Bugun Kerem Hidayet'le ilgili 1-2 gonderme yapti Hido karistirma oralari dediHido da gelirse zaten..
Bugun Kerem Hidayet'le ilgili 1-2 gonderme yapti Hido karistirma oralari dediHido da gelirse zaten..
Beşiktaş Kemp’in Bonservis Sorununu Çözdü
Marcelus Kemp’in sözleşme durumuyla alakalı gelişmeleri dün İtalyan basınını kaynak alarak geçmiştik. Bugün yine Bolognabasket sitesinde yer alan habere göre, Kemp ile alakalı anlaşmazlık çözüme kavuştu. Buna göre, Beşiktaş kulübü Virtus Bologna kulübüne Kemp’in bonservisi için 130.000 dolar ödeyerek sorunu ortadan kaldırdı. Ergin Ataman’ın kadroya kattığı isimlerden biri olan Marcelus Kemp, eli sıcak olduğunda can yakan bir isim olduğunu geçen sezon o kısa bölümde gösterdi. Yürek koyan bir oyuncu aynı zamanda, mücadeleden de kaçmıyor. Beşiktaş’ı da biliyor, tanıyor geçen yılki tecrübesinden sonra. 13 maçta 17.1 sayı -2.3 asist – 3.5 ribaund ortalamaları tutturmuştu Beşiktaş’ta. Kadroda tutulması olumlu bir hamle bence, hayırlı olsun diyelim.
Salsabasket
İnsan değil bu adam![]()
Çok iyi haber..
Ersan yılın transferi olur.. En büyük rakibimiz Efes olacak gibi bu yıl..
Vay be Efes harbi sağlam geliyor.
D-Will twitlemiş.
http://twitpic.com/5r0y7j
Bu da o fotosu.
![]()
Ersan transferini kıskandım..
Nasıl da yakışmış forma koçusuna![]()
Karşıyaka Emre Bayav ile nikah tazeledi
4 Ağustos 2011 14:05 | NTV Spor ve Ajanslar
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, Emre Bayav'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.
![]()
Emre Bayav, 1 yıl daha Pınar Karşıyaka'nın başarısı için ter dökecek.
Geçen sezonun başında Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde mücadele ettikten sonra Pınar Karşıyaka'ya transfer olan Emre Bayav, yeşil kırmızılı ekiple 1 yıllık sözleşme imzaladı.
25 yaşındaki Emre Bayav Pınar Karşıyaka'da ligde ve play-off'ta 17 maçta forma giymişti.
ÖZEL – Özerhun: Mills ile henüz anlaşmadık
Yazdır
Arkadaşına Gönder
Sık Kullanılanlara Ekle
Yorum Yaz
Yaptığı transferlerle hedefini THY Euroleague’de Final Four olarak belirleyen Anadolu Efes’te oyun kurucu transferinde çalışmalar sürüyor.
Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, Patrick Mills ile görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, “Henüz imza attık veya imza aşamasındayız demek doğru değil. Transfer için görüşmelerimiz sürüyor. Kendisi için A planımız diyebiliriz. Elbette B ve C planlarımız da var. Görüşmelerimizi sürdürüyoruz, henüz net bir şey söyleyemeyiz” dedi.
Terance Kinsey’nin Türk olması için girişimlerin başlayacağını belirten Özerhun, “Bu konuda çalışmalarımız olacak. Ancak önce Thornton ve Raduljica hakkında bir tasarrufa varmamız gerekiyor. Bu oyuncuları kadromuzda nasıl kullacağımızı düşünüyoruz. Sadece Euroleague’de mi veya ligde de oynatabilir miyiz soruları üzerinde duruyoruz. Bu iki oyuncuyu isteyen kulüpler de var. Kinsey veya Thornton’un Türk olması ise ayrı bir çalışma ve bunların sonuçlarına göre hareket edeceğiz” diye konuştu.
* Basketdergisi.com özel haberidir.
Ersan İlyasova: Sezon Sonuna Kadar Anadolu Efes’te Kalmak İstiyorum
Anadolu Efes ile anlaşarak lokavt sürecince Türkiye’de forma giyecek olan Ersan İlyasova, Abdi İpekçi’de yapılan idmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İyi bir kadro kuran Anadolu Efes’le İstanbul’da düzenlenecek Euroleague Final Four’u için mücadele edeceğini söyleyen Ersan İlyasova, İstanbul’da sezon sonuna kadar kalmak istediğini de açıkladı. Ki en önemli kısım da burası zaten. Sözleşme lokavt sonuna kadar imzalanmış durumda ama Ersan kalmak istiyor. O vakit geldiğinde değişik gelişmeler yaşanabilir.
Ersan İlaysova’nın açıklamaları şu şekilde:
”Yeniden Avrupa Ligi’nde oynamak çok heyecan ve gurur verici. Sözleşmem NBA’deki lokavt sona erene kadar ama FIBA kurallarda bir değişiklik yaparsa sezon sonuna kadar kalmayı düşünüyorum. Buraya gelmemin nedeni Anadolu Efes’in iyi bir kadro kurması ve Avrupa Ligi’nde bu sezon dörtlü finalin İstanbul’da yapılacak olması.
Bana bir sürü teklif geldi ama Anadolu Efes’i seçtim. Çünkü çok güzel bir kadro kurmuşlar. Kazanma potansiyeli yüksek bir takım. O yüzden geldim.
Dünya Şampiyonası’ndan sonra hedefimiz daha büyük. Beklentiler de daha yüksek. Sorumluluk almışız. Herkes bunun farkında. Grubumuza baktığımız zaman çok zor bir gruptayız. Lokavttan dolayı NBA’deki bütün oyuncuların şampiyonaya katılacağını düşünüyorum. Zor olacak ama biz de başarılı olmak istiyoruz.”
ÖZEL – Efes, Mills’ten vazgeçti
Yazdır
Arkadaşına Gönder
Sık Kullanılanlara Ekle
Yorum Yaz
Güçlü bir kadro oluşturan ve oyun kurucu transferi için kolları sıvayan Anadolu Efes, Patrick Mills transferinden vazgeçti.
Bir süredir oyuncuyla görüşen Lacivert – Beyazlılar, bu transferi askıya aldı. Efes’in alternatiflere yöneldiği öğrenildi. Bu oyuncular arasında Olympiakos’tan ayrılan Theo Papaloukas da var. Lacivert – Beyazlılara önerilen ünlü yıldız için Efes’in çekimser olduğu belirtildi. 35 yaşına gelen Yunan oyuncunun temposu konusunda soru işaretleri olan Lacivert - Beyazlılar, birkaç isimle de görüşmelerini sürdürüyor.
* Basketdergisi.com özel haberidir.
Biz alsak Mills'i ya. Çok beğenirim kendisini. Gerçi o mevkiide çok adamımız var ama.
Sizin aramanız gereken pass first guard değil.Lakoviç varken lüks olur.
Bizim aramamız gereken yarma bir pivot ama transferi kapattık maalesef.
Songalya pivot oynarsa savunmada Oktay Mahmudi kafayı yer.
Bence de ama göreceğiz.
Bu forma ne böyle yahuumarim sadece acele ile yapilmistir ve gercek forma böyle olmaz. Yapistirilmistir..
O firma Demirören'in değil mi![]()
Hido, Efes'e Mi ?
Tarihinin en güçlü kadrolarından birini oluşturmak isteyen Anadolu Efes, Hidayet Türkoğlu ile büyük ölçüde anlaştı.
Efes’in altyapısında yetiştikten sonra NBA’e giden ve yıllardır ABD’de başarıyla mücadele edip final oynayan Hido’nun tekrar yuvaya dönmesi an meselesi… Milliyet gazetesinden Ümit Avcı’nın haberine göre Efes ile Hidayet büyük ölçüde anlaştı. Transferin Avrupa Şampiyonası sonrası netlik kazanması bekleniyor. İmzalar atılırsa Hidayet’in lokavt bitene kadar Efes forması giyen Orlando Magic’e dönmesi bekleniyor.
Last edited by vego : 05.Ağustos.2011 at 18:28
Olm bu nasıl kopyalamaktır yahu![]()
Özensiz biraz kabul.
Sırada Ömer Aşık varmış![]()
Beşiktaş'ın Kobe Bryant'a Teklifi Belli Oldu
Bu yaza durgun başlayan ama sonrada açılan takımı olan Beşiktaş baştan Deron Williams ile anlaşmıştı . Ve imzaların 9 Ağustos'ta atılacağına size söylemiştik .Beşiktaş bu sefer bir diğer NBA yıldızı Kobe Bryant ile anlaşmak istiyor . Yabancı kaynaklar bunun çok zor olduğunu söylese de Beşiktaş bu konuda ısrarlı . Beşiktaş Kobe Bryant'a aylik 600 bin dolar+sigorta bedeli önerecek . Kobe'nin bu teklife ne cevap vereceği belirsiz . Beşiktaş yönetimi ise bu oyuncunun alınması konusunda ümitli .
nbakabasketbol
THY'den Somut Adım Yok
Beşiktaş’ın transfer etmek istediği Kobe Bryant için THY’den somut bir adım gelmediği öğrenildi.
Siyah – Beyazlılarda Başkan Yıldırım Demirören ile şube sorumlusu Şeref Yalçın’ın görüştüğü Kobe Bryant’a maddi anlamda yüksek bir kontrat verilmesi için THY’nin destek vermesi bekleniyordu. Ancak THY’den Beşiktaş’a somut bir destek gelmediği belirtildi. Bunun yanısıra tanıtım fonu veya bunun dışında başka bir dinamiğin devreye girmediği de gelen haberler arasında.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in bu transferi bitirmek için kendi şirketlerini devreye soktuğu ve Kobe’nin sözleşmesini karşılamak için tek kaldığı vurgulandı.
basketdergisi
Kobe'yi Bilmeyiz Ama Buğrahan GittiBuğrahan Tuncer.. 1993 doğumlu basketbolcu..
Zaman zaman milli takımlarda yer aldı..
Türkiye Gençler Şampiyonası’nda Galatasaray’a karşı 10 sayı, 13 ribaund, 11 asistle triple-double yaptı..
Düne kadar Beşiktaşlıydı..
Genç yaşı dolmasına rağmen sözleşmeye davet edilmediği için serbest kaldı..
Aliağa ile sözleşme imzaladı..
Çok yetenekli, gelecek vaad eden bir oyuncu..
Kobe Bryant’ı bilmeyiz ama Buğrahan Tuncer de Beşiktaş yönetiminin bilgisizliği, ilgisizliği nedeniyle Kartal yuvasından uçtu..
Ayşe Cora gibi..
basketfaul
BJK TV Basketbol Editörü Cengiz Keçeli twitter'dan Ömer Aşık'la ilgilendiğimizi söyledi.Olursa mükemmel olur.
Hacettepe Guard'ını Buldu
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Hacettepe Üniversitesi son yabancı transferini oyun kurucu Sherron Collins’i kadrosuna katarak gerçekleştirdi. 2010 yılında Kansas‘tan mezun olan 1.80 boyundaki ABD’li guard Collins, NCAA kolej liginde Junior senesinde 18.9 sayı 5 asist, Senior senesindeyse 15.5 sayı ve 4.5 asist ortalamalarıyla mücadele etti.
2007-08 sezonundan başlayarak 4 sene boyunca Kansas’la Big 12 Şampiyonu, yine 2008’de NCAA Şampiyonu oldu. 2010 yılında NCAA Big 12 konferansında MVP seçildi. Geçtiğimiz sezon NBA ligi takımlarından Charlotte Bobcats’te forma giyen oyuncu 16 maçta sahaya çıkma şansı buldu.
“Kobe ile aynı takımda oynamam“
12 Ağustos 2011 Cuma 17:34
Beşiktaş'ın amatör şubelerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Şeref Yalçın, “Kobe Bryant Çin'de oynamazsa, burada oynayacak” dedi.
Beko Basketbol Ligi fikstürü kura çekimi için İzmir'de bulunan Yalçın, Kobe Bryant'a aylık 500 bin dolarlık bir teklif sunduklarını, ancak Çin'den kendisine 2 milyon dolarlık bir teklifte bulunulduğunu söyledi.
Aradaki farkın çok büyük olduğunu ve kendilerinin bu rakamın üzerine çıkamayacaklarını Bryant'a ilettiklerini ifade eden Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü:
“O da Çin'den gelecek haberle kararını vereceğini söyledi. Önümüzdeki hafta perşembe günü Çin Basketbol Federasyonu bir toplantı yapacak. Bu toplantıda NBA'deki lokavt süresinde NBA oyuncularını Çin liginde oynayıp oynamayacağına karar verilecek. Ancak genel görüş 'Oynayamaz' şeklinde karar çıkacağı yönünde. Kobe Bryant da 'Türkiye'yi seviyorum, Beşiktaş'ı biliyorum. Iverson da orada oynadı, Türkiye'de oynamak istiyorum' diyor. Ancak aradaki fark çok yüksek, eğer Çin olmazsa burada oynayacak.”
Kevin Durant'ın da Beşiktaş'ta oynayabileceğini kendilerine ilettiğini ifade eden Yalçın, “Ancak Kevin Durant, 'Kobe Bryant ile aynı takımda oynamam' diyor. Zaten ikisi de çok aktif, popüler ve şutör. Kobe Bryant'ın transferi olmadığı takdirde, o da annesiyle birlikte İstanbul'da yaşayıp, Beşiktaş'ta forma giyemeye hazır olduğunu bize iletti” dedi.
Haber Kaynağı: Hürriyet
RT @basketdergisi: Beşiktaş'ın resmi Twitter adresinden yapılan açıklamaya göre Kobe Bryant Siyah - Beyazlıların teklifini kabul etmedi.