1 ile 30 arası toplam 241 sonuç

Konu: Kendini Gerçekleştiren Kehanet [Sezon 4 - Kupa 11]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir saniye İlkay 500K ? FM 2011 mi bu oyun yoksa ben yanlış mı görüyorum nasıl oluyor bu? 11.3 mü?

Ayrıca Taner Yalçın 4.7 M verilecek kadar iyi mi yahu ? Çok merak ettim profilleri vs.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Yazık.. Tüm başarıların hiçbir değeri yok artık gözümde..
    Olaya tamamen profesyonel gözle baktım. İngiltere ile daha rahat tanınabilirim. Hatta oradan Brezilya'nın başına geçme gibi bir hedefim var. Oyun oynuyoruz şurda bu kadar kızma bana

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Danny değil de, Gökhan İnler 2.6 M Pound? İnanılmaz ucuza bitirmişsin. Mehmet Topal ile birlikte en başarılı transferlerin bence.
    Gökhan İnler ve Mehmet Topal'ı takımlarının belirlediği fiyatla aldım. Mehmet Topal geçen sezonun devre arasından beri transfer listesindeydi. O dönemde uzun pazarlıklar yapmıştım ama 1 M altında anlaşamamıştım. Bu sezon 1 M altına düşünce aldım.

Danny ise 5 M gibi bir ücreti vardı. Takımla sorunu vardı sanırım ve sözleşmesinin bitmesine az kalmıştı. Normalde biçilen fiyatın çok altında aldığım için ucuz olarak değerlendiriyorum.

Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Transferler gayet iyi.
    Teşekkürler...

Quote Originally Posted by FenoMachine View Post
    Başarılar hocam idolümsüm sayfa sayfa takip ediceğim sayfa sayfa da takip ettim inş devam edersin. müthiş bir sunum var.
    O kadar ciddi bir sunum yapmıyorum ama teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by cris king View Post
    bu stancu neymiş böyle yaa bi profilini paylaşabilirmisin kardeş bide kaç yıldız veriliyor?
    İlk sezon Stancu'yu satmak için devre arasını bekliyordum. Ancak o süreçteki performansı benide şaşırttı. Stancu'yu oynatan arkadaşlarımız çok gelişim gösterdiğini söylemişti. Ben ilk defa oynatıyorum.

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Bir saniye İlkay 500K ? FM 2011 mi bu oyun yoksa ben yanlış mı görüyorum nasıl oluyor bu? 11.3 mü?

Ayrıca Taner Yalçın 4.7 M verilecek kadar iyi mi yahu ? Çok merak ettim profilleri vs.
    11.3 ve FM 2011

Bu oyuncuyla ilgili fiyat bilgisine sahip değilim. Senin yorumun üzerine açıp baktım. Eğer çok pahalı bir oyuncuysa Nürnberg'in ligden düşmüş olması ucuz almamda etkili olmuş olabilir.

Taner Yalçın'da Köln'deki performansına göre golcü ve asist yapan bir ortasaha. Ayrıca Türk kategorisinde olması ve genç olması nedeniyle iyi bir tercih diye düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri