1 ile 30 arası toplam 579 sonuç

Konu: Lucid Rüya (Rüyaya hakim olabilmek) "9 Kişi Başardı"

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Bende lucidimsi birşey oldum bugün. Rüyamda saçımı kestiriyorum adam bir hata yaptı fazla kesti. Dedim bu bir rüya olmalı başka geri dönüşü yok. Rüyamda rüya gördüğümü düşündüm sonra rüyamda uyandım. Rüya içinde rüya oldu yani. Sonra gerçekten uyandım .
    Bayağı bildiğin inception bu, kaçıncı katmandaydın acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Bayağı bildiğin inception bu, kaçıncı katmandaydın acaba ?
    Bu bana da oluyordu inceptionla mı alakası var? izleyeyim yahu o zaman o filmi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Bu bana da oluyordu inceptionla mı alakası var? izleyeyim yahu o zaman o filmi
    Ohoo onu izlemediysen kesin izle zaten

O film aslında tamamen uydurma değil. Mesela baş rol oyuncusunun döndürdüğü küçük bir cisim vardı. Gerçekte bir süre sonra düşer ama rüyada sonsuza kadar düşmeden dönüyordu. Okuduğum bir yerde sizde bunu deneyin diyordu. En basitinden bir bozuk parayı alın, aklınıza geldikçe masanın veya düz bir zemin üzerinde diklemesine döndürün ve rüyadamıyım gerçektemiyim diye ufak bir test yapın. Bir süre sonra bu hareket bilinç altınıza girecek ve rüyaydayken aklınıza bu bozuk para olayı aklınıza gelecek. Sonra rüyada deneyeceksiniz ve sürekli döndüğünü farkedince rüyada olduğunuzun farkına varacaksınız.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri