Originally Posted by
SaMaNYoLu
Turks portal ilgi alanlarında 4-4 lük hizmet veriyor. Mesela Futboll Menager oyunun resmı araştırma sitesi ve Futboll Menager oyunuyla alakalı bütün derde tasata çare buLmuş durumda Ben Bir Cm kolikken Bu site sayesınde Fm yi sevdım Fm hakkında aradıığım her yamayı turksportalda buLdum ne Sıkıntım oLduysa foruma yazdım ve güzel yanıtlar aLdım. Artık turksportal diye adlandırmıyorum bizim sitemiz diyorum burya.
Gelelim Sitemizin Eksıklerıne keşke bizim sitemizdede oLsaydı dediğim Konulara.
- Biz Türkler duygusal adamlarız Aşk, Şiir Konusunda pek ilgi göremedım başlıklarda Herkez şiirlerini paylaşsa Aşklarını hikayelerını anlatsa çok güzel oLur böyle bir kaç sitede görmüştüm bunu. tabi Bu yönetımden ıstegım degıl Kullanıcılardan istegımdır. Çunku yazacak paylaşacak kişi bizleriz destekleyecek kişiler mod larımız.
- Turksportal Futboll Menager oyununu Çıkaran Firma ile yanı Sega ile Anlaşma yapıp oyunun resmı dillerinede Türkçe ekletebilirmi? Veya oyunun orjınalıne turksportal.net yazısınıda bıryere koydurabilirmi?
Bir sürü şey görmüştüm bizim sitemızde eksık oLan ama yazarken akLıma gelmedı nedense daha sonra tekrar yazabıLırım kolay gelsın dıyorum.