasaha alınabilir sol bek veya sağ bek alınabilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Arda bu saatten sonra bi yere gitmez bence. Bu senede bizimle, hoş bu sene bizimle olursa.. Seneye şampiyonlar ligine gideriz diye düşünüyorum, e şampiyonlar ligi var, yine kal kal diyeceğiz.
    Bu gidişle Arda bizim Steven Gerard'ımız olacak. İnsallah.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mustafa Sarp'ın futbolculuğunu beğenmiyoruzda bu adamın verdiği röportajları izledim açık ara hayatımda gördüğüm en düzgün ve akıllı konuşan futbolculardan bir tanesi. Şaşırdım valla bu oyuna bu zeka fazla kaçmış.

Ya Mustafa Sarp sevilmiyo falan ama, harbi Galatasaraylı diye biliyorum ben.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İstediği kadar harbi galatasaraylı olsun. Takıma zarar veriyorsa oynamayacak. Ayhan içinde geçerli. Gidiyor formayı çıkarıyor öpüyor felan. Tamam armayı seviyorsundur ama futbolu beceremiyorsun arkadaş. Bırak artık.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şu transfer ücretine yapılan eleştirilere yöneticiler bizden daha çok düşünüyorlar tarzı savunmalar bana çok samimi gelmiyor açıkcası.Bir oyuncu için ödenen ücretler eleştirilebilir.Sonuçta bu ödenen paralar bir risktir ve bu riskin takımlara olumsuz yansıma ihtimalleri vardır.Mesela biz ve Galatasaray bu yanlış transfer politikalarından dolayı çok sıkıntı çektik,çekiyoruz,çekeceğiz.Fenerbahçe'nin de transfer konusunda bu 2 kulüpten çok iyi olduğunu söylenemez ama onların finansal durumları daha iyi olduğu için çok sıkıntı olmuyor pek.Yöneticiler bizden çok düşünüyorlardır da,bu onların işlerini 4/4 lük yapacakları anlamına gelmiyorki.Galatasaray Forlan'a o kadar para bayılıp Forlan beklentileri karşılamazsa o zaman sıkıntı olacaktır.(Tabii başkan çıkıp bu riski ben aldım ve olumsuz sonuçlandı,bu ücreti üstleniyorum vs. demezse) Bu yüzden bu riskin alınıp alınmaması konusunda eleştiriler gelmesi gayet normal.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Forlan"a gerek yok bence 1 kere gelmedi bir daha israr edilmesin adebayor gelsin daha iyi hem hizli hem fizikli hem kafa toplarinda etkili dicem ama o tarz elmander var benim tercihim rus arshavin.

sarp konusuna gelince kendisini severim cok mucadeleci elinden geldigi kadar teknik olmaya calisan bir insan ama bazen sacmaliyor bana gore ayhan ve baristan iyi bir adamdi ama olmadi anadolu takimlarinda oynasa daha iyi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Keita Avrupa'ya her an dönebilirmiş.

Kaynak:Fotomaç
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Donecekse bize donse ya Milito iddialari var ciddi ciddi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Keita dönmek istiyor
    G.Saray’a geri dönmek isteyen ancak bonservisi nedeniyle sarı kırmızılıların dönüşüne sıcak bakmadığı Abdulkader Keita, Avrupa’ya dönmek istiyor.

01 Ağustos 2011 Pazartesi - 08:28
    Hürriyet

Hürriyet'in servis ettiği habere göre; Keita’ya, PSG ile Sporting Lisbon kulüplerinin talip olduğu ancak Katar Kulübü Al Sadd’ın bu teklifleri geri çevirdiği belirtildi. Keita ise “ Kısa süre içinde yine iddialı bir kulübe gideceğimi düşünüyorum” diyerek Katar Liginde ayrılmak istediğini ima etti. G.Saray Keita’yı geçen yıl 8.1 milyon Euro gibi rekor bir bonservis bedeli ile satmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keita'ya gerekirse 15 versinler geri alsınlar. İnanılmaz bir oyuncuydu.

Radyospor'a konuşan FIFA Menajeri Marco Kırdemir: Adebayor, Lassana’ya GS'yi sormuş. Lass, bu konuda Adebayor’a olumlu referanslar verdi.
    Marco Kırdemir: Adebayor, Türkiye’yi fazla tanımadığını; fakat kendisine yapılan transfer teklifini çok beğendiğini söyledi
    Marco Kırdemir: Bu iki oyucunun birlikte Galatasaray’a gelmesi çok büyük bir olay olur. Parasal koşularda da esnek davranmaya hazırlar.
    Marco Kırdemir: Adebayor’un istediği güçlü bir takım, iyi bir proje, vizyon ve hedefler. İleriye dönük bir projenin olmasını istiyor.

Lassana'ya neden soruyor ki Adebayor?

Mesaj Yetkileri