Bu sabah ilk defa lucid oldum. Rüyamda Tatil de bir oteldeydim bahçesinde, havuzun oralarda gezinirken bir anda bu bir rüya dedim ve ondan sonra rüyayı kontrol ettim.
Rüya olduğunu nasıl anladın ? Anladıktan sonra neler yaptın ? Anlatsana
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben lucid kelimesini ilk defa duyuyorum fakat artık rüya görürken rüyada olduğumu anlıyabiliyorum bi ara kafamdaki düşünceyi rüyamda uygulamıştım aslında kafamda o düşüncenin geçtiğini anlıyabiliyordum ve bazen rüyalarım film gibi olabiliyor fakat filmin sonunu göremiyorum görebilmek için bidaha uyuyorum bu olayda 3d den daha güzel bişey bi ara olayın rüya olduğunu anlamama rağmen kontrol etmek galiba hiç aklımdan geçmedi ben kontrol edemiyorum ama bi ara gözümü kapadığım zaman düşündüğüm şeyi görebiliyordum.biri beni uyandırdığı zaman uyanıyorum sonra yav bi git diyip gözümü kapatıp tekrar rüyaya girebiliyorum
Tek sen kaldın Cihan ben olsam kıskançlığımdan kilitlenmesini isterdim konunun.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bugün istemdışı olarak yaptım. Denizin içinde nefes alıyordum. Sonra mantık hatası lan bu dedim ve rüya olduğunu anladım. İlk girişimim adaya çıkıp uçmak oldu ama 1 metre yükseldikten sonra kafa üstü çakılıp uyandım
3 kişi oldu yapan
Edit : Şimdi farkettim. 1 metre yükselip nasıl kafa üstü çakılabildin
Last edited by Nedvedmania : 09.Ağustos.2011 at 16:57
Burada da okumuştum galiba, 2.uykuda gelebilirmiş bende saat 11 de kalktım bir yarım saat TV falan izledim sonra uyudum rüyamda zaten başlarda rüya olduğunun farkında gibiydim ama kontrol edemiyordum işte dediğim gibi havuzun orada bu bir rüya olabilir gibi bir şey dedim sonra kontrol edebildim onun dışında Rüyada ne yaptığım hakkında pek detaya girmek istemiyorum
Bence zorlama.
Başlığımızı da değiştirttik. Daha çok ilgi çeksin
Ee abi kontrol etmekse bende o doğuştan var Desenize , ben yapıyorum onları
Rüyayı kontrol etmek benede var. Ben girişi seçiyorum. Ardından rüyayı kafamdan yazarak görüyorum.
10 gün kaybolduk millet Lucid'i aşmış. İlk günlerde denedim sonra denemedim yine zorlıyım ben zihnimi
Screw you guys, I'm goin' home
Başlık kariyer hikayeleri başlıkları gibi olmuş 3.sezonda ŞLdeyiz!!11bir bir
Ben neyim semizotumu
Sen hayal ürünüsün
Sen zaten yapıyordun(Gerçi seninki lucid değil ama olsun ). Yenileri ön plana çıkarmak lazım
Arkadaşlar bu nasıl yapılıyor şöyle anlanılacak dilden anlatsanız
Dostum ilk mesajda lucidin nasıl yapıldığı ile ilgili hiç birşey yazmıyor aslında. Yani benim aradığım cevap yazmıyor en azından. Bu yazılanlar ile yola çıksam hiç birşey yapamam.
Benim sormak istediğim şu; örneğin rüyamda beni köpek kovalıyor ve bende gerçek hayattaki gibi korkup kaçıyorum. Bunun rüya olduğunu nasıl anlayıpta kontrol edeceğim? İlk mesajda mor renk olunca o oluyor gibi birşeyler yazıyor anlamadım valla, yardımcı olursan sevinirim.
İlk mesajda yazıyor demedim. İlk mesaj"lar"da yazıyor dedim zaten. Hepsi detaylıca yazıyor orda.
Renk konusunu açıklayayim tekrar.
Kendine bir renk seçiyorsun. Mesela turuncu rengini seçtin. Gerçek hayatta her turuncu rengini gördüğünde "Ben şu anda rüyada mıyım ?" diye kendine soruyorsun. Bir süre sonra bu soru bilinç altına girecek ve rüyadayken turuncu rengi gördüğün zaman yine bu soru otomatik olarak bilinç altı tarafından sorulacak. Sonra rüyada olduğunun farkına varacaksın.
İlginçmiş Gerçek hayatta her turuncu rengi gördüğümde ben şuan rüyadayım deyince rüya esnasında olup olmadığımı bu sayede mi anlıyorum? Yani lucid böyle mi gelişiyor
Göreceğin bir rengi seç o zaman İlla renk seçmek zorunda değilsin. Trafik lambasını seçende var. Yolda giderken her gördüğü trafik lambasında kendine o soruyu soruyormuş ve sonunda rüyasında sokakta yürürken rüyada olduğunu farketmiş.
Buyur o ilk mesajlar.
http://forum.turksportal.net/vb/show...27&postcount=1
http://forum.turksportal.net/vb/show...29&postcount=3
http://forum.turksportal.net/vb/show...9&postcount=47
Yalnız öyle 1-2 günde olacak birşey değil. Konuyu açan, o kadar araştırma yapan ben, hala göremedim. Ama hemen görenlerde var. Belli olmuyor yani. İnanma meselesi
Hocam ben tam dikkatli okumamışım orayı.. O rengi rüyada görüpte kendime soracağım zannettim o yüzden öyle bir fail çıktı oraya. Bakalım bu gece veya yarın deneyeceğim bunu
bi ara rüyamda kocaman bir köpek bana saldırıyordu bende bu bir rüya bu rüyadan kurtulmam lazım uyanmalıyım dedim sonra zorla uyandım buda sayılır mı ?