1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Liverpool Başkanı'ndan tatlı sert uyarı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un başkanı John W. Henry, bu sezon en büyük hedeflerinin Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olduğunu dile getirdi.

Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da başkan John W. Henry bu sezon kesinlikle Şampiyonlar Ligi'ne gidilmesi gerektiğini dile getirdi.

Daily Mail'de yer alan habere göre, son 3 hazırlık maçında 3 gol yiyerek hiç galip gelemeyen Merseyside ekibinde Başkan John W. Henry, ligi en kötü ihtimalle ilk dört içerisinde bitirmeleri gerektiğini söyledi.

"Bizim asıl hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne katılabilme hakkıne lde etmek. Eğer bunu başaramazsak bu gerçekten büyük bir hayal kırıklığı olacaktır." şeklinde konuşan Başkan, "Ancak henüz lig başlamadan konuşmak erken olur. Bana göre bu sezon en büyük rakibimiz Manchester United olacaktır. Onlar çok iyi bir kadroya sahipler ve oldukça formda görünüyorlar." sözlerini kullandı.

Liverpool bu transfer döneminde yaklaşık 45 milyon sterlinlik bir transfer harcaması yaptı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Liverpool için biraz büyük bir hedef (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Liverpool için biraz büyük bir hedef (:
    Değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu sezon herkes Liverpool'u en ciddi rakip olarak görüyor nedense. Ligin ilk 4-5 maçında gemide kaptan olmayacak ve harcanan paraya rağmen kadro sınıf atlamış falan degil. Bu sezonki Liverpool ligde maksimum 4. olup ŞL'ye gidebilir daha fazlası beklenmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Şampiyonluğa oynanmasa bile şampiyonlar ligine gidecek bir derece elde edilmeli.O zaman belki yine bu seneki kadar para harcanır ve takım ligin en iyi kadrolarından biri olur.Ben bu sene de şampiyonluğa oynanacağını düşünüyorum ama kaptansız kötü bir başlangıç yüzünden bu hedeften uzaklaşılırsa hedef ilk 4te kalmak olmalı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Şampiyonluk çok zor.
    Ama şampiyonlar ligi, olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Liverpool genç oyuncularla yeni bir yapılanmaya girdi, bu sene olmasa da ilerde takım oturunca iş yapabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

liverpool un malesef ilk 5 e girebilceğini düşünmüyorum

bende ilk 5'e girebileceklerine inanmıyorum. kadro diğer takımlara göre çok zayıf kalıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Liverpool'a inancım tam benim, Gerrard akartır o takımı oynadığı zaman hehehe

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri