1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Lukaku Chelsea'de

Belçika kulübü Anderlecht, genç forvet Romelu Lukaku'nun transferi konusunda Chelsea ile anlaştığını resmi internet sitesinden duyurdu.
    Transferin detayları henüz her iki kulüp tarafından açıklanmasa da 18 yaşındaki oyuncu Andre Villas-Boas'ın takımına formaliteler ve sağlık kontrolü tamamlanır tamamlanmaz katılacak.

Anderlecht'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "RSC Anderlecht and Chelsea FC bugün (cumartesi) Romelu Lukaku'nun transferi konusunda kesin anlaşmaya varmıştır. Sağlık kontrolünün sonucuna ve oyuncu ile yeni kulübü arasındaki son detayların tamamlanmasına bağlı olarak, Romelu 2011-12 sezonunda Chelsea'nin yeni oyuncusu olacaktır," ifadeleri kullanıldı.

Brüksel kulübünün sportif direktörü Herman Van Holsbeeck transferden dolayı ilk başta hayal kırıklığı yaşadığını, ama genç yıldıza gelecekte başarılar dilediğini söyledi: "Romelu'yu bırakmak zorunda kalmamız talihsiz bir durum. Anderlecht trafından keşfedilen ve çalıştırılan bir oyuncu gidiyor, ama bu transfer hem oyuncu hem de kulüp için kârlı oldu. Yönetim Romelu'nun yerini alacak iyi bir oyuncuyu en kısa zamanda bulmaya kararlı. Romelu'ya kariyerinin devamında bol şans diliyoruz."
    Lukaku, Twitter hesabından, "Bir duyurum var.. Gelecek hafta sağlık kontrolü için Londra'ya gidiyorum! Chelsea," yazarak transferi doğruladı.

Kongo asıllı oyuncu, son iki sezonda Anderlecht için çift haneli gol rakamına ulaşmış biri olarak Avrupa'nın en çok gelecek vaadeden yeteneklerinden biri olarak görülüyor.

kaynak: goal.com
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben Lukaku'nun düşünüldüğü kadar iyi bir futbolcu olmadığını düşünüyorum.Keşke Falcao'yu alsalardı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ne kadar ?
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bursa için olumlu...

Doğru bi hamle. İş yapacağına inanıyorum ileriki yıllarda. Chelsea yaşlı kadrosunu gençleştirmede önemli adımlar atıyo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Drogba'ya yol göründü o halde

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Chelsea'nin elinde patlayacak bu adam. Söylenildiği gibi büyük bir potansiyeli yok bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Yeni Drogba ' larını bulduklarına göre Drogba' ya yol görünüyor. 2 sinin çift forvet oynadığını düşünemiyorum bile. rakip savunmayı yıkar geçerler bence .

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

drogba sozlesme uzatti diye biliyorum chelsea ile

Evet Drogba uzattı. Lukaku'nun eğitiminde kullanacaklar heralde onu

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri