1 ile 30 arası toplam 579 sonuç

Konu: Lucid Rüya (Rüyaya hakim olabilmek) "9 Kişi Başardı"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şu rüyada koşamama olayı eskiden bende çok oluyordu.Son zamanlarda sık olan ise,sınavlara giriyorum ve her seferinde bir aksilik oluyor ve sınav kötü geçiyor.Acayip moral bozucu oluyor bu rüyalar ve çoğu sefer rüya olduğunun farkına varamıyorum uykumda.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Şu rüyada koşamama olayı eskiden bende çok oluyordu.Son zamanlarda sık olan ise,sınavlara giriyorum ve her seferinde bir aksilik oluyor ve sınav kötü geçiyor.Acayip moral bozucu oluyor bu rüyalar ve çoğu sefer rüya olduğunun farkına varamıyorum uykumda.
    Rüyanın zaten olayı bu ki Şemsi Abi rüyada olduğunu anlayamazsın.Bazen de rüya görürken bir dış etkenle falan uyanınca bir süre gerçekle rüyayı ayırt edememe durumu var insan delirmiş gibi hissediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by aerysnmz View Post
    Rüyanın zaten olayı bu ki Şemsi Abi rüyada olduğunu anlayamazsın.Bazen de rüya görürken bir dış etkenle falan uyanınca bir süre gerçekle rüyayı ayırt edememe durumu var insan delirmiş gibi hissediyor.
    Bazı rüyalarda rüya olduğunu anlayıp derin bir nefes çekebiliyorum ama bu tarz rüyalarda hiç olmuyor. Onu demek istemiştim aslında. Ayrıca dejavu olayı bende genelde forumla ilgili oluyor.Rüyamda forumda bir şeyler yapıyorum ve bir süre sonra aynısı tamamen gerçekleşiyor.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri