Playoff - Yarı Final - 1. Maç
Açıkçası Atletico "B"nin kadrosu oldukça güçlüydü ve zor bir maç bekliyordum. Ama savunmaları çok çabuk çöktü. Oyuncularının hiçbiri maça motive olamamıştı ve 4-4-2 taktiği Amc'li taktiklere karşı zorlandığı için maçta hiç zorlanmadık. Rakip teknik direktörün man managementi kötü olduğu için oyuncularla çok anlaşamamış olsa gerek.
Playoff - Yarı Final - 2. Maç
Kendi sahamızda da çok zorlanmayınca Atletico "B"yi eliyoruz ve finale çıkıyoruz. Final maçı büyük ihtimalle formalite olacak çünkü LIGA Adevelante'ye resmen çıkmış bulunmaktayız.
Playoff - Final - 1. Maç
Bu maçta çok ilginç bir şey oldu, daha önce Ruada isimli bir ortasahanın sene sonunda bize katılacağını söylemiştim. Kontratı Haziran'ın başında bitti ve playoff serisi bitmeden takıma katıldı. Ben de onu maç öncesi yedekleri aldım. Ancak forma numarası vermem gerek ve hiçbir numara uygun değil. Geri de dönemedim çünkü kadrolar gönderilmiş gözüküyordu. Mecburen tatile gittim ve Ruada ilk kez Palencia formasını giydi, normalde giymesi yasak olan 27 numaralı formayı hem de. İlginç bir bug.
Playoff - Final - 2. Maç
2. maçta da rakibimize şans tanımadık ve playoffları da kazandık. Maçtaki gollerimizin biri kornerden biri de çok güzel hazırlanmış bir serbest vuruş organizasyonundan geldi.