Transferlerimiz

Kwadwo Asamoah

Andrea Poli

Thiago Silva

Manuel Neuer

Transferler Genel Görünüm

Nasıl oldu bilmiyorum ama bu sabah oyunu açtığımda aldığım oyuncuların fiyatlarının yükseldiğini gördüm. Dün gece Asamoah'ı 12'ye, Poli'yi 21'e, Thiago Silva'yı 30'a, Neuer'i ise 23'e aldığımı belirteyim. Ayrıca Eden Hazard'la da anlaştık fakat 3 ay sakatlandığı için transfer iptal edildi. İyileşince yeniden devreye gireceğiz. Giden oyunculardan da anlaşılacağı üzere sezon öncesi takımda temizlik yaptık. Kadroda epey gereksiz oyuncu bulunuyordu. Kadroyu en fazla 25 kişiye indirebildik. Devre arasında Biglia ve N'Zonzi'yi satarak orta sahaya Ganso'yu alma planlarım var.

Muhtemel Kadromuz

COMMUNİTY SHİELD MANU'NUN !

İki takımın da gollük pozisyonları vardı. Rooney ve Hamsik'in karşılıklı golleriyle maç penaltılara kaldı. Bu seride gördüğüm en uzun penaltı serisinde kalecimiz Neuer devleşince kupanın sahibi olduk.

Premier League 1. Hafta

Zayıf rakibimiz karşısında çok sayıda şut denemesi yaptık ancak isabet sağlayamayınca tek farklı kazanabildik.

Premier League 2. Hafta

Ortada geçen maçta yetenekli oyuncularımız skoru belirledi ve 3 puanın sahibi olduk.

Premier League 3. Hafta

İlk 2 maça kıyasla kat kat iyi oynadık ve bunun sonucunda da 5 gollü bir galibiyet aldık.

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Sporting Lisbon, Anderlecht ve Hoffenheim ile eşleştik. Rahatlıkla 1. sırada yer alacağımızı düşünüyorum.