Aman allahim.
Aman allahim.
Arda Turan için umarız hayırlı olur. Atletico Madrid'in başarılarında pay sahibi olması en büyük temmenim.
Ertem Sener ;
son dakika ;galatasaray forlan'dan VAZGEÇTİ !!!! (yıllık 6.250 milyon istemiş) veto fatih hocadan”
bende o haberi twitterden gormustum Hugo
Ben siteyi baya kurcaladım ama bir şey bulamadım. Bugün The Times Arshavin-Anzhi ilişkisini yazmış.
Arshavin'in ve eşinin gezmeye tozmaya olan merakını biliyorum. Onlara Rusya'nın Beckhamları deniliyordu Zenitte oynarken. Bu gibi etkenler onun İstanbula gelmek istemesini kolaylaştırabilir ama bunları kenara koyarsak Arshavinin yerinde ben olsam Anzhi'ye giderim.
Ali Dürüst Arshavin icin : "Gündemimizdeki oyunculardan bir tanesi, olabilir" dedi..
Ali Dürüst : “Şu anda Arda’nın yerini dolduracak 1 ve de bir başka mevkiiye olmak üzere iki transfer yapmayı planlıyoruz. ”
Emmanuel Eboue Kesin de .. Arshavinde gelir umarm ..
Aslında Galatasaray sol beke Sebastian Boenisch gibi birini alsa çok güzel olur. FM 2010 değişilmez sol bekimdi defans anlamında mükemmel fakat hücumda sıkıntıları vardı. Sağ bek için ise yabancı lüks olur diye düşünüyorum.
umutofkeli Umut Öfkeli
Ali Durust: "Reyes ve Forlan gecmiste kaldi. Arshavin olabilir."
Ali Durust: " Biri Arda'nin yerine digeri de baska mevkiye olmak uzere 2 transfer daha yapmayi dusunuyoruz."
Ali Durust: "Adebayor gundemimizde degil, Arshavin olabilir."
Arshavin ve Eboue gelir transferi kapatırız.
ftw1905 Eboue ve Arshavin'in geldigini soyledi. Misitv'sinden almis yine haberi.
Ayrica anzhi baros"a 10m teklif etmis bonservis olarak eger dogruysa direk satilsin baros
Baros'a 20-30 verseler bile satılmamalı şu an takımda en çok ihtiyaç duyulan oyuncu Baros.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Arda direkt ilk 11'in değişmezi olabileceği bir takıma gitti,çok sevindim bu transfere Türk futbolu adına.Umarım başarılı olur,hayırlı olsun.
10 M € gayet iyi bir rakam ama takimi bu kadar dagitmak iyi mi olur, onu bilemem.
Para çok çok çok iyi ama takımın dengesini de düşünmek lazım.Forveti baştan sona değiştirmek ortasaha ile uyumu azaltır diye düşünüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ardanın yerini doldurabilecek en iyi oyuncu şuan için arshavindir bence
Baros kaç verirlerse versinler gitmemeli.
Baros giderse ....
Oraya koyacak kelime bile bulamıyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
Baros'un gideceğini nerden çıkarttınız ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Görmemişim o mesajları. Sayfayı farkında olmadan hızlı indirdim sanırım![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ftw1905 ; Eboue ve Arshavin Galatasaray'da! Kaynak Misitv. Bu is bitmistir![]()
ordaki yorumlara gore misitv"nin dedigi hersey cikmis misimovic transferini 1 ay onceden falan solemisler yaziyordu
Engin baytar hayirli olsun
http://www.trabzonhaber.com.tr/spor/...en-ogrenin.htm
LoverFootball ; Engin Baytar, Hasan Sas'i arayip Trabzon'un kendini bozdugunu, duzeldigini ve GS'a gelmek istedigini soylemis.Terim tamam derse gelecek.