vay be millete uçakta parti yapıyorlarbana evde bile zor
![]()
vay be millete uçakta parti yapıyorlarbana evde bile zor
![]()
Bana da geçen gün uçakta çay-sandwiç verdiler.![]()
O da bişey ben ikram almadan gittiğimi de bilirim![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ben daha uçağa binmedim![]()
Adamlar sırf yurtdışına çalışıyor vallaAdı THY ama bizlere bir kıyakları yok hiç
![]()
Pegasus gibi uçak içindeki ikramları bile parayla satan bir firmaya göre oldukça kıyak sayılırlar. Nitekim özellikle yurtdışı uçuşlarda menü veriyorlar ve seçme imkanın oluyor. İstediğin kadar içecek alabiliyorsun en kıyak şaraplardan gazozuna kadar. Bence yurtdışına kıyak yapmaları daha iyi en azından adında Turkish olan bir kurum bizi Avrupa'da tanıtıyor. Bugün Avrupa'da ki tvlerin reklamlarında bile Kobe'li Caroline'li reklamları oynuyor.
Valencia'dan çok iyi bir hamle...
Aslında göndermezlerdi de Mesut'un performansı resmen ezdi Canales'i üstüne Nuri'de gelince Kaka-Mesut-Nuri arkasında şans bulması çok zordu.
Real Madrid’in, 2009’da 94 milyon Euro’ya M.United’dan kadrosuna kattığı Cristiano Ronaldo, her açıdan dünyanın en pahalısı...
26 yaşındaki Portekizli yıldız, Futbol Finance adlı sitenin haberine göre, Real’den aldığı 17 milyon Dolar’lık (29 milyon TL) ücretle 2011 yılında dünyanın en çok kazanan futbolcusu olmayı başardı. Tabii ki CR7’nin tek gelir kapısı bu değil! Süperstar, yeşil sahaların dışında da adeta bir fenomen.
Serveti 180 milyon Dolar...
Nike (Spor giyim), Giorgio Armani (Giyim), Coca-Cola (İçecek), Castrol (Yakıt), EA Sports (Oyun üreticisi) ve Banco Espirito Santo (Portekiz Bankası) dahil olmak üzere 6 sponsoru bulunan Ronaldo, bu firmalardan da önemli bir parayı kasasına koyuyor. Portekizli’nin sponsorluk gelirlerinin senelik 13 milyon Dolar (22 milyon TL) olduğu öğrenildi. Yani Real’in 1 numaralı hücum silahı, her yıl 30 milyon Dolar (51 milyon TL) gelir elde ediyor. Ronaldo’nun servetinin 180 milyon Dolar’a (305 milyon TL) yakın olduğu tahmin ediliyor.
30 milyon Dolar'a ne alınır?
* Türkiye’de 9 ay boyunca, TBMM’deki 550 milletvekilinin maaşı tek seferde ödenebilir.
* Iphone 4’ adlı telefondan, 26 bin 737 adet satın alınabilir.
* Asgari ücretle çalışan toplam 77 bin 319 kişinin maaşı ödenebilir.
* Bin 269 adet orta sınıf araba alınabilir.
* Gucci marka gözlüklerden 98 bin 684 adet alınabilir.
* 186 bin 335 adet Damat marka, takım elbise alınabilir.
* Swatch marka saatlerden 454 bin 545 tane alınabilir.
* 90 bin 634 adet tam Cumhuriyet altını, alınabilir.
* Dubai’deki 7 yıldızlı Burj Al Arab Oteli’nde 27 bin 624 gün kalınabilir. Bu da yaklaşık 75 yıl ediyor.
* Süper lüks yatlardan yaklaşık 80 adet satın alınabilir.
* 13 bin 761 adet LCD TV alınabilir.
* Bahama’da 1.2 milyon Dolar’a satılan Goat Cay Adası gibi 25 adet ada satın alınabilir.
* 150 kez dünyanın dışına çıkarak, uzay seyahati yapılabilir.
En çok kazananlar
Adı Takımı Senelik
1. C.Ronaldo Real Madrid 17.000.000
2.L.Messi Barcelona 15.000.000
3. F.Torres Chelsea 14.500.000
4. Y. Toure M.City 14.500.000
5. W.Rooney M.United 13.600.000
6. Kaka R.Madrid 13.000.000
7. Z.İbrahimoviç Milan 13.000.000
8. E.Adebayor R.Madrid 12.200.000
9. C.Tevez M.City 11.500.000
10. S.Eto’o İnter 11.500.000
11. F.Ribery B.Münih 11.500.000
12. J.Terry Chelsea 10.800.000
13. F.Lampard Chelsea 10.800.000
14. S.Gerrard Liverpool 10.800.000
15. Xavi Barcelona 10.800.000
16. A.İniesta Barcelona 10.000.000
17. D.Villa Barcelona 10.000.000
18. D.Alves Barcelona 10.000.000
19. E.Dzeko M.City 9.350.000
20. R.Ferdinand M.United 9.350.000
Not: Rakamlar Dolar üzerindendir.
Kaynak:Fanatik![]()
Valencia çok mantıklı işler yapıyor.Önümüzdeki yıl yukarıyı daha fazla zorlayabilirler diyeceğim ama ne yaparsa yapsınlar rakiplerinden biri uzay takımı, diğeri Mourinho'nun takımı.Şanslarına küsmeliler bunun için.Yinede özellikle orta saha bloğuna yaptığı takviyeler beni acaip heyecanlandırdı.Bu arada bir ara Ntvspor'un transfer haberlerinde Adil Rami Valencia gelenlerinde gözüküyordu.Ne oldu bu transfer bilgisi olan var mı?
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Abi o transfer ara transfer döneminde bitmişti zaten. Valencia sezon sonuna kadar Rami'nin Lille'de oynamasına izin verdi. Sezon bitince Rami'nin Valencia'yla olan sözleşmesi başlamış oldu.
UEFA'nın web sitesinden 3 ocak tarihli haber
http://www.uefa.com/uefachampionslea...d=1583910.html
VaLLa bence Fabregas a aktaracağına Thiago ALacantra ya aktarsan daha iyi oLur. Thiago bence 1-2 sezon sonra Fabregas tan daha kaLiteLi bir oyuncu oLAcak. Birde Xavi gibi bir adam özeLLikLe onunLa iLgiLenirse geLecek 15 yıL için yeni Xavi sini BarceLona buLmuş oLur bence. O kadar para vermeye gerek yok. ELinde zaten bir tane cevher var, onu kuLLanmak daha iyi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
xavi yerine fabregas, iniesta yerine thiago.
Thiago da yanLız Xavi ve İniesta nın yetenekLeri var. Xavi gibi oyunu iyi okuyabiLirken, doğru pasLar atabiLirken, İniesta gibi topLa gidip, adam eksiLtip, düzgün vuruşLarda yapabiLiyor. Bu kaLibrede bir adamın varken sadece Xavi iLe benzer özeLLikLeri oLan ve zamanında senin aLtyapından bedavaya gitmiş bir adama miLyonLarca Euro bayıLmak bana çok mantıksız geLiyor açıkcası.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ama fabregas barça sistemine uyabilecek hali hazırdaki çok az sayıdaki orta saha oyuncusundan biri. kaçırmak istememeleri anlaşılabilir.
Xavi Barcelonadan daha ısrarcı bu konuda anlamadım gitti![]()
Öyle altyapım varken ben almazdım , bedavaya gitmiş , o kadar milyon euro bayılıcam
Fabregas'ın yerinde olsam da zamanında bana güvenmeyen takıma dönmezdim
buradan ben barcelona xavi ve iniesta bırakınca 10 kişi oynasın, thiago 2 kişilik iş yapsın gibi bir şeyler çıkarıyorum ben ?
tamam elde thiago var ama 2 tane oyuncusu oynuyor orada.
Ayrıca parayı baydığını adam Fabregas. İnsafa gelindünyanın en iyilerinden biri olarak lanse ediliyor bir adam ve Katalan. Belki de barcelona dışında oynayan gelmiş geçmiş en iyi katalan ?
Almanya Bundesliga'da Wolfsburg forması giyen Diego Ribas'ın menajeri ve babası Djair Ribas, oğlunun Atletico Madrid'e transferinin yakın olduğunu iddia etti.
31 Temmuz 2011 Pazar - 15:50
Sporx.com dış haberler
Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'un Brezilyalı oyuncusu Diego Ribas'ın La Liga'da mücadele eden Atletico Madrid'e transfer olacağı iddia edildi.
AS gazetesinde yer alan haberde, Diego'nun aynı zamanda menajeri olan babası Djair Ribas ile konuşulduğu ve oyuncunun babasının; "Şu anda Wolfsburg ve Atletico kulüplerinin anlaşmasını bekliyoruz. Diego İspanya'ya gitmeye hazır." şeklinde konuştuğu belirtildi.
Diego'nun Atlecio Madrid teknik direktörü Manzano ile çalışma fikrine oldukça sıcak baktığını dile getiren baba Djair Ribas, transferin yakın olduğunun altını çizdi.
Bu transferin yaklaşık 4,5 milyon avroluk bir bonservis bedeli ile bitmesi bekleniyor.
Santos'ta gösterdiği performans ile tüm dünyanın dikkatini çeken ve 2004 yılında Porto'ya transfer olan ancak daha sonra Werder Bremen ve Juventus formalarını giymesine rağmen, Werder Bremen dışında bir türlü kendisinden beklenen patlamayı gösteremeyen Diego, geçtiğimiz sezon Wolfsburg'a transfer olmuş, 30 maçta 6 gollük bir performans gösterebilmişti.
Diego tarzındaki oyuncuların Avrupada oynayabilecekleri 2 büyük lig var bana göre.Biri Almanya, diğeri İspanya.Eğer Atletico'da sorunlar yaşamazsa İspanya'da estirir ki ben bu konuda Manzano'ya güveniyorum.Diego bence iyi transfer ve Bremen günlerine döneceğini düşünüyorum.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
MANU maçında sakatlanan Afellay 4 hafta futbol oynayamayacak.
Real Madrid(İspanya Süper Kupası),Porto,(Avrupa Süper Kupası),Ve ligin ilk 2 haftasını kaçıracak.
Kesinlikle çok iyi transfer olur. Ama başlık yanlış.Agüero'nun yeri Diego ile dolmaz mevki olarak.
Xavi ne kadar çok konuşuyor yahu Fabregas'la ilgili.
Cesc giderse Real'e gider .