Quote Originally Posted by footballer33 View Post
Fenerbahçe, yıllarca takımı Brezilya karmasına çevirdi; ama o kadrolarla şampiyon da oldu, şampiyonlar liginde çeyrek final de oynadı, Türkiye Kupası'nda defalarca finale de çıktı. Neye dayanarak bunları söylediniz, merak ettim açıkçası.
Tamamen kendi düşüncelerimdir;

Şampiyonlar liginde çeyrek final oynarken başında Zico vardı. Bunu Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Sergen'in söylediklerine göre değerlendiriyorum. Zamanında, yabancıları 30 bin alıyor 3 maç oynayıp 15 maç yatıyor. Türk oyuncular haftalık 3 bil alıyor 30 maç mücadele ediyor ondan sonra kulüp niye iyi gitmiyor, hocalar gönderiliyor. Aslında sorun kulübün içerisinde ki oyuncularda. Bence büyük takımları Türk teknik direktörler yönetmeli ve kaliteli Türk oyuncuları olmalı. Galatasaray'ın UEFA'yı kazandığı zaman çok kaliteli Türk oyuncuları vardı. Bursaspor şampiyon olduğu zaman takımın yıldızları Türktü. Şimdi Beşiktaş'ta kaliteli Türk futbolcu var mı, sorun bu. İlk olarak kaliteli Türklerin olması lazım başarının gelmesi için. Bence Beşiktaş portekizlilieri takımda toplayarak yanlış yapıyor, umarım beni yanılırım