Sayfa 21 / 130 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

vay be millete uçakta parti yapıyorlar bana evde bile zor

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bana da geçen gün uçakta çay-sandwiç verdiler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O da bişey ben ikram almadan gittiğimi de bilirim
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ben daha uçağa binmedim

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Adamlar sırf yurtdışına çalışıyor valla Adı THY ama bizlere bir kıyakları yok hiç

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Adamlar sırf yurtdışına çalışıyor valla Adı THY ama bizlere bir kıyakları yok hiç
    Pegasus gibi uçak içindeki ikramları bile parayla satan bir firmaya göre oldukça kıyak sayılırlar. Nitekim özellikle yurtdışı uçuşlarda menü veriyorlar ve seçme imkanın oluyor. İstediğin kadar içecek alabiliyorsun en kıyak şaraplardan gazozuna kadar. Bence yurtdışına kıyak yapmaları daha iyi en azından adında Turkish olan bir kurum bizi Avrupa'da tanıtıyor. Bugün Avrupa'da ki tvlerin reklamlarında bile Kobe'li Caroline'li reklamları oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Ben daha uçağa binmedim
    Aynen valla :/

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Valencia'dan çok iyi bir hamle...

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    2 yıllığına kiralama nedir ya bir sene gönderirsin olur biter
    Özil - Kaka - Nuri varken orada şans bulamaz diye, iyice pişsin diye yapılmış bi hamle olsa gerek.
    Elden çıkartmaktansa, iki yıllığına kiraya verip, geldiğinde iyi işler yapmasını görmek daha iyi sanırım

Quote Originally Posted by runforafall View Post
    Özil - Kaka - Nuri varken orada şans bulamaz diye, iyice pişsin diye yapılmış bi hamle olsa gerek.
    Elden çıkartmaktansa, iki yıllığına kiraya verip, geldiğinde iyi işler yapmasını görmek daha iyi sanırım
    tamam da 1 + 1 kiralasınlar o zaman tek partide 2 seneyi doğru bulmuyorum

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    tamam da 1 + 1 kiralasınlar o zaman tek partide 2 seneyi doğru bulmuyorum
    Yani aslına bakarsan haklısın, çünkü belki bu sene büyüük bir patlama yapacak. Ve diğer sene oynatmak isteyecekler, o zaman napacaklar? diye düşünebiliriz ama, Real Madrid bu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aslında göndermezlerdi de Mesut'un performansı resmen ezdi Canales'i üstüne Nuri'de gelince Kaka-Mesut-Nuri arkasında şans bulması çok zordu.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Default CR7 Bank

Real Madrid’in, 2009’da 94 milyon Euro’ya M.United’dan kadrosuna kattığı Cristiano Ronaldo, her açıdan dünyanın en pahalısı...
    26 yaşındaki Portekizli yıldız, Futbol Finance adlı sitenin haberine göre, Real’den aldığı 17 milyon Dolar’lık (29 milyon TL) ücretle 2011 yılında dünyanın en çok kazanan futbolcusu olmayı başardı. Tabii ki CR7’nin tek gelir kapısı bu değil! Süperstar, yeşil sahaların dışında da adeta bir fenomen.
    Serveti 180 milyon Dolar...
    Nike (Spor giyim), Giorgio Armani (Giyim), Coca-Cola (İçecek), Castrol (Yakıt), EA Sports (Oyun üreticisi) ve Banco Espirito Santo (Portekiz Bankası) dahil olmak üzere 6 sponsoru bulunan Ronaldo, bu firmalardan da önemli bir parayı kasasına koyuyor. Portekizli’nin sponsorluk gelirlerinin senelik 13 milyon Dolar (22 milyon TL) olduğu öğrenildi. Yani Real’in 1 numaralı hücum silahı, her yıl 30 milyon Dolar (51 milyon TL) gelir elde ediyor. Ronaldo’nun servetinin 180 milyon Dolar’a (305 milyon TL) yakın olduğu tahmin ediliyor.
    30 milyon Dolar'a ne alınır?
    * Türkiye’de 9 ay boyunca, TBMM’deki 550 milletvekilinin maaşı tek seferde ödenebilir.

* Iphone 4’ adlı telefondan, 26 bin 737 adet satın alınabilir.

* Asgari ücretle çalışan toplam 77 bin 319 kişinin maaşı ödenebilir.

* Bin 269 adet orta sınıf araba alınabilir.

* Gucci marka gözlüklerden 98 bin 684 adet alınabilir.

* 186 bin 335 adet Damat marka, takım elbise alınabilir.

* Swatch marka saatlerden 454 bin 545 tane alınabilir.

* 90 bin 634 adet tam Cumhuriyet altını, alınabilir.

* Dubai’deki 7 yıldızlı Burj Al Arab Oteli’nde 27 bin 624 gün kalınabilir. Bu da yaklaşık 75 yıl ediyor.

* Süper lüks yatlardan yaklaşık 80 adet satın alınabilir.

* 13 bin 761 adet LCD TV alınabilir.

* Bahama’da 1.2 milyon Dolar’a satılan Goat Cay Adası gibi 25 adet ada satın alınabilir.

* 150 kez dünyanın dışına çıkarak, uzay seyahati yapılabilir.
    En çok kazananlar
    Adı Takımı Senelik
    1. C.Ronaldo Real Madrid 17.000.000
    2.L.Messi Barcelona 15.000.000
    3. F.Torres Chelsea 14.500.000
    4. Y. Toure M.City 14.500.000
    5. W.Rooney M.United 13.600.000
    6. Kaka R.Madrid 13.000.000
    7. Z.İbrahimoviç Milan 13.000.000
    8. E.Adebayor R.Madrid 12.200.000
    9. C.Tevez M.City 11.500.000
    10. S.Eto’o İnter 11.500.000
    11. F.Ribery B.Münih 11.500.000
    12. J.Terry Chelsea 10.800.000
    13. F.Lampard Chelsea 10.800.000
    14. S.Gerrard Liverpool 10.800.000
    15. Xavi Barcelona 10.800.000
    16. A.İniesta Barcelona 10.000.000
    17. D.Villa Barcelona 10.000.000
    18. D.Alves Barcelona 10.000.000
    19. E.Dzeko M.City 9.350.000
    20. R.Ferdinand M.United 9.350.000
    Not: Rakamlar Dolar üzerindendir.

Kaynak:Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    11

Valencia çok mantıklı işler yapıyor.Önümüzdeki yıl yukarıyı daha fazla zorlayabilirler diyeceğim ama ne yaparsa yapsınlar rakiplerinden biri uzay takımı, diğeri Mourinho'nun takımı.Şanslarına küsmeliler bunun için.Yinede özellikle orta saha bloğuna yaptığı takviyeler beni acaip heyecanlandırdı.Bu arada bir ara Ntvspor'un transfer haberlerinde Adil Rami Valencia gelenlerinde gözüküyordu.Ne oldu bu transfer bilgisi olan var mı?

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi o transfer ara transfer döneminde bitmişti zaten. Valencia sezon sonuna kadar Rami'nin Lille'de oynamasına izin verdi. Sezon bitince Rami'nin Valencia'yla olan sözleşmesi başlamış oldu.

UEFA'nın web sitesinden 3 ocak tarihli haber
    http://www.uefa.com/uefachampionslea...d=1583910.html

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VaLLa bence Fabregas a aktaracağına Thiago ALacantra ya aktarsan daha iyi oLur. Thiago bence 1-2 sezon sonra Fabregas tan daha kaLiteLi bir oyuncu oLAcak. Birde Xavi gibi bir adam özeLLikLe onunLa iLgiLenirse geLecek 15 yıL için yeni Xavi sini BarceLona buLmuş oLur bence. O kadar para vermeye gerek yok. ELinde zaten bir tane cevher var, onu kuLLanmak daha iyi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

xavi yerine fabregas, iniesta yerine thiago.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Thiago da yanLız Xavi ve İniesta nın yetenekLeri var. Xavi gibi oyunu iyi okuyabiLirken, doğru pasLar atabiLirken, İniesta gibi topLa gidip, adam eksiLtip, düzgün vuruşLarda yapabiLiyor. Bu kaLibrede bir adamın varken sadece Xavi iLe benzer özeLLikLeri oLan ve zamanında senin aLtyapından bedavaya gitmiş bir adama miLyonLarca Euro bayıLmak bana çok mantıksız geLiyor açıkcası.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ama fabregas barça sistemine uyabilecek hali hazırdaki çok az sayıdaki orta saha oyuncusundan biri. kaçırmak istememeleri anlaşılabilir.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Thiago da yanLız Xavi ve İniesta nın yetenekLeri var. Xavi gibi oyunu iyi okuyabiLirken, doğru pasLar atabiLirken, İniesta gibi topLa gidip, adam eksiLtip, düzgün vuruşLarda yapabiLiyor. Bu kaLibrede bir adamın varken sadece Xavi iLe benzer özeLLikLeri oLan ve zamanında senin aLtyapından bedavaya gitmiş bir adama miLyonLarca Euro bayıLmak bana çok mantıksız geLiyor açıkcası.
    valla bunca yaygaradan sonra, fabregası almamak önce fabregasa ayıp etmektir bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Xavi Barcelonadan daha ısrarcı bu konuda anlamadım gitti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öyle altyapım varken ben almazdım , bedavaya gitmiş , o kadar milyon euro bayılıcam

Fabregas'ın yerinde olsam da zamanında bana güvenmeyen takıma dönmezdim

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    buradan ben barcelona xavi ve iniesta bırakınca 10 kişi oynasın, thiago 2 kişilik iş yapsın gibi bir şeyler çıkarıyorum ben ?

tamam elde thiago var ama 2 tane oyuncusu oynuyor orada.

Ayrıca parayı baydığını adam Fabregas. İnsafa gelin dünyanın en iyilerinden biri olarak lanse ediliyor bir adam ve Katalan. Belki de barcelona dışında oynayan gelmiş geçmiş en iyi katalan ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Öyle altyapım varken ben almazdım , bedavaya gitmiş , o kadar milyon euro bayılıcam

Fabregas'ın yerinde olsam da zamanında bana güvenmeyen takıma dönmezdim
    tam olarak öyle değilmiş o iş ispanyada 16 yaşında bi futbolcu profosyonel kontrat imzalayamıyomuş arsenal araya girip imzalamış

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Agüero'nun yerine Diego

Almanya Bundesliga'da Wolfsburg forması giyen Diego Ribas'ın menajeri ve babası Djair Ribas, oğlunun Atletico Madrid'e transferinin yakın olduğunu iddia etti.

31 Temmuz 2011 Pazar - 15:50
    Sporx.com dış haberler

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'un Brezilyalı oyuncusu Diego Ribas'ın La Liga'da mücadele eden Atletico Madrid'e transfer olacağı iddia edildi.

AS gazetesinde yer alan haberde, Diego'nun aynı zamanda menajeri olan babası Djair Ribas ile konuşulduğu ve oyuncunun babasının; "Şu anda Wolfsburg ve Atletico kulüplerinin anlaşmasını bekliyoruz. Diego İspanya'ya gitmeye hazır." şeklinde konuştuğu belirtildi.

Diego'nun Atlecio Madrid teknik direktörü Manzano ile çalışma fikrine oldukça sıcak baktığını dile getiren baba Djair Ribas, transferin yakın olduğunun altını çizdi.

Bu transferin yaklaşık 4,5 milyon avroluk bir bonservis bedeli ile bitmesi bekleniyor.

Santos'ta gösterdiği performans ile tüm dünyanın dikkatini çeken ve 2004 yılında Porto'ya transfer olan ancak daha sonra Werder Bremen ve Juventus formalarını giymesine rağmen, Werder Bremen dışında bir türlü kendisinden beklenen patlamayı gösteremeyen Diego, geçtiğimiz sezon Wolfsburg'a transfer olmuş, 30 maçta 6 gollük bir performans gösterebilmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Diego tarzındaki oyuncuların Avrupada oynayabilecekleri 2 büyük lig var bana göre.Biri Almanya, diğeri İspanya.Eğer Atletico'da sorunlar yaşamazsa İspanya'da estirir ki ben bu konuda Manzano'ya güveniyorum.Diego bence iyi transfer ve Bremen günlerine döneceğini düşünüyorum.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Afellay 1 Ay Yok

MANU maçında sakatlanan Afellay 4 hafta futbol oynayamayacak.

Real Madrid(İspanya Süper Kupası),Porto,(Avrupa Süper Kupası),Ve ligin ilk 2 haftasını kaçıracak.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kesinlikle çok iyi transfer olur. Ama başlık yanlış.Agüero'nun yeri Diego ile dolmaz mevki olarak.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Xavi ne kadar çok konuşuyor yahu Fabregas'la ilgili.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cesc giderse Real'e gider .

Mesaj Yetkileri