İngiltere Premier Lig'i ekiplerinden West Bromwich'in yeni transferi kaleci Ben Foster, Capello'dan davet beklediğini ima eden açıklamalarda bulundu.

Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'ın yeni kalecisi Ben Foster eğer İngiltere Milli Takımı'ndan davet alırsa seve seve gideceğini dile getirdi.

Sky Sports'ta yer alan açıklamalarında, West Bromwich'e transfer olduğu için ne kadar mutlu olduğunu dile getiren Foster, şu anda sadece kulübü için oynamaya konsantre olduğunu ekledi.

"Ancak eğer bir gün Joe Hart ile ilgli bir şeyler olur ve Capello beni ararsa, tekrar milli takıma davet ederse bunu kesinlikle dikkate alırım." şeklinde konuşan 28 yaşındaki kaleci uzunca süredir son olarak 2006 Dünya Kupası kadrosunda kendisine yer bulabilmişti.

2005-2010 yılları arasında Manchester United forması giyen ancak sadece 12 maçta Kırmızı Şetyanların kalesini koruyabilen Foster, daha sonra Birmingham City'ye transfer olmuştu. Bu sezon ise kiralık olarak West Bromwich Albion formasını sırtına geçirecek.