@Rick Nelson, DenizlispoR
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
@DenizlispoR
Valencia galibiyeti daha erken olabilir, eğer tekrar kupada karşılaşırsak ve ilk maçta yenilirsem 2. maç onun rehavetiyle maça asılmayabilirler.
Açıkçası şu an kariyer biraz sıkıcı geçiyor, çoğunlukla kadro kalitesiyle maçları alıyoruz ve maçlar da pek heyecanlı geçmiyor. Playofflar başlayınca tekrar heyecan yükselir diye düşünüyorum. O zamana kadar her mesajda birden fazla maçı anlatacağım.
Segunda Division B Grupo 2 - 24. Hafta maçı
Kendi sahamızda sürpriz bir yenilgi aldık. Hem sağ kanattaki oyuncumuzun sakatlığı, hem de hücumda etkin olamamamız yenilgiyi getirdi. Savunma da vasattı. Rehavetin etkileri olsa gerek.
Segunda Division B Grupo 2 - 25. Hafta maçı
Kariyer sıkıcı diyorum ama bu maç cidden çok zevkli geçti. İki tarafın da savunması etkili olamayınca böyle bir skor ortaya çıktı. İki taraf da birbirlerinin gollerine karşılık verdi ama rakip son dakikalarda yorulmaya başlayınca hücumdaki etkinliğini kaybetti ve yediği gollere cevap veremedi.
Segunda Division B Grupo 2 - 26. Hafta maçı
Rakibimiz zaten zayıftı ve 10 kişi kalınca iyice etkisiz oldu. Hücum hattının form tutmaya başlaması da önemli bir olay. Maçın tek kötü olayı kiralık olarak gelen ve çok iyi maçlar çıkaran Picón'un sakatlığı oldu, Picón en az 6 hafta yok.
Segunda Division B Grupo 2 - 27. Hafta maçı
Tam hücum hattı form tuttu diyorum bu kez çok kötü oyun çıkarmaya başlıyorlar. Son dakikada rakibin korneri bizim kontra-atağımıza döndü ve Victor Sanchez tecrübeli santraforumuza "al da at" dedi ve Paulino da affetmedi.
Segunda Division B Grupo 2 - 28. Hafta maçı
Olmadı, biraz daha iyi oynadığımız maçta bulduğu pozisyonları daha iyi değerlendiren rakibimiz kazandı. Taktik üzerinde bazı oynamalar yapmaya karar verdim.
İlginç bir nokta ise lider olmamıza rağmen basının bizim kadromuzu daha zayıf gördüğü için bizim farkla yenilmemizi beklemesi.