Bir saniye İlkay 500K ? FM 2011 mi bu oyun yoksa ben yanlış mı görüyorum nasıl oluyor bu? 11.3 mü?
Ayrıca Taner Yalçın 4.7 M verilecek kadar iyi mi yahu ? Çok merak ettim profilleri vs.
Bir saniye İlkay 500K ? FM 2011 mi bu oyun yoksa ben yanlış mı görüyorum nasıl oluyor bu? 11.3 mü?
Ayrıca Taner Yalçın 4.7 M verilecek kadar iyi mi yahu ? Çok merak ettim profilleri vs.
Olaya tamamen profesyonel gözle baktım.İngiltere ile daha rahat tanınabilirim. Hatta oradan Brezilya'nın başına geçme gibi bir hedefim var. Oyun oynuyoruz şurda bu kadar kızma bana
![]()
Gökhan İnler ve Mehmet Topal'ı takımlarının belirlediği fiyatla aldım. Mehmet Topal geçen sezonun devre arasından beri transfer listesindeydi. O dönemde uzun pazarlıklar yapmıştım ama 1 M altında anlaşamamıştım. Bu sezon 1 M altına düşünce aldım.
Danny ise 5 M gibi bir ücreti vardı. Takımla sorunu vardı sanırım ve sözleşmesinin bitmesine az kalmıştı. Normalde biçilen fiyatın çok altında aldığım için ucuz olarak değerlendiriyorum.
Teşekkürler...
O kadar ciddi bir sunum yapmıyorum ama teşekkür ederim.
İlk sezon Stancu'yu satmak için devre arasını bekliyordum. Ancak o süreçteki performansı benide şaşırttı. Stancu'yu oynatan arkadaşlarımız çok gelişim gösterdiğini söylemişti. Ben ilk defa oynatıyorum.
11.3 ve FM 2011
Bu oyuncuyla ilgili fiyat bilgisine sahip değilim. Senin yorumun üzerine açıp baktım. Eğer çok pahalı bir oyuncuysa Nürnberg'in ligden düşmüş olması ucuz almamda etkili olmuş olabilir.
Taner Yalçın'da Köln'deki performansına göre golcü ve asist yapan bir ortasaha. Ayrıca Türk kategorisinde olması ve genç olması nedeniyle iyi bir tercih diye düşünüyorum.
![]()