Bu kadar puan kaybına rağmen play-off'lar ve İrlanda'nın gelmesi. Oldukça şanslısın umarım bu şansın devam eder ve Euro 2012'ye gidip iyi sonuçlar alırız.
KAÇAN PENALTI VE KIRMIZI KART
İrlanda'nın bir penaltı kaçırması ve bir oyuncunun kırmızı kart yemesi sonucu takımımız çoştu ve 2 gol birden atıp maçı 3-1 kazandık.
BEKLEDİĞİMİZ OLDU PLAY-OFF MAÇLARIMIZI KAZANDIK
Play-Off maçlarımızı galibiyetle tamamladık, mutluyuz inşallah bir sonraki turda kolay rakipler gelir.
İyi ilerliyorsun, takipçinim. Başarılar.![]()
ÇEYREK FİNAL: RUSYA
almanya maçının sonucu 1-6 oalrak gözüküyo? Sanırım yanlış ss eklemişsin eski maçı eklemişsin![]()
Ah be erken elenmişiz artık hedef 2014 olmalı ve bi takımda çalıştırısın artık![]()
Hayır. Barcelona büyük klüb oyuncuyu nereye koysan oynuyo. Yani kolay bir kariyer olur benim için ve herhangi bir transferde yapamam çünkü tüm yıldızlar barcada belki ilerki yıllarda.![]()
Ben senin yerinde olsam herhangi bir klübe gitmem.Milli takım kariyeri açmışsın sonuçta.Milli takımdan milli takıma dolaş bence.Tabi başarılı olduktan sonra değiştir milli takımı.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Bende milli takımı değiştiremiyorum diye klübe gidicem. Çünkü milli takım olarak TÜRKİYE'den başka takıma gitmem. Örnedğin ispanyayı alıp türkiyeyi yenmek hiç hoş olmas![]()
İspanya'yı aldığında zorla Türkiye ile maç yaptırtmıyolar ki.Şansa bakıyor orda iş ama yine kendi kariyerin kendi fikrin.Saygı duyarım.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Sonuçta bir türk olarak başka milli takımı çalıştırmayı pek sıcak bulmuyorum "şahsen"![]()