Bilbao geldi,durumları nasıldır şu an bilmiyorum.Eler mi Trabzon?
Bilbao geldi,durumları nasıldır şu an bilmiyorum.Eler mi Trabzon?
Trabzonspor - A.Bilbao
Birbirine iki denk takım eşleşti diyebiliriz![]()
Ohh be Bilbao geldi. Kendi evimizdeki maçı kazanmak zorundayız, Bilbao deplasmanı çok zor olacak.
Trabzonspor - Atletic Bilbao....
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Trabzonspor'a Atletic Bilbao geldi...
Trabzonspor'a Bilbao geldi.
Llorente , Muniain falan filan var işte.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Güzel kuralar olduğunu düşünüyorum...Beşiktaş çok rahat geçecektir...Trabzonspor ve Bursaspor ise birbirine denk takımlarla eşleşti onların da şansları eşit...
Umarım bütün takımlarımız Gruplara kalır ama Bursa ile Trabzon'un işi biraz sıkıntılı gibi.
Bu arada 3 takımımızda ilk maçlarını evinde oynayacak...
Beşiktaş'ı artık saymıyorum bileBursa ve Trabzon'un kazanması şart ilk maçları.
Bilbao geçen sene La Liga'da çok başarılı bir performans göstermişti ancak Trabzonspor bana bu sene çok umut veriyor.Yeni kadro olmasına rağmen Benfica maçlarında beğenmiştim ben.Bilbao'yu içerde gol yemeden yenebilirse Trabzonspor tur atlar
Bilmiyorum benim görüşüm ama Bilbaonun benficadan çok aşağı kalır bi yanı yok burdanda elenicez gibi :/
Bu takımı Sivasspor 2 sene önce yendi de turu kim atladıAdamlar 5-0 yenmiş bırakalım da ikinci maçı takmasınlar.Felaket tellallığı yapmak gibi bir amacım da yok.Ama dün gördük gözümüzde büyüttüğümüz G.Antepspor'u.Beşiktaş'ın rakibi gibi bir rakip çıksaydı Bursaspor'a gözüm kapalı eler Bursa derdim.Ama Anderlecht öyle küçümsenecek bir takım değil.Kalite olarak da Anderlecht önde tecrübe olarak da.Umarım eler Bursaspor ben yanılırım ama gerçekten çok zor.
besiktas rahat gecmesi lazim turu
trabzon ise kendi seviyesinde bir rakip ile eslesti ama llorente"ye dikkat etmelidir trabzon cok guclu bir oyuncu.
Bursa ise kendisinden 1 gomlek ustun anderlecht ile eslesti bursa bu oyununu duzeltmezse turu gecemez
TS'de hep ateşli deplasmanlara gidiyor.
Anderlecht eski Anderlecht değil bunu herkes biliyor.Ertuğrul hoca az önce Lig TV'ye bağlandı gerekli yerlere transfer yapabilirsek Anderlecht'i eleriz dedi.Ümitsizliğe gerek yok.Üç Türk takımı içinde iyi kuralar.
TS'de ilk maç Zokora,Adrian,Engin,Henrique yokmuş.
Valla güçleri bilememde şu beşiktaşın eleme kuralarındaki şansı kimsede yokAlania gelmiş dün kazak takımını penaltılarda yendilerde geldiler
![]()
Ya Anderlecth'in neresi kaliteliymiş kardeşimAdamların liginde takım yok doğru dürüst ondan şampiyon oluyorlar her sene.Avrupa'da Anderlecth'in kaç gömlek üstü takımlar elendi Panathinaikos ve Rangers çok güzel örnek.Anderlecth'in büyütülecek bi tarafı yok Bursa içerde gol yemezse turu atlar
En azindan en zorunu cekmedikacilen Paweli yollayip bi stoper almamiz lazim !
Ne kkadar şanslı kuralar çekiyoruz biz böyleBen Tottenham bekliyordum ama olmadı.
Bilbao zor rakip bana göre.Geçen yıl çoğu maçını izledim ve iyi oynuyorlar.Hocaları da değişmiş ama bakalım neler olacak.Sahamızda en az 2 fark atmalıyız ki eleme şansımız olsun.Adamlar iç sahada fırtına.
2004 yılında eşleşmiş ve 69.dakikada 3-0 önde olduğumuz karşılaşmada iki gol yemiş, deplasmanda 2-0 yenilerek elenmiştik.bu senede böyle olmaz inşallah.
Tamamı
![]()
Ya karamsarlık yapmayım diyorumda arkadaş şu takımlardan Austria Wien-Salzburg-Rennes falan niye gelmez anlamıyorum neyse inşallah geçeriz ama pek ümitli değilim gene abuk subuk hatalardan yeriz eleniriz![]()
Şenol Hoca neden Avrupa tecrübesi olan Halil yerine Brozek'i filan tercih ediyor ona anlam veremiyorum, konu tam olarak bu olmasa da söyleyeyim dedim.
Yakın zamanda döndü aslında bizim şansımız.Zamanında ŞL'de son torbadan son Alman şampiyonu Wolfsburg'u,UEFA'da yine son torbadan İngilizlerin o zamanlar gelişmekte olan kulübü Tottenham'ı çekmişliğimiz vardır.Muhtemel rakipleri gördüğümde gönlümden Alania geçmişti.Rakibi küçümseyip maça asılmama gibi bir hataya düşmezsek veya çok büyük şansızlıklar yaşamazsak rahat geçeriz.Diğer ekliplerimiz de diğer muhtemel rakiplerine göre iyi kura çekmişler.Eğer güçlerini ortaya koyabilirlerse gruplara kalabilirler.
So what?
Saike